"miocrl",
Din pacate nu au ajuns toate piesele vineri.
Am primit raspuns din partea celor de la fabrica ca saptamana aceasta ar trebui sa ajunga.
Dar presupun ca sti lucrul aceasta ca doar ai vorbit cu colegul meu de la piese (Ionut) care ti-a explicat intreaga situatie, asa cum am inteles ca ti-a explicat si ca in programul SUZUKI CO. nu exista la SX4 priza de portbagaj. Ceea ce ai solicitat tu este o improvizatie pentru care risti sa-ti pierzi garantia pe partea de electrica. Pentru ca priza respectiva este o priza obisnuita de bricheta de bord. Iar in portbagaj trebuiesc facute anumite lucrari care nu sunt aprobate de catre Suzuki in ceea ce priveste garantia pe partea electrica. Ionut a vorbit si la Suzuki RO care nu recomanda montarea prizei in portbagaj, dar am inteles tot de la el ca iti rezolvi tu pe cont propriu montarea prizei in portbagaj.
La noi nici nu am mai avut o astfel de cerere.
Oricum esti o persoana care te sti cu tehnica, doar sa discuti cu ei cand ridici priza despre garantie. Ti-ai montat si cruise-control pe masina.
Deci...
sti ce faci.
Imi pare rau ca nu a ajuns, insa sa sti ca NU "au si uitat astia de priza ta"
Deci nu e cazul sa-ti moara speranta.
ok?
P.S. Te rog sa ne lasi un numar de telefon unde sa te poate suna Ionut. A vrut sa te sune si vineri, dar nu a avut numar de telefon.
Se va rezolva, fara nici un fel de problema. Mersi pentru intelegere.
K