Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91088 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #100 : 03.Feb.2010, 05:18:04 p.m. »
mi-ar fi placut sa imi spuna: avem uleiul X Y si Z la pretul A B si C de care vreti? pe care vi-l permiteti

ca sincer odata ce masina a folosit 10 sau 5 cat o fost W 40 .. uzura s-a facut deja daca era cazul.. ce rost ar fi avut ca acum sa pun din ala mai scump

am cerut un bidon ca sa stiu cu ce sa completez in caz de nevoie pentru ca nu mi-au pus hartiuta sa scrie lucrul asta.. sau nu am vazut eu.
mecanicul: nu se poate.
eu: ei nu
el: hai sa mergem la sefu
eu: hai
si seful a zis ca se poate asa ca il am in portbagaj
cand merg la real verific daca au si ei sa vad daca nu cumva l-au luat din real ca e aproape. nu stiu de ce sun tsigur ca e luat din real :(
acum ma gandesc la lucrul asta. am vazut pe cineva ca a dat o factura de real cuiva cat m-am invartit acolo hmm

Offline adrian_r5

« Răspuns #101 : 03.Feb.2010, 10:45:24 p.m. »
cand merg la real verific daca au si ei sa vad daca nu cumva l-au luat din real ca e aproape. nu stiu de ce sun tsigur ca e luat din real :(

=)) =)) =))    =)) =)) =))    =)) =)) =))

... pai daca e de la Real ... inseamna ca e bine ... prietenul nostru comun se la Sara M poate prezenta la orice ora documente privind provenienta uleiului ... si evident poate garanta pt. calitatea acestuia  :D :D :D
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #102 : 04.Feb.2010, 08:02:13 a.m. »
de prin service:

Offline adrian_r5

« Răspuns #103 : 04.Feb.2010, 09:16:43 a.m. »
@miocrl  ... esti in abatere totala ... faci poze in service  :baston: :baston: :baston:

Am impresia ca ti-a iesit masina complet din garantie ... pe linga CC ai mai montat si portbagaj suplimentar  :P
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #104 : 04.Feb.2010, 09:18:23 a.m. »
nu e voie?? huuh
stai ca scot acum service-ul din poza.. din poza mea de service-uri pt zuki :D

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #105 : 04.Feb.2010, 09:23:49 a.m. »
Eu nu inteleg un lucru: de ce se tot schimba tipul de ulei pe care-l folosesc? ba ala, ba ala, ba alalalt...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #106 : 04.Feb.2010, 09:30:28 a.m. »
nici eu

mi s-ar parea CORECT sa fie afisata o lista la receptie:

ULEI:
 mai ieftin: 15 lei       
 standard: 20 lei
 mai scump: 40 lei

pentru fiecare masina
cel putin 3.. si de aici omul sa poata sa aleaga.

dar o lista publica..  ca sa nu poata sa fie modificata din tastatura la orice moment al zilei.

exista o lege care spune ca produsele vandute trebuie sa fie afisate clar? asta se aplica doar la magazine sau doar la service-uri?

Offline Mihai-TM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #107 : 05.Feb.2010, 03:36:10 p.m. »
Dar poti sa intrebi la receptie cat ma costa revizia cu uleiul asta si cat ma costa cu celalalt.
Din tastatura nu face nimeni preturile. Ei au un program de conta care factureaza automat fiecare tip de ulei sau piesa cu manopera ei

parerea celor din service e ca uleiul ala din manualul de service e bun dar pentru conditiile din hu si carburantii de acolo. la noi ar fi un ulei ceva mai gros mai bun.De aia pun ei uleiul 5W40 si nu 0W20. 5W40 e pentru motoare care lucreaza la temperaturi mai mari asa cum sunt benzinarele de suzuki care lucreaza la turatii mari

Dar tu poti sa alegi unul din tipurile agreate.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #108 : 05.Feb.2010, 03:38:58 p.m. »
Pai nu prea vad ce diferenta e intre Ungaria si Romania, nici in ceea ce priveste conditiile nici in cazul combustibililor.  :-/

Offline miocrl

« Răspuns #109 : 05.Feb.2010, 04:25:43 p.m. »
compara te rog preturile de aici:
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-suzuki-sx4/revizia-45000km/msg51441/#msg51441

manopera mai multa la mine decat la cosmin la jumatate de pret.. de unde si de ce?
ulei cutie .. 210 fara TVA \3litrii deci 40 1 litru. fata de 21 la cosmin..

cand am protestat ca uleiul CV e dublu de cat am primit oferta initiala a sunat la sef si probabil acasta i-a spus sa scada pretul si a mai scazut 10 lei .. de am ajuns la 120  dar aceste preturi de la mine contin si acel -10%... deci uleiul ar fi fost 143 de lei..+TVA..

cred ca nu prea ai acces la treburile contabilicesti care se fac la SRM.. ca eu de dupa pult mi-am dat seama.

deci e o cacialma..