Si ca sa încheiem epopeea rezultata ca urmare a reviziei masinii mele la acest dealer, aveti mai jos concluziile controalelor efectuate.
Pentru cine nu stie, mai sus sunt pozele postate de un coleg (eu luasem rosu pentru proteste).
Am constatat cu amaraciune faptul ca atitudinea normala fata de client a fost posibila doar dupa ce aceste controale s-au soldat cu "damage" financiar.
Dl. Dan Trifu de la Hinode Car a catadicsit sa ma sune si sa-si ceara scuze plus propunerea hilara de a-mi oferi ceva bonusuri la urmatoarea revizie (sigur ca da, "hai încoace ca nu-ti fac nimic").
Trebuie sa recunosc ca a fost decent prin faptul ca a admis calitatea slaba a meseriasilor, ca a mai avut probleme, etc.
Pe mine însa nu ma încalzesc scuzele dupa ce cineva îsi bate joc în halul asta de banii munciti de mine.
Nu as fi facut aceste demersuri legale dar m-am gândit ca ar fi indicat sa am si ceva dovezi în cazul unor defectiuni ulterioare aparute în urma acestor operatii defectuoase.
Sa nu ajung sa dau mii de euro pe reparatii - ca altii.
E final de an si am decis acum sa trag linie definitiv în relatia cu acest dealer, ca sa nu continui în urmatorul an cu subiecte rasuflate.
Sper ca de data asta n-am încalcat ceva virgula din regulament, care sa-mi atraga penalizari pe urmatoarele doua luni de zile.