Autor Subiect: Dealer Hinode Targu Mures  (Citit de 21057 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline manesz

Re: Dealer Hinode Targu Mures
« Răspuns #10 : 17.Oct.2015, 04:51:00 p.m. »
Noi am luat masina din brasov.in schimb am cerut oferta pt accesorii si scut de la domnul Trifu.mi a dat preturi f bune , manopera etc.sunt multumit.

Offline sirsefu

« Răspuns #11 : 17.Oct.2015, 05:15:59 p.m. »
Sunt foarte ok cei din mures. Consiliaza cu multa rabdare. Eu mi-am luat s cross de la ei in iunie

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 14.Iun.2016, 10:56:36 a.m. »
Sunt in discutii avansate cu ei pt. Vitara 1.6 Allgrip Passion si pot sa ii recomand ca fiind foarte ok in ceea ce priveste oferta si detaliile legate de procesul de vanzare.
Sa vedem cum va fi totul pana la finalizare, insa pana acum pot spune ca sunt de nota 10 !!!

Offline ...

« Răspuns #13 : 14.Iun.2016, 11:08:30 a.m. »
Mie nu mi-au raspuns la mailul trimis pt. oferta la S-Cross Start, au fost singurii care nu au raspuns dintre dealerii Suzuki, probabil n-am fost in targetul lor, ca si la Arinovis, care se axeaza pe Vitara sau S-Cross-uri versiuni superioare. Dar ma bucur ca citesc de bine despre Hinode Mures, poate si cei din Harghita sunt la fel de amabili, pentru ca prin ei se pare ca se vor derula deocamdata vanzarile celor din Prahova la capitolul Rabla 2016...

Offline ASZ

« Răspuns #14 : 14.Iun.2016, 12:13:54 p.m. »
Adevarul e ca discutia o port direct cu unul din angajatii lor de la reprezentanta din Odorhei .... insa anul trecut am discutat si la Tg. Mures ... de aia spuneam ca per ansamblu sunt foarte ok.

Apropo: dintre dealerii contactati pt. ofertare, am primit raspuns doar de reprezentantele din la Cluj, Brasov, R. Valcea, Odorhei si Hunedoara. (liniste de la Baia Mare, Oradea si Arad ... si apoi liniste si de la Hunedoara)
« Ultima Modificare: 14.Iun.2016, 12:16:02 p.m. de ASZ »

Offline ASZ

« Răspuns #15 : 09.Iul.2016, 09:25:42 p.m. »
Din partea mea au un mare 10, pentru modul in care s-au comportat, de la oferta si pana la predarea masinii.
Atat dl. Trifu (Tg. Mures), cat si dl. Istvan (care a venit de la Odorhei, doar ca sa imi predea masina la Mures), au raspuns la toate intrebarile mele legate de masina/acte/revizii/pasii viitori pana la inscrierea masinii.
Surprize:
- desi mi se spusese ca talonul provizioriu + RCA-ul pe o luna costa 150 lei(la ofertare), l-am primit gratuit
- pe haion am un abtibild cu Hinode, desi nu il cerusem :) (si nici nu l-am platit)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 09.Iul.2016, 09:40:42 p.m. »
Dar suport de număr gratuit cu Hinode nu ti-au pus?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ASZ

« Răspuns #17 : 09.Iul.2016, 10:58:10 p.m. »
Dar suport de număr gratuit cu Hinode nu ti-au pus?
Acela e default ... si nu deranjeaza ca si acel abtibild (ma voi invata si cu acela :) )
A da, au fost gratuiti suportii de numar branduiti :)

Offline sirsefu

« Răspuns #18 : 10.Iul.2016, 08:25:04 a.m. »
Când am comandat mașina de la hinode, le-am spus clar să nu cumva să îmi lipească vreun abțibild pe geam/tabla.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline dAlex

« Răspuns #19 : 10.Iul.2016, 12:04:08 p.m. »
Eu am inscris doar rabla prin Hinode, ca dealerul de unde am luat nu era inscris in program si au colaborat cu ei.

Mi-a placut de ei, au fost f receptivi. Pacat ca n-am luat prin ei, desi nu am f multe sa le reprosez nici astora.

Sunt curios daca si lor li se intampla sa ajunga masinile mai tarziu decat preconizat, cum se intampla la dealerul de unde o iau acum. E vorba de cateva zile(sper) dar totusi, sunt curios..
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT