Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91055 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rzapo

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #300 : 25.Nov.2016, 08:55:54 a.m. »
 :) :good:
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline kellogs

« Răspuns #301 : 25.Nov.2016, 12:08:14 p.m. »
de', pentru unii nici comunismul nu a fost ceva rau.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #302 : 25.Nov.2016, 12:16:19 p.m. »
Evident. Dar hai sa rămânem la Sara Motors.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline tsf

« Răspuns #303 : 25.Nov.2016, 12:54:00 p.m. »
Asta cu avans de 8000 euro din 2008 bani nedati nici acum mie greu sa o cred...nu suntem in jungla...eu in nici 12 luni am executat o firma.de bunuri ca nu mi au platit o factura restanta...
Eu mă ascund cu siguranță în spatele unui nickname

Când o firmă îmi propune să accept o întârziere de câteva luni contra unei gratuități,  mie îmi spune prietenul imaginar de pe umărul drept că e ceva putred. Când firma respectivă nu este acceptată în programul rabla, mi se confirmă. Când am caz concret de întârziere de două luni transformată in 8, știu sigur că e putred. Când știu caz concret de avans 8000 euro în 2008, mașină nelivrată nici acum și nici bani restituiți, bag mâna în foc că sunt țepari. Și văd vitare în oraș noi nouțe cu numere roșii din diverse județe,  SX4 la fel
Dar cumpărați liniștiți de la ei și bucurați-vă de pomeni.
Eu sunt fericit așa prost, cu accesoriile plătite și mașină livrată în 30 de zile, achitată în ziua când a ajuns la dealer
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #304 : 25.Nov.2016, 12:56:19 p.m. »
E dreptul tău să nu crezi, eu știu sigur că așa a fost  :)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline crys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Timisoara
« Răspuns #305 : 19.Dec.2016, 04:07:42 p.m. »
Am achizitionat o masina Suzuki Vitara model 2015 de la reprezentanta Sara Motors. Eu am avut o discutie foarte deschisa cu ei, ceea ce mi-a dat incredere in alegerea facuta si nu o regret. Si mie mi-a intarziat masina la livrare, dar la o discutie fara tensiuni neplacute am reusit si mi-au oferit anumite facilitati la achizitionarea de accesorii si dotari pe care le-am avut incluse la masina si care m-au scutit de multi bani. Este greu cand apare o masina buna la pret bun ca masina sa-ti fie livrata la timp si nu este o noutate , dar cu putina diplomatie de ambele parti, eu cred ca se poate ajunge la un consens benefic pentru fiecare in parte.
  • Suzuki Vitara

Offline aleksanders

« Răspuns #306 : 19.Dec.2016, 04:09:48 p.m. »
este o noutate sa iti intarzie masina cu lunile - nu este o noutate sa iti intarzie cateva zile, situatie acceptabila - dar eu cred ca placerea si complacerea este de ambele parti  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: PAR

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #307 : 20.Dec.2016, 12:51:05 p.m. »
Pentru anumiți oameni nu este o afacere să aștepte 5-9 luni după o mașină pentru a economisi 1000 euro. De exemplu, dacă vinzi mașina veche respectând termenul lor și mergi cu taxiul 8 luni, ești victimă
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: PAR

Offline tsf

« Răspuns #308 : 14.Ian.2017, 12:58:13 p.m. »
Depinde cum te intelegi cu ei.oamenii sunt deschisi.eu am preferat discount si accesorii pt intarziere.dar sunt clienti care au primit masina pana a venit masina comandata.
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline aleksanders

« Răspuns #309 : 14.Ian.2017, 08:31:14 p.m. »
super - poate se extinde si in alte orase ca sa nu mai luam masinile la timp fara reduceri si multe accesorii  :good:
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea