Salut
Revin cu detalii
In final masina a ajuns in data de 17 februarie. In total ar trebui sa primesc penalitati in valoare de 13% din valoarea masinii si aparatori de noroi.
Aparatorile de noroi au zis ca le-ai comandat in 18 ianuarie dar nu au ajuns inca numai 2 cele din fata cele de pe spate nu au ajuns inca.
In total mi-ai platit penalitati in valoare de 7% deci mai au de platit inca 6% si teoretic sa-mi aduca si monteze aparatorile.
Intelegerea a fost ca imi platesc penalitatile dupa fiecare zi de intaziere la sfarsitul zile. Evident acest lucru nu s-a intamplat. In mare dupa zeci de telefoane si promisuni mi-au platit cu taraita pana la 7% din valoarea masinii in 5 saptamani. Normal era sa le platesca pe toate in 2 saptamani.
Astazi am fost iar pe la ei si mi-au comunicat ca nu mai vor sa platesca restul de 6% pentru ca nu au bani si din punctul lor de vedere moral pot sta cu fruntea sus, ei m-au compensat suficient.
M-au intrebat daca nu pot sa-i inteleg si sa renunt la restul de bani. Si rapusunsul meu a fost evident nu.
Urmeaza sa-i dau in judecata, reclamatie la protectia consumatorului si la suzuki romania. Am vorbit cu avocatul meu si a zis ca nu au portita de iesire.
Ar mai fi o problema. Am primit cartea de garatie pt 3 ani. Normal ar mai trebui sa primesc inca o carte cu garantia extinsa pt inca 2 ani, pe care nu am primit-o. Agentul mi-a spus ca aia se face si o primesc cand inmatriculez masina si vine talonul. Acum problema ar fi , tinand cont de situatia actuala, daca o sa mai primesc de la ei garantia extinsa.
Am luat legatura si cu suzuki romania si le-am prezentat situatia. Urmeaza sa ma informeze legat de garantie si de situatia creata.
In garantie masinii unde se trec servic-urile exista si un service la 1000 de km sau o luna care este gratuit si trecut ca si optional. Eu am 700 km si tinand cont de situatie nu pot sa fac servic-ul la cei de la tm(oricum nici nu aveam de gand). Am intrebat la suzuki romania daca se poate face altundeva si daca este obligatoriu pt pastrarea garantiei da nu au stiu sa-mi spuna pe loc.