Autor Subiect: Dealer Hinode Targu Mures  (Citit de 21056 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Re: Dealer Hinode Targu Mures
« Răspuns #30 : 18.Feb.2019, 11:43:56 a.m. »
Pe site-ul suzuki.ro actualul dealer autorizat Suzuki din județul Mureș este Hinode Car Expert SRL, știți cumva de cât timp a apărut acest dealer pe site în locul vechiului dealer Hinode Service SRL care acum este în insolvență ?

Ambele firme Hinode au sediul social în localitatea Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, dar la adrese diferite. Pe net se vede cum deși profitul Hinode Car Expert tinde constant spre zero, cifra de afaceri a explodat în 2016, moment în care profitul pentru Hinode Service SRL devine negativ, cifra de afaceri a intrat în picaj de prin 2015. Toate sunt informații publice, inclusiv informația despre insolvența Hinode Service SRL.

Tocmai ce am citit zilele trecute detalii despre cazul Sara Motors din Timișoara și sunt niște similitudini cu cazul meu, cel cu motorul de Suzuki Vitara defect de nou.
O să revin cu detalii.

« Ultima Modificare: 18.Feb.2019, 12:01:45 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline remarque

« Răspuns #31 : 19.Feb.2019, 10:46:52 a.m. »
Daca intram azi, 19.02.2019 pe site-ul oficial Suzuki suzuki.ro constatam ca dealerul autorizat este Hinode Car Expert cu sediul in Odorheiu Secuiesc si punct de lucru in Targu Mures. Vezi attach.
Daca intram tot azi pe site-ul hinode.ro constatam ca masinile suzuki sunt vandute de Hinode Service SRL. Nu de Hinode Car Expert. Vezi attach.
Daca ne interesam pe net constam ca Hinode Service SRL este in insolventa. Dovada in attach.

Site-ul hinode.ro sa nu fie este actualizat ?  Iar daca site-ul e la zi, atunci o firma in insolventa mai are dreptul sa vanda produse ?
Cine a cumparat deja de la Hinode Service SRL va avea oricum probleme cu garantia extinsa, care garantie extinsa in mod normal e acordata de vanzator.
« Ultima Modificare: 19.Feb.2019, 11:12:00 a.m. de remarque »
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline Tatallor

« Răspuns #32 : 19.Feb.2019, 02:52:52 p.m. »
Garantie extinsa inseamna tot ce e  peste 3 ani acordati de Suzuki magyar?
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline remarque

« Răspuns #33 : 19.Feb.2019, 03:02:35 p.m. »
În timp ce primii 3 ani de garanție sunt acordați de Magyar Suzuki, următorii ani (garanția extinsă) sunt acordați de distribuitorul autorizat Suzuki de la care s-a cumpărat mașina. Așa e uzual. Eu sunt o excepție. Și ca mine or mai fi. În timp ce am ridicat mașina de la Premium Cars Cluj am descoperit recent cu stupoare că vânzătorul de pe factură este Hinode Service SRL adică o firmă aflată în insolvență. Ar fi interesant de aflat până la ce dată a mai vândut Hinode Service SRL, sau cine știe poate mai vinde și acum. Mă duce gândul la precedentul cu Sara Motors.

Cât despre garanția extinsă, îi spunem: Pa ! Pa !

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #34 : 19.Feb.2019, 03:05:21 p.m. »
pasul 1 pune o intrebare la suzuki romania, merge numai prin formularul de pe site https://www.suzuki.ro/contact/ , daca dai mail ti se intoarce
pasul 2 avocat
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline wolfin

« Răspuns #35 : 19.Feb.2019, 03:25:27 p.m. »
@remarque garantia este un produs suzuki romania.

"a)   Garantia extinsa Suzuki de care beneficiati este o optiune inteligenta, creata de Suzuki Romania si care va va scapa de griji din momentul cumpararii noului autovehicul Suzuki."

"bisnis ul" suzuki e putin diferit fata de altii.

de ex. la renault... serus ...este consesionar... direct de la fabrica (le blocheaza pe banda) pe cand la suzi delarul importa masinile prin suzuki romania.

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #36 : 19.Feb.2019, 03:25:58 p.m. »
Cind a facut revizia in noiembrie(parca) la Hinode odorhei, pe factura scria ca acesta unitate este in Insolventa
Deci intre timp a luat fiinta(nascut) cealalta firma
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline wolfin

« Răspuns #37 : 19.Feb.2019, 03:30:06 p.m. »
la noi ca la nimeni...probabil actionarii sunt aceeasi
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline kellogs

« Răspuns #38 : 19.Feb.2019, 04:07:29 p.m. »
În timp ce am ridicat mașina de la Premium Cars Cluj am descoperit recent cu stupoare că vânzătorul de pe factură este Hinode Service SRL

Tot Hinode scrie si pe factura mea, cumparata de la Sara Motors. Motivatia fiind ca Sara Motors nu facea parte din programul Rabla. Posibil sa fie si asa cum zic ei. Ar fi in premiera totusi sa stea lucrurile asa cum spune Sara Motors.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Online Catalln

« Răspuns #39 : 19.Feb.2019, 05:08:38 p.m. »
Ma uitam pe factura din 16.11.2018 de la revizie.
Este trecut Hinode Car Expert SRL PL Tg Mures
 J ul este din 2010

In 2017 factura era pe HINODE SERVICE SRL PL Tg Mures
 J ul este din 2005
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la