Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91046 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #10 : 27.Sep.2009, 10:44:43 a.m. »
Foarte neprofi mi se par cei de la Sara la capitolul afte-sale! Exemplul meu cu anvelopa Conti pe care o cautam dupa pana este lamuritor : mi-au cerut 7-8 milioane!!! Deci dublu! Dar au tinut sa-mi precizeze ca in pretul asta montajul e inclus!  =))
daca nu ma duc la Szeged, cred ca o excursie la neamuri la Sibiu, coroborata cu o revizie n-ar strica! Sa vad cum sunt cei de la Trakia...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline SRM_Team

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #11 : 07.Oct.2009, 12:38:42 p.m. »
Hello din nou,
E bine ca am aflat aceasta informatie privind pretul pentru anvelopa Continental.
Am sa va rog sa imi dati exact modelul pe care l-ati vrut (fie ca va mai intereseaza fie ca nu). E bine sa verificam si sa aflam exact despre ce este vorba.
Mie personal imi miroase a neintelegere/greseala sau a "set".  :fluier:

Cat D-zeu sa coste montajul, sa fim serios.  ;)

In ceea ce priveste mersul la colegii din SB, eu spun ca ati luat o decizie buna, e bine sa mergeti in mai multe parti inainte de a va decide unde anume ramaneti. Iar ce pot sa va spun deschis este faptul ca cei de la SB sunt foarte profi si amabili.
Pacat insa ca nu am reusit noi sa va satisfacem cerintele si nevoile.  :(
Speram ca pe viitor din ce discutam si invatam aici sa reparam din greselile si micile gauri pe care le avem la capitolul after-sale.

O zi buna si astept raspunsul dvs cu privire la anvelopa.

Offline M_TM

« Răspuns #12 : 07.Oct.2009, 02:16:58 p.m. »
 ........ viitor din ce discutam si invatam aici sa reparam din greselile si micile gauri pe care le avem la capitolul after-sale.

[/quote]
Asta e un lucru bun.Rau e ca mai toate reprezentantele din ro sunt corijente la capitolul asta. 
Se pare ca romanismul devine o boala cu B.

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 07.Oct.2009, 02:45:47 p.m. »
eu vreau sa montez priza in portbagaj.
am citit aici ca este la Sara
am specificat doar priza fara bricheta. si ca e din 2 piese: priza + inel.

sunat la Sara.. da avem ceva haideti sa probam.
merg.. era altceva decat am specificat eu :(.
intreb: faceti comanda? haideti sa verificam priza din 2 piese... aa nu merge calculatorul...
sunati vinerea cealalta...

eu, la o astfel de cerere eu as fi luat priza din depozit, mers la un SX4 in curte verificat daca potriveste, apoi sunat sau dat mail la client.. merge haideti sau nu merge o sa comand  si ajunge piesa peste x zile. va sun sau va dau mail
cand ajunge piesa...

P.S. cosmin a gasit cauciuc in alta parte. era vorba de: 205/60 R16 92H , model ContipremiumContact2

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #14 : 07.Oct.2009, 05:18:28 p.m. »
@SRM Team: am vazut ca in unul din posturi te-ai semnat (sau asta am inteles eu ca e) "K". Asta mi-a adus aminte de ceva. Cumva ai mai scris si pe aria Suzuki de pe masini.ro?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline SRM_Team

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #15 : 08.Oct.2009, 12:00:26 p.m. »
Hello,
Cu ceva timp in urma, da am scris si pe masini.ro.
Apoi am lasat "jobul" asta altei persoane, pentru ca eu nu mai apucam si nu vroiam sa las treburi nerezolvate.

Acum am mai mult timp datorita situatiei mele actuale si deci....

In plus imi facusem o anumita parere despre forumuri si na...
Au avut loc si anumite conflicte de alta natura...

Aici sper sa fie totul FAIR si transparent.

K

Post Merge: 08.Oct.2009, 04:17:01 p.m.
Hello,
Am revenit cu raspunsul referitor la anvelopA 205/60 R16 92H , model Contipremium Contact2.
Pretul pe care l-ai primit cand ai fost la noi am inteles la colegii mei ca este pretul pentru un cauciuc achizitionat direct de la Suzuki.
Recunosc ca am uitat sa-i intreb de montaj  ;)

Pretul este cam cel pe care l-ai spus tu, care este intradevar mare, insa pretul de achizitie de la fabrica este foarte mare.

L-am rugat pe colegul meu sa intrebe si la furnizori locali despre preturi pentru aceasta anvelopa. Dar din pacate pentru noi si automat pentru posibilul cumparator preturile tot pe acolo se invart.

Din cate stiu eu Continental este o marca scumpa de anvelopa, comparativ cu alte brand-uri. Din "pacate" masinile au fost dotate din fabrica cu acest tip si normal ca se doreste inlocuirea lui in caz de nevoie cu acelasi tip.

Ce pot sa spun, daca tu spui ca ai gasit la jumatate de pret, te rog chiar sa-mi spui si mie de unde l-ai luat, pentru ca vrem sa incheiem si noi o colaborare. Iti dai seama, ca toata lumea va avea de castigat.
Pentru ca ultimul pe care l-am cumparat mi-a spus colegul meu, a fost cumparat chiar din Ungaria si pretul a fost .... :-O (am vazut factura de achizitie). Si acum sa fim cinstiti, mai este transportul, un adaos decent si de aici rezulta posibil cumparator pierdut.

Ar mai fi fireste si varianta de second hand pe piata neagra.

Ma bucur sincer ca ti-ai gasit la un pret bun exact acelasi model.
K

Post Merge: 08.Oct.2009, 04:39:38 p.m.
Aveti dreptate in ceea ce privesc costurile pentru intretinerea unei masini la un service-ul autorizat.
Scump si nu intotdeauna beneficiezi de cele mai bune tratatii. Insa din pacate este o chestie generala. Mai avem atat de mult de invatat de la cei din "vest".

Spun acest lucru din propria experienta, masina personala avem (eu cu sotul) Renault Laguna. Este o masina de care noi suntem foarte multumiti, pana ajungem sa bagam bani. Din fericire nu am fost nevoiti sa bagam decat chestiuni solicitate oarecum de noi.
Insa cand vine momentul NOTA DE PLATA.....  :-S sentimentul este covarsitor de fiecare data.

Am renuntat sa mai merg la Renault Service si am venit la noi la service, unde fireste am beneficiat de unele avantaje.

Nu pot sa dau o definitie clara despre acest fenomen, insa pot sa spun ca preturile sunt dictate pana la un anumit punct de Producator si de concurenta.

Si asta puteti sa confirmati cu toti, ca nu se intampla doar in domeniul auto...este o generalitate indiferent de domeniu.
Unii spun corect oarecum, ca si-au cumparat Suzuki care nu este o masina "de lux" si deci nu e normal sa plateasca intretinerea precum o masina de lux. Orecum corect.

Insa un lucru este foarte important "miocrl", nu se pune problema ca esti un fricos, pentru ca iti faci reviziile la un service autorizat.
Consider ca ai facut o investitie si nu e normal sa bagi aceea investite de 10.000 EUR intr-un garaj si sa il "doctoricesti" tu.
E ca si cum ti-ai duce plasma de 2500 RON la un vecin sa se uite prin ea...

E scump, stiu si sunt de acord 100%, dar trebuie gasita o varianta "legala" si la un pret avantajos. Si unii dintre voi ati gasit, mergeti la Szeged unde este la jumatate de pret. Foarte bine.
Dar va sfatuiesc sa mergeti la un service autorizat. Fie el in Ungaria, Germania, etc......
K

Post Merge: 08.Oct.2009, 04:46:34 p.m.
"miocrl"
Vreau sa discutam despre dorinta ta de a-ti monta priza in portbagaj. Mai este de actualitate sau deja ai fost la Fiat, Szeged, etc?  ;)

Am fost jos la piese si am intrebat, fireste ca nimeni nu a vorbit cu nici un client despre asa ceva, etc.....

Da-mi un mesaj sa vedem cum intram in legatura si o rezolvam noi in cel mai scurt imp si foarte avantajos.

K
« Ultima Modificare: 08.Oct.2009, 04:46:34 p.m. de SRM_Team »

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 13.Oct.2009, 12:02:36 p.m. »
despre cauciuc: aici
______
am fost la szeged bine inteles la service Suzuki autorizat.
______

pai omul de jos a spus ca va comanda oricum priza de portbagaj...  astept pana vineri sa vina piesele dupa cum spunea... daca nu vin piesele inseamna ca nu a comandat. dar eu sper ca nu ai intrebat pe cine trebuia  B-)

"Am fost jos la piese si am intrebat, fireste ca nimeni nu a vorbit cu nici un client despre asa ceva, etc..... "
l-ai intrebat pe Ionut? eu cu el am vorbit.

daca vineri nu vine nicio o priza, cu parere de rau mai punem o bila neagra la Sara ca ansamblu..
« Ultima Modificare: 13.Oct.2009, 12:06:45 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline M_TM

« Răspuns #17 : 13.Oct.2009, 08:26:25 p.m. »

Am fost jos la piese si am intrebat, fireste ca nimeni nu a vorbit cu nici un client despre asa ceva, etc.....
K
[/quote]
Acest "fireste" inseamna:
1. ca nu va spune nimeni, NIMIC (nevarevar)
2.Mioc nu a vorbit cu nimeni (pisicherule  :-/ )
????

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #18 : 15.Oct.2009, 10:52:08 a.m. »

==============================
Pretul este cam cel pe care l-ai spus tu, care este intradevar mare, insa pretul de achizitie de la fabrica este foarte mare.
==============================

Ce sa zic...e bine cand se rezolva cu bine...totusi, gustul amar ramane. Nu sunt un carcotas si nici nu imi place sa ma pierd in contre fie ele si constructive...
Hai sa ne gandim putin : anvelopa costa 500RON. Ca sa ceri 700-800RON e cam mult. E adevarat ca SRM nu este distribuitor de anvelope dar ar fi super ok ca in orice problema sa apelez la voi, cel putin in perioada de garantie.

A spus miocrl unde am gasit anvelopa.

Iar faza cu montajul inclus era mai mult o gluma a mea...imi dau si eu seama ca montajul nu presupune mare lucru. Ma distra faptul ca se folosea "montajul inclus" ca praf in ochi. Sau mai stii...? :) ....poate paranoia mea a iesit putin la plimbare..:)

Te asteptam luni la intalnire.
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline adrian_r5

« Răspuns #19 : 16.Oct.2009, 09:05:11 a.m. »
... se zice ca o minune nu tine decit 3 zile ... ei bine, asta a tinut dublu, adica 6 zile  >:)

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: