Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91063 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #160 : 30.Oct.2013, 11:18:18 a.m. »
datoria lui rzapo era sa verifice regulat daca s-a facut plata?
datoria voastra era sa informati clientul ca nu s-a facut plata si se va amana livrarea masinii? :ceas:

Offline NicNic

« Răspuns #161 : 30.Oct.2013, 11:29:21 a.m. »
O intrebare, pentru Rs Sara Motors:

Masina o aveti in curte la voi, la dealer, si nu se poate livra din cauza neachitarii ei (prin leasing sau cum o fi)?
Ca sa clarificam putin situatia ....

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #162 : 30.Oct.2013, 01:03:40 p.m. »
Cred ca avem si aici pe forum, colegi care au avut de tras.
Go Terios!!!:)

Offline rzapo

« Răspuns #163 : 30.Oct.2013, 03:48:27 p.m. »
eu am avut ca client datoria sa achit catre dumneavoastra ce am avut de achitat, catre ei ce am avut de achitat... de ce trebuie eu sa urmaresc ce au ei cu dumnevoastra sau ce aveti dumneavoastra cu ei..... unde si de unde deriva aceasta obligatie a clientului...?
cine si unde a introdus obligatia asta...?
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline bogdanb

« Răspuns #164 : 30.Oct.2013, 04:26:35 p.m. »
Dar la firma de leasing te-ai adresat sa ceri relatii? Au latit, nu au platit? au vreo retinere de alta natura sa plateasca? ai vreun document din care sa rezulte ca firma de leasing a dat banii - si deci cei de la Sara mint?
Sincer, nici eu daca as fi dealer, nu as da o masina doar pe vorbe ci numai dupa ce primesc macar un avans (respectiv de la firma de leasing) ceea ce inteleg ca nu s-a intamplat...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rzapo

« Răspuns #165 : 30.Oct.2013, 04:32:29 p.m. »
firma de leasing nu raspunde si motiveaza ca cei de la saramotors nu si-au achitat la timp obligatiile... intrebare: de ce eu ca clinet beneficiez de problemel saramotors sau de relatiile bune sau rele intre leasing si sara...?eu mentionez ca am achita la timp totce s-a cerut si ce au solicita...
oricum aceste lucruri vor fi lamurite pe cale legala .. trebuie sa manince si gura avocatiiolor ceva
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline bogdanb

« Răspuns #166 : 01.Nov.2013, 02:07:41 p.m. »
Imi suna ca vina e impartita intre firma de leasing si dealer, care te paseaza de la unul la altul. In paralel cu demersul in instanta adreseaza-te si la protectia consumatorului, sa-i reclami pe amandoi. Mi se pare evident ca ambii isi bat joc de tine ...

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline igor_tsr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #167 : 01.Nov.2013, 03:45:24 p.m. »
Si eu traversezi o perioada mai neplacuta in relatia cu Sara Motors.
Departamentul Comercial/Vanzari de la Sara Motors habar nu au ce inseamna "customer care", dupa ce ti-au luat banii dispar ca magarul-n ceata.
La Skoda, dupa ce ai semnat contratul esti informat continuu despre:
1) cand s-a dat comanda la fabrica
2) daca masina este programata ti se comunica seria de sasiu si  saptamana in care va avea loc asamblarea
3) dupa ce s-a finalizat asmablarea ti se comunica si VIN-ul.
4) termenul de livrarea este comunicat cu precizia de 1-2 zile.

Eu de la Sara Motors n-am reusit pana acum sa aflu cand exact imi va fi livrata masina (avans, 20%, platiti in 28Sept, rest de bani, 80%, platiti in 14Oct). Am avut multe discutii cu agentii de vanzare in care de mai multe ori le-am explicat ce asteptari am. Eu am vorbit, eu am auzit.

Pacat de brand-ul Suzuki ca a ajuns pe mainile unor nepriceputi si incapabili sa invete din feedback-urile clientilor. Am sunat la Suzuki Romania, poate ei vor fi in stare sa schimbe ceva la Sara Motors....
Eu ii voi toca incet pana cand se vor invata minte ca cel care duce banii la ei (adica clientul), are dreptate.
« Ultima Modificare: 01.Nov.2013, 03:50:22 p.m. de igor_tsr »

Offline igor_tsr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #168 : 01.Nov.2013, 03:59:05 p.m. »
Si eu traversezi o perioada mai neplacuta in relatia cu Sara Motors.
Departamentul Comercial/Vanzari de la Sara Motors habar nu au ce inseamna "customer care", dupa ce ti-au luat banii dispar ca magaru-n ceata.
La Skoda, dupa ce ai semnat contratul esti informat continuu despre:
1) cand s-a dat comanda la fabrica
2) daca masina este programata ti se comunica seria de sasiu si  saptamana in care va avea loc asamblarea
3) dupa ce s-a finalizat asmablarea ti se comunica si VIN-ul.
4) termenul de livrarea este comunicat cu precizia de 1-2 zile.

Eu de la Sara Motors n-am reusit pana acum sa aflu cand exact imi va fi livrata masina (avans, 20%, platiti in 28Sept, rest de bani, 80%, platiti in 14Oct). Am avut multe discutii cu agentii de vanzare in care de mai multe ori le-am explicat ce asteptari am. Eu am vorbit, eu am auzit.

Pacat de brand-ul Suzuki ca a ajuns pe mainile unor nepriceputi si incapabili sa invete din feedback-urile clientilor. Am sunat la Suzuki Romania, poate ei vor fi in stare sa schimbe ceva la Sara Motors....
Eu ii voi toca incet pana cand se vor invata minte ca cel care duce banii la ei (adica clientul), are dreptate. Clientul le plateste salarul, asa ca trebuie sa asculte de el.

Offline rzapo

« Răspuns #169 : 01.Nov.2013, 05:27:28 p.m. »
pentru a fii cinstit si onest:
S-a reglementat problema, totul s-a datorat unei lipse de comunicare. Fiind masina in leasing, undeva ceva pe relatia lesing-livrare nu a functionat.
masina a sosit, si va fi livrata Luni.
pacat de nervii irositi si situatia creata...
Oameni sfintesc sau spurca locul...
pentru informare corecta SaraMotors transitea informatia de la lesing catre clinet - Modul lor de comportare nu are nimic care sa le fie reprosat.
Poate doare situatia existenta in Romania de... citiva ani ( citi fiecare stie)
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan