Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91060 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #310 : 14.Ian.2017, 09:08:46 p.m. »
Mai are sens sa ne repetam? Ceea ce unora ni se pare o magarie tipic romaneasca, altora li se pare o oportunitate si o "afacere" buna. Las sa se foloseasca de banii mei 8 luni, cat timp "am impresia" ca am castigat 2000 de euro, i-am facut pe fraieri.  :good: :clap:
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline tsf

« Răspuns #311 : 15.Ian.2017, 12:20:14 a.m. »
Eu am luat masina in leasing.avansul dat la Sara Motors pentru comanda a fost  modic.Oricand am avut optiunea de a renunta si a-mi primi banii inapoi.
Eu sunt f multumit de colaborarea cu ei,nu am impreasia ca i am fraierit sau ca m au fraierit.
Probabil ca atunci ca suzuki va scoate noul vitara tot la.ei ma voi duce sa ma "fraiereasca"

• suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline NicNic

« Răspuns #312 : 15.Ian.2017, 01:45:18 p.m. »
Nu e chiar asa.
Lucrurile functioneaza normal, atat timp cat ai alti dealeri de la care sa iei masina in conditiile dorite de tine.
Daca SARA Motors are adepti (nu stiu cum sa ii numesc altfel), este tot o dovada de normalitate.
Precum existenta si acceptarea celor cu alte orientari: politice, sexuale, etc.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #313 : 15.Ian.2017, 07:41:12 p.m. »
Am mutat discutiile despre profitul dealerilor intr-un topic dedicat.
Aici ramanem sa discutam despre Sara Motors. Multumesc.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Lerua07

Offline NicNic

« Răspuns #314 : 16.Ian.2017, 06:25:52 a.m. »
[...]
Daca SARA Motors are adepti (nu stiu cum sa ii numesc altfel), este tot o dovada de normalitate.
Precum existenta si acceptarea celor cu alte orientari: politice, sexuale, etc.

@bogdanzarnescu:
Sunt persoane care pot accepta conditiile SARA Motors, dar o fac pe banii lor.
Daca ei asa considera ca e bine sau normal, este alegerea lor.
Pot sa le spun ca eu nu as face la fel, nu ca ei au gresit. Si sa argumentez. La final, pricepe cine si ce vrea.
« Ultima Modificare: 16.Ian.2017, 07:08:48 a.m. de gabineg »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #315 : 16.Ian.2017, 07:14:44 a.m. »
Am eliminat postari care n-au legătură cu topicul și conțin atacuri la persoana.
Avertisment: @bogdanzarnescu și @tsf, va rog sa rămâneți în limitele discursului civilizat, chiar dacă aveți păreri diferite.
  • SX4 by Giugiaro

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #316 : 16.Ian.2017, 07:34:27 a.m. »
Sorry.
@NicNic, nu am pus problema dacă e bine sau rău, am susținut și susțin că nu este normal și nu ar trebui să susțină cineva, oricine, că e normal modul lor de a face business.
Fiind "consătean" cu domniile lor, mi-au ajuns mai multe cazuri pe la urechi decât cele câteva de pe forum. Am văzut oameni disperați la propriu, ajunși în pragul "nebuniei" după ce au muncit o viață și s-au împrumutat de la bănci și Sara îi ducea cu zăhărelul. Ei nu fac ingineria financiară cu cine este de acord, o fac ca business. Unora le convine, că mai pică ceva, dar celorlalți? De exemplu acelui om (caz concret) care și-a vândut mașina veche să dea avansul cu promisiuni de 30 se zile până la livrare, ce beneficiu i-a adus perioada de 8 luni de așteptare? I-au dus roțile, preșurile sau scuturile primite cadou copilul la școală, pe el la serviciu și familia în concediu? Nu, a pierdut mai mult. Și ca el sunt mulți
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline tsf

« Răspuns #317 : 16.Ian.2017, 08:30:48 a.m. »
Eu nu iti inteleg fanatismul cu care iti sustii parerea.
Prin postatile tale ai jignit zeci,poate chiar sute de oameni care si-au luat masina de la Sara Motors si care au fost de acord cu asteptarea.Acei oameni nu sunt prosti sau ieftini dupa cum ai sustinut in postarile tale.Nici ca tara nu functioneaza normal din cauza lor nu a fost o afirmatie reusita dupa parerea mea.
Problema de asteptare a fost in mare parte la Vitara.Cunosc persoane care  si-au cumparat Sx4 si masina a venit mai repede dacat era preconizat.
Din postarile tale inteleg ca esti un client nemultumit caruia i-a intarziat masina comandata.Daca este adevarat cred ca era mai potrivit sa iei atitudine si sa ne tii la curent cu demersurile facute,ca cei ce patesc ca tine sa stie ca au o solutie.Cred ca era mai constructiv decat sa jignesti si sa-i iei de ieftini pe cei ce nu sunt in asentimentul tau.
Iar despre cazurile cu oamenii disperati lasa i pe acestia sa le relateze ca asa si eu am auzit multe,dar sa stii ca nu tot ce zboara se mananca.
Cu acest post imi inchei polemica cu tine cerandu-mi scuze celor ce au intrat pe acest topic sa culeaga ceva constructiv dar s-au ales cu "intepaturi",jigniri sau discutii despre Ponta,Dragnea sau autostrazi platite acum si finalizate in 2020...

• suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #318 : 16.Ian.2017, 08:37:15 a.m. »
  • SX4 by Giugiaro

Offline aleksanders

« Răspuns #319 : 16.Ian.2017, 08:57:34 a.m. »
daca sunt vitaristi care au primit masina in termen la sara sa scrie aici!!! - restul pot trage concluziile si au libertatea deplina de a alege -
p.s. "eu nu am votat PSD-ul si totusi a iesit!!"
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea