Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91048 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #30 : 19.Oct.2009, 01:02:56 p.m. »
Dar sa stiti ca si eu am postat mai multe mesaje pe site dupa care zile la rand, nici un feed-back... :-S

da sorry ca nu am vazut... post merge-urile din timp. dar si cand le-am vazut... am rumegat tot.

pai omul de jos a spus ca va comanda oricum priza de portbagaj...  astept pana vineri sa vina piesele dupa cum spunea... daca nu vin piesele inseamna ca nu a comandat. dar eu sper ca nu ai intrebat pe cine trebuia  B-)

"Am fost jos la piese si am intrebat, fireste ca nimeni nu a vorbit cu nici un client despre asa ceva, etc..... "
l-ai intrebat pe Ionut? eu cu el am vorbit.

daca vineri nu vine nicio o priza, cu parere de rau mai punem o bila neagra la Sara ca ansamblu..

ceva detalii despre bila neagra - priza?

Offline SRM_Team

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #31 : 19.Oct.2009, 01:18:16 p.m. »
"miocrl",
Din pacate nu au ajuns toate piesele vineri.

Am primit raspuns din partea celor de la fabrica ca saptamana aceasta ar trebui sa ajunga.

Dar presupun ca sti lucrul aceasta ca doar ai vorbit cu colegul meu de la piese (Ionut) care ti-a explicat intreaga situatie, asa cum am inteles ca ti-a explicat si ca in programul SUZUKI CO. nu exista la SX4 priza de portbagaj. Ceea ce ai solicitat tu este o improvizatie pentru care risti sa-ti pierzi garantia pe partea de electrica. Pentru ca priza respectiva este o priza obisnuita de bricheta de bord.  Iar in portbagaj trebuiesc facute anumite lucrari care nu sunt aprobate de catre Suzuki in ceea ce priveste garantia pe partea electrica. Ionut a vorbit si la Suzuki RO care nu recomanda montarea prizei in portbagaj, dar am inteles tot de la el ca iti rezolvi tu pe cont propriu montarea prizei in portbagaj.
La noi nici nu am mai avut o astfel de cerere.

Oricum esti o persoana care te sti cu tehnica, doar sa discuti cu ei cand ridici priza despre garantie. Ti-ai montat si cruise-control pe masina.
Deci... ;) sti ce faci.

Imi pare rau ca nu a ajuns, insa sa sti ca NU "au si uitat astia de priza ta"  #:-S
Deci nu e cazul sa-ti moara speranta.
ok?

P.S. Te rog sa ne lasi un numar de telefon unde sa te poate suna Ionut. A vrut sa te sune si vineri, dar nu a avut numar de telefon.

Se va rezolva, fara nici un fel de problema. Mersi pentru intelegere.
K

Offline miocrl

« Răspuns #32 : 19.Oct.2009, 01:32:32 p.m. »
legat de priza:
am montat-o eu, dupa o discutie cu seful de la service, care a spus ca nu e o problema.. a vazut toate firele, unde intra, etc, important e ca am facuta cu piesele lor originale. intr-adevar, intra la fix foarte usor, mufa e speciala pentru priza originala.
cind sint intilnirile in timisoara?

il astept pe Dan Radu cu detalii, eventual sa ne spuna si cu cine a vorbit ca sa nu isi piarda garantia pt priza din portbagaj - seful de la service

legat de numar de telefon..  l-am intrebat pe Ionut: ma suni tu, iti las un mail?

Offline SRM_Team

• Newbie
  • *
« Răspuns #33 : 19.Oct.2009, 01:47:48 p.m. »
Am inteles.
Pai asta iti spuneam, ca cel mai bine e sa discuti fata in fata cu colegii de la service cand ridici priza, pentru a evita eventualele neplaceri ulterioare.
Pe mine ma intereseaza doar garantia masinii tale si ca tu sa fi multumit de masina si de serviciile noastre.
Nu de altceva insist pe acest aspect, nu doar asa de dragul contrazicerii sau alte chestii de genul asta. Te rog sa ma crezi.

Poti te rog sa ne dai numarul tau de mobil, pe mesaj daca vrei. Sa stim de o treaba?
Imi place mie sa sa evit orice chestie care poate duce ulterior la ingreunarea comunicarii.  ;)

Mersi mult.
K

Offline miocrl

« Răspuns #34 : 19.Oct.2009, 01:57:53 p.m. »
am trimis PM cu numerele mele,
mersi,
Luci

Offline Laurentiu

« Răspuns #35 : 19.Oct.2009, 03:18:35 p.m. »
...in programul SUZUKI CO. nu exista la SX4 priza de portbagaj. Ceea ce ai solicitat tu este o improvizatie pentru care risti sa-ti pierzi garantia pe partea de electrica.... in portbagaj trebuiesc facute anumite lucrari care nu sunt aprobate de catre Suzuki in ceea ce priveste garantia pe partea electrica. ... Suzuki RO care nu recomanda montarea prizei in portbagaj
Se pot da mai multe detalii asupra acestui aspect ? De ce sint trase fire pina in contraaripa spate terminate cu o mufa ce se potriveste perfect cu priza ?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 19.Oct.2009, 04:34:40 p.m. »
 =)) =)) =)) Scuze dar nu m-am putut abtine!
Priza 12V
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #37 : 19.Oct.2009, 06:28:22 p.m. »
=)) =)) =)) Scuze dar nu m-am putut abtine!
Priza 12V
Un subiect mult discutat  :) si oarecum apus. Din pacate mi-am montat si eu o priza ..... ORIGINALA ;) ; acum se poate pierde garantia doar pt o infingere "mufa in mufa" :-O  ?
Incilcite mai sint caile ......... SUZUKI. :D
« Ultima Modificare: 19.Oct.2009, 06:32:31 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline SRM_Team

• Newbie
  • *
« Răspuns #38 : 20.Oct.2009, 10:09:01 a.m. »
'Neata buna,
Am fost mai devreme la directorul de service sa discut cu el chestiunea asta. Asa cum am spus si ieri, colegii din service m-au anuntat ca nu am mai avut o astfel de cerere si v-am spus si ce au spus colegii de la Suzuki.ro.

Pentru ca dorim sa venim in ajutorul clientului, azi-maine vom baga in service un SX4, colegii ce se ocupa de partea electrica se vor uita sa vada exact ce fire sunt trase, mufe, etc...... Ca apoi sa putem spune cum stam cu montarea acestei prize.
Si sper sa va pot da si un raspuns referitor la garantie.

Ce pot insa sa spun inca de pe acum, e ca montarea acestei prize (in perioada de garanatie a masinii) trebuie sa aiba loc doar intr-un service autorizat Suzuki. Asta e clar.

Va anunt cum am un raspuns, in cel mai scurt timp.

O zi faina,
K

Offline miocrl

« Răspuns #39 : 20.Oct.2009, 10:17:41 a.m. »
asta da
bun