Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91075 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #230 : 02.Apr.2016, 12:10:10 a.m. »
           S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri  de ea ! cu ce ai scris aici iti poti incepe un jurnal in care sa pui si ceva poze, si sa transmiti  tuturor impresiile viitoare despre masina, pt. ca sunt sigur ca vei avea ce scrie.
           Felicitari @Carina pt vanzarea facuta, si chiar daca ati mai pierdut din profit, ati castigat capital de incredere, care tot in bani se va transforma.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline tsf

« Răspuns #231 : 02.Apr.2016, 01:04:27 p.m. »
Multumesc frumos enicky,asemenea iti doresc!
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline rzapo

« Răspuns #232 : 04.Apr.2016, 07:26:05 p.m. »
buna seara...
eu de asemena sunt multumit de masina, dar - fiindca exista mereu un dar - nu de modul in care se face restul ...
am dus masina in service SARA Motoors din 31.03.2016, azi suntem in 04.04.2016, pentru verificare de 105000 km( fiind beneficiar garantie extinsa), si cu o problema intilnita pe forum , bec galben in bord si scadere putere plus ca imi murea motorul pina la incalzirea acestuia la temperatura de regim...
nici azi nu am un raspuns cind este gata reparatia, fiind vorba de 2 cilindri cu pierdere de compresie... - cica se astepata raspuns de la Suzuki Romania.... oare eu am cumparat masina de la Suzuki Romania sau de la dealear care are posibilitatea si este indreptatit sa imi asigure si garantia ( chiar daca nu este placuta, fiind reparatie in garantie)....? poate cineva sa imi raspunda in clar sau trebuie sa caut in alt mod raspunsul?????
Ca doar suntem in Romania, nu...
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Online aleksanders

« Răspuns #233 : 04.Apr.2016, 08:40:04 p.m. »
opc - au trecut 15 zile fara sa iti solutioneze cazul - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #234 : 04.Apr.2016, 09:24:40 p.m. »
......- cica se astepata raspuns de la Suzuki Romania.... oare eu am cumparat masina de la Suzuki Romania sau de la dealear care are posibilitatea si este indreptatit sa imi asigure si garantia
            Dupa ce povestesti, eu cred ca ei stiu exact care e diagnosticul si ce trebuie facut, dar vor acceptul producatorului pt. decontarea lucrarii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #235 : 04.Apr.2016, 10:34:10 p.m. »
...
am dus masina in service [...]( fiind beneficiar garantie extinsa), si cu o problema intilnita pe forum , bec galben in bord si scadere putere plus ca imi murea motorul pina la incalzirea acestuia la temperatura de regim...

Sper ca nu se ia!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rzapo

« Răspuns #236 : 05.Apr.2016, 07:13:53 p.m. »
salutare..
nu se ia, se da... mai departe  :D nu de alta dar se pare ca doar asa se misca lucrurile.. Ideea e ca am deja 100000 de km in 2 ani... mult putin, asta este. sa vedem ce noi teste cica tre sa faca. maine sunt la ei si va tin la curent.
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline NicNic

« Răspuns #237 : 05.Apr.2016, 08:36:33 p.m. »
Bafta la teste, chiar daca mai e in garantie!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline dAlex

« Răspuns #238 : 06.Apr.2016, 02:15:21 p.m. »
Buna,

Nici experienta mea cu SARA motors nu a fost prea stralucita.

Desi la test drive agentul de vanzari s-a comportat exemplar si pretul oferit a fost f bun, partea cu plata integrala in avans a masinii mi se pare cel putin dubioasa. Indiferent de ce "bonificatii" se ofera. Banii pentru o masina sunt multi iar riscurile sunt prea mari, chiar daca, sa zicem, ajungi in instanta si castigi procese.

Spun asta dupa ce am vizitat aproape toti dealerii din oras si nicaieri nu am mai auzit de asa ceva.

Si am ajuns la concluzia ca decat sa am buzunarul mai plin si sa stau cu emotii, mai bine dorm bine noaptea cu mai putini bani in el. Si pentru 200 de euro in plus, dar discounturi duble la tot ce e after sale, m-am dus in alta parte.

Vedem daca toti sunt la fel, dar deja banuiesc ca nu: am termen de livrare specificat pe contract si avans de 5%( <100% :D ).

Deci avand in vedere si discounturile la service probabil ca n-am sa mai ajung niciodata pe la ei.

Bafta!
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline rzapo

« Răspuns #239 : 07.Apr.2016, 05:47:30 p.m. »
Buna ziua,
azi 07.04.2015 inca nu am un raspuns legat de problema prezentata. sunt pasat de la un angajat la altul, cu informatii gen, s-a luat legatuta... nu s-a primit raspuns.. de parca m-ar interesa ca si client ce anume fac ei intern.
este modul lor de a evita , cica in mod inteligent, sa deie un raspuns ferm.. cind e gata.
de fapt nici defectul nu a fost diagnosticat inca.....
probabil ca luni voi consulta avocatii cu privire la conditiile contractuale... si gura lor tre sa maince ceva...
Imi pare rau de marca Suzuki ca este pe astfel de maini....
Sa vedem ce se mai intimpla
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan