Hello,
Am revenit dupa o pauza de cateva zile atat a mea cat si a voastra uitadu-am dupa zilele in care nu ati raspuns nimik la postarile mele.
Nu am inteels ce vrea sa spuna "adrian_r5" cu minunea....., sincer.
In alta ordine de idei vreau sa clarific un lucru, am venit pe acest site din sincera dorinta de fi alaturi de voi si de problemele voastre si impreuna sa rezolvam ce se poate rezolva si imbunatatii. Este in castigul ambelor parti.
Am admis inca de la inceput faptul ca avem multe de rezolvat si ca suntem cu buline negre. Dar dorim sa rezolvam.
Toti lucram in "comert" direct sau indirect si stim ca pot aparea probleme, atata timp cat lucrezi cu oamenii.
Ca la nunta, nu poti sa-i multumesti pe toti.
Insa in nenumarate cazuri observ aici pe forum rea intentie si multi carcotasi carora le face pur si simplu placere sa critice si sa fie rautaciosi. Nu am am citit decat foarte foarte putine impresii pozitive, etc. Nu am vazut intelegere si buna intentie decat la cateva (2-3) persoane.
Nu cer sa fim laudati, etc. pentru ca nu pentru am venit aici.
Repet, vrem sa ne ajutam reciproc, insa aruncand non stop in noi cu pietre si cu remarci rautaciose si "la misto" nu rezolvam nimik. Parerea mea.
Nu stiu cati dintre Dvs. ma cunosc pe mine, insa cine ma cunoaste poate sa confirme faptul ca "daca am gresit, recunosc si platesc". Deci va rog mult sa fim o echipa si o comunitate. Pentru asta am crezut ca este acest forum.
Va rog foarte mult sa ne spuneti toate problemele voastre, cine va suparat, cine va neindreptatit, etc.
Doamne ajuta si succes diseara.
Multumesc,
K