Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 92444 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #290 : 24.Nov.2016, 01:31:02 p.m. »
Cei care sunt multumiti, sunt liberi sa scrie aici...Cam cati sunt pana acum?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline centel

« Răspuns #291 : 24.Nov.2016, 01:35:27 p.m. »
Vă spun sigur că sună clienți să aducă mașinile pentru drive test. Mai pică una alta, treaba merge
Si ce e rau in asta? Eu sunt beneficiarul unui astfel de tratament. Pentru mine au sunat un client sa vina cu masina lui, nu aveau la test drive niciuna cu cutie automata. Nu stiu si sincer nu ma intereseaza ce deal au cu acel cleint, ideea e ca m-au "prins" pe mine cu "efortul" asta. Eu personal nu am fost sunat pentru asta dar m-as duce, normal ca nu pe gratis...

Cand am sunat la Skoda, le-am zis ca vreau Octavia cu cutie automata, mi-au spus ca au si sa vin in ziua urmatoare pentru test drive, cand am ajuns acolo defapt era un Superb cu cutie automata, altceva fata de ce vroiam eu, asta ca si exemplu. Decat o pacaleala a la Skoda mai bine o intelegere a la Sara Motors.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline rzapo

« Răspuns #292 : 24.Nov.2016, 02:33:00 p.m. »
Iti spun sigur ca sunt client Sara Motors si nu am fost vreodata sunat pentru a aduce masina la un eventual test drive.
Cred ca se incearca denigrarea deoarece mai cunosc posesori Suzuki cumparate de la Sara Motors si  care sunt multumiti de relatia cu dealerul.
E usor in spatele unui user sa scrii...
Cand am cumparat masina am facut un test drive inainte...cu o masina inscriptionata cu test drive...ma .indoiesc ca era a unui client sunat sa vina cu masina.
nu scriu si nu spun din spatele unui user.... dovada este si procesul pe rol cu ei... sau poate te referi la tine?
oricum fiecare inghite ce poate.. eu nu am chef sa inghit magarii... si cind vei avea nevoie chiar de ajutor sau de profesionalism... sigur nu o vei gasi la sar motor....
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline aleksanders

« Răspuns #293 : 24.Nov.2016, 04:22:41 p.m. »
sara e clar ca nu o duce deloc bine - sunt persoane care au acceptat intarzierile tocmai pentru ca primeau diverse bonusuri prin echipari ulterioare... sunt persoane care se judeca cu ei... sara nu a fost validata in programul rabla - iar spune multe lucrul asta - servicelul nu prea mai are acreditari rar.... nu cred ca este chiar roz pe acolo, dar nu contest ca nu sunt oameni care si-au primit masina cerutra si se declara multumiti - fiecare cititor pe forum e liber sa analizeze toate aceste expuneri si sa faca sau nu pasul catre sara - eu unul nici nu as suna la firma asta!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline dAlex

« Răspuns #294 : 24.Nov.2016, 04:23:18 p.m. »
Daca exista si clienti multumiti nu inseamna ca firma e ok.

Dupa cum, daca intr-un supermarket sunt produse stricate si unii clienti se imbolnavesc grav, nu inseamna ca poti cumpara mancare de acolo, ca nu se intampla la toti..
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline tsf

« Răspuns #295 : 24.Nov.2016, 04:30:35 p.m. »
Procesul pe rol cu ei nu e nicio dovada ca ei au gresit fata de tine...daca il castigi da.nu spun ca nu au gresit fata de niciun client.am spus doar ca eu personal cunosc si clienti multumiti Sara Motors.Am spus ca pe mine nu m au solicitat in vederea aducerii masinii pt testdrive.Am citit mai sus  un caz in care intradevar a fost solocitat un client pt a aduce o.masina cu cutie automata pt testdrive.Deci pt cazuri mai speciale ooamenii au variante...e clar pt mine ca pe un client nemultumit nu l aduci nici cu aur sa dea masina pt testdrive!!!
Deci exista si clienti multumiti...
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline hugbear

« Răspuns #296 : 24.Nov.2016, 05:21:41 p.m. »
Clienții nemulțumiti nu-s o dovadă că SM e nașpa. Clienții mulțumiți nu-s o dovadă că SM e OK. Aici fiecare-și spune povestea iar potențialii clienți își trag singurei propriile concluzii, ca niște oameni mari și vaccinați ce sînt.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #297 : 24.Nov.2016, 05:29:47 p.m. »
      Din cate am citit pe forum despre Sara si din oferta pe care mi-au facut-o si mie, trag concluzia ca nici ei nu stau prea bine cu fondurile si nu-si permit sa aiba masini pe stoc, pe de-o parte, dar pe de alta parte, in compensatie ptr. intarzieri de livrare, ei fac si reduceri foarte mari, ceea ce clientii cam uita sa mentioneze. Mie mi-au propus un dicount de 2000 e, pt. livrare peste 2 luni.
      Asa ca ar trebui sa fim obiectivi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rzapo

« Răspuns #298 : 24.Nov.2016, 05:32:17 p.m. »
de acord cu voi. fiecare sune of-ul iar , de asemenea, fiecare trage concluzia.. si nu e vina nimanui ca se utilizeaza modul de nickname in loc de numele real... de aceea exista informatii la fiecare user.
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #299 : 24.Nov.2016, 11:58:37 p.m. »
Eu mă ascund cu siguranță în spatele unui nickname

Când o firmă îmi propune să accept o întârziere de câteva luni contra unei gratuități,  mie îmi spune prietenul imaginar de pe umărul drept că e ceva putred. Când firma respectivă nu este acceptată în programul rabla, mi se confirmă. Când am caz concret de întârziere de două luni transformată in 8, știu sigur că e putred. Când știu caz concret de avans 8000 euro în 2008, mașină nelivrată nici acum și nici bani restituiți, bag mâna în foc că sunt țepari. Și văd vitare în oraș noi nouțe cu numere roșii din diverse județe,  SX4 la fel
Dar cumpărați liniștiți de la ei și bucurați-vă de pomeni.
Eu sunt fericit așa prost, cu accesoriile plătite și mașină livrată în 30 de zile, achitată în ziua când a ajuns la dealer
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: kellogs