Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91057 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #120 : 08.Feb.2010, 10:49:28 p.m. »
da da
ai dreptate

va aduceti aminte ca asteptam un mail cu ... preturi.. de la front desk.. nici azi nu l-am primit. si problema a fost pasata\preluata de seful de service.. nu mai e la front desk..  de ce oare?

pentru ca ... de la seful de service nu am primit nici acum nici macar pretul pe fiecare componenta cerut cu ceva timp inainte de revizie..

mare imi va fi mirarea daca o sa apar pe aici cu ce am cerut.. si nu am cerut nimic ce nu mi se cuvine.

asa ca domnule cosmin.. o sa te rog sa nu fi nici tu acid data viitoare cand pleci de la service cu anumite frustrari personale sau de grup.

ps
de 2 ori m-am abtinut azi sa scriu aici.. doar ca sa nu le mai apara topicul in fata..

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #121 : 08.Feb.2010, 10:54:54 p.m. »
La mine frustrarea este o regula... :) Sa zicem ca asa ma ambitionez eu :)
Dar totusi Luci, singura solutie ptr rezolvarea problemelor este sa ne facem revizia la alte companii....Szeged, Sibiu, Rm Valcea...etc....nu m-ar mira sa descoperim ca acolo primim totul pe foaie,asa cum cerem...o antecalculatie,ceva...si de fapt sa descoperim ca este vorba de aceeasi atitudine fata de masinile noastre.

Te referi la chestia cu uleiul ce mi-a fost bagat la prima revizie vis-a-vis de frustrarea mea? Sa stii ca faptul ca este o masina de cacao (ca sa nu deranjez cu limbajul de tip mIRC :) ) nu are nici o legatura cu faptul ca Sara face gafe ...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline adrian_r5

« Răspuns #122 : 08.Feb.2010, 11:32:37 p.m. »
nu m-ar mira sa descoperim ca acolo primim totul pe foaie,asa cum cerem...o antecalculatie,ceva...

Ati cerut asa ceva la Sara M si n-ati primit  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline M_TM

« Răspuns #123 : 09.Feb.2010, 07:01:52 p.m. »
 :clap: Fiecare avem cate o amintire nefericita de la oricare service.Daca stai sa te gandesti bine ..am fost poate la locul si in momentul nepotrivit.Rateurile sunt totusi rezonabile ca procent.Adevaru ca se poate si sunt convins ca se lucreaza la imbunatatirea relatiei        CLIENT<->service.,in ambele directii!

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #124 : 09.Feb.2010, 09:57:43 p.m. »
AMIN! :)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline M_TM

« Răspuns #125 : 05.Mai.2010, 11:53:52 a.m. »
Chiar nu mai merge nimeni la SM?
Sau nu mai e nimic de zis (scris)!!! >:D<

Offline adrian_r5

« Răspuns #126 : 05.Mai.2010, 12:01:14 p.m. »
Chiar nu mai merge nimeni la SM?

:-)) :-)) :-))  si   :-(( :-(( :-((

... adica ma duc eu astazi sa le cer o oferta de pret pt. revizia de 2 ani  >:D<

Am trimis ieri un E-mail sefului de service da' n-am avut onoarea sa-mi raspunda  >:) >:) >:)

Post Merge: 06.Mai.2010, 10:57:59 a.m.
... deci ... am fost ... m-am dus vitel si m-am intors bou ... adica am primit ceea ce se vede mai jos. Avind in vedere ca nu pricep in totalitate ce vrea sa spun ... trag concluzia ca am cam lipsit la multe lectii  >:D<

« Ultima Modificare: 06.Mai.2010, 10:57:59 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Ben

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #127 : 09.Sep.2010, 06:03:24 p.m. »
Nu stiu de altii daca merg, dar eu am mers ca tocmai m-a pupat unu din spate. Nimic deosebit, SM e la fel: o saptamana dureaza comanda, alta saptamana reparatiile. Iar voi fi pieton :(. Nu stiu cum la alte service-uri cica aduc a doua zi piesele si reparatiile merg mai repede. Poate or fi povesti  :-?.
Ar fi frumos sa fie asa si la Sara Motors :). Sau macar o masina cat de mica pana iti termina reparatiile  :P.

PS. Nu mai comentez ca poate nu o mai ridic de acolo  :-)).

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #128 : 09.Sep.2010, 10:46:59 p.m. »
no offence...SARA MOTORS? I'd never go there AGAIN! For their sake!

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline Ben

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #129 : 23.Sep.2010, 03:39:15 p.m. »
M-au cam calcat si pe mine pe nervi acum. Nu gasesc sa comande o anume piesa, ma suna si imi spun ca poate dura chiar si doua luni. Am sunat la un furnizor de piese auto si mi-au spus ca ajunge in 7 zile. Cand i-am sunat sa le spun ca am gasit cu un termen de livrare decent, mi-au raspuns ca nu lucreaza cu furnizorii aia. Ok, inteleg si asta. Fiecare are filiera lui.

Dar nu stiu ce sa cred cand de la service-ul reprezentantei de unde ai luat masina ti se da un termen atat de lung. Ce avantaje mai am eu?