Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 93075 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ben

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
  • Gen: Bărbat
Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #40 : 20.Oct.2009, 10:27:10 a.m. »

"bengulescu", ce masina ai in service, numar de inmatriculare si pe ce nume e inregistrata. Vreau sa merg jos la service sa vad care-i treaba.

Astept raspunsul tau.

O zi faina sa avem.
K

Masina este un Suzuki Swift argintiu, TM-22-BNG si e inregistrata pe S.C. C_Clan Group SRL. Am adus-o in data de 12 oct. E ceva de lucru la ea fiindca toata partea stanga a fost afectata. Din cate am inteles speram ca pe la sfarsitul acestei saptamani sa fie gata.
Multumesc mult pentru ajutor si interesul acordat  :) :good:

Offline adrian_r5

« Răspuns #41 : 20.Oct.2009, 11:12:36 a.m. »
montarea acestei prize (in perioada de garanatie a masinii) trebuie sa aiba loc doar intr-un service autorizat Suzuki.

Concret - ce inseamna acest "service autorizat Suzuki"  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #42 : 20.Oct.2009, 11:25:29 a.m. »
daca eu vin la Sara si platesc 2 minute pana la 10 minute pt montaj totul e ok.

intrebarea care apare in capul meu acum: Oare service-ul autorizat o sa imi scrie pe cartea de service ca au montat ei priza???

raspunsul cred ca il pot da tot eu:

NU

concluzia am tras-o din faptul ca la cumparate SX4 am cumparat tot de la Sara(prin Logtuning) senzori de parcare si nu scrie nimic in cartea masinii de service despre ei.
la fel, am primit si o alarma instalata tot de logtuning la cumparare... pt aceasta instalare s-au taiat niste fire prin masina, presupun ca nu am pierdut garantia, dar totusi lucrurile nu sunt scrise in cartea de service, deci oricand poate sa imi spuna cineva ca am pierdut garantia.

la fel acum daca vin la Sara sa schimb placutele de frana, nu e loc in carte unde sa se scrie aceasta interventie.

In concluzie ar trebuii gasita  o metoda unde sa se scrie pe cartea masinii operatiunile facute in afara reviziilor.

Offline miocrl

« Răspuns #43 : 23.Oct.2009, 03:58:18 p.m. »
aloo?

vorbeam de cartea de service.  bun . om primi raspunsuri si la asta.

azi am sunat la SRM.. pt priza... nu a venit inca.
doamne fereste sa am nevoie de o piesa mai serioasa si sa nu pot merge cu masina din cauza ca nu vine aceea piesa. tare greu va fi.

mai astept o saptmana :(

i-am dat ideea lui Ionut ca la prima masina care e in service si la care se deschide bordul si e acces la priza din fata sa verifice daca se pupa cu mufa care e deja in spate in portbagaj. daca nu pupa.. nu are rost s amai astept :)

Offline Ben

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #44 : 26.Oct.2009, 05:57:48 p.m. »
Azi am scos masina din service. Multumesc K pentru ajutor, parca lucrurile s-au miscat mai cu viata.

Sunt multumit de cum s-a lucrat la ea - din cate ma pricep acum la masini. La ochiul liber totul e ok, speram si in rest  :good:.

Offline miocrl

« Răspuns #45 : 28.Oct.2009, 04:37:01 p.m. »
huuh
am primit un tel de la Ionut.

a ajuns priza la service, maine merg sa vad daca "se pupa" cu mufa sau ba

Offline miocrl

« Răspuns #46 : 29.Oct.2009, 06:21:42 p.m. »
iaca priza:

deci se poate.
« Ultima Modificare: 29.Oct.2009, 06:23:36 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #47 : 04.Nov.2009, 01:45:01 p.m. »
Azi am trimis la Sara cele 2 constatari de la CASCO:aripa fata,stanga putin indoita + schimbare portiera fata,stanga.
Hai Mihai...hai K... :) ole ole
Punem pariuri pe cand sunt chemat la service ca a venit piesa de inlocuit? :)

De fapt asta nici nu e important, ci cand va plati asigurarea totul ca eu sa-mi pot lua masina reparata de acolo? ;)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #48 : 06.Nov.2009, 09:42:25 p.m. »
Azi am trimis la Sara cele 2 constatari de la CASCO:aripa fata,stanga putin indoita + schimbare portiera fata,stanga.

Azi mi s-a pus comanda pentru portiera. Hmmm...am fost anuntat ca pe joi , 12 nov ajunge...sau cel putin atunci sa sun sa intreb daca a ajuns....

Mult...dar poate asa trebuie...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #49 : 14.Nov.2009, 03:15:26 p.m. »
Mda...azi e 14 nov, luni ne-am inteles ca duc masina, dar discutia despre asta a avut loc joi...ieri nu mi-a raspuns nimeni la telefon, azi la fel... Incep sa cred ca daca o duc luni, o fac intr-o zi sau doua si apoi mai astept o sapt pana plateste asigurarea. Bine...sper ca paranoia mea sa n-aiba fundament...
Suzuki SX4 1,5 SE