Autor Subiect: Probleme catalizator  (Citit de 10902 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Probleme catalizator
« Răspuns #10 : 14.Iun.2009, 06:52:07 p.m. »
ma bucur sa aud ca nu s-a mai aprins beculetul , aditivul nu cred ca distruge catalizatorul , @M_TM - Ignisul are EGR ? chiar nu stiam , la cat inta in functiune ? stiu ca deschide la nu-stiu cate rotatii si rearde gazele arse

Offline M_TM

« Răspuns #11 : 14.Iun.2009, 07:52:49 p.m. »
@mxxa  Nu stiu daca si benzinarele au EGR.Cel putin la Ignis.La modelele mai noi am inteles ce este.De ce aveam eu convingerea ca tu vorbesti de un diesel ?

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #12 : 28.Iun.2009, 09:36:46 a.m. »
Nu stiu :angel: Eu nu am spus nik de asta... cred. E benzina :D

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #13 : 16.Aug.2009, 10:33:42 a.m. »
Iar s/a aprins beculetul :( Nu-s ce sa fac. Ma gandeam ca poate ii de la filtrul de benzina, s-o fi infundat cu mizerii....

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 16.Aug.2009, 01:37:18 p.m. »
Salut!
eu am diesel si am aceeasi problema cu beculetul ... doar ca nu vad diferente intre cum trage/merge masina ... la autonet nu au gasit nimic cu testerul, dar pe alt tester mi-au zis de immobiliser si EGR, 2 coduri de eroare.
Inca nu am rezolvat nimic cu problema asta, o sa merg din nou la autonet sa se uite baietii mai de aproape la ea.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #15 : 16.Aug.2009, 01:43:40 p.m. »
Ma gandesc sa nu fie de la benzina totusi...

Offline M_TM

« Răspuns #16 : 16.Aug.2009, 02:10:45 p.m. »
Salut!
eu am diesel si am aceeasi problema cu beculetul ... doar ca nu vad diferente intre cum trage/merge masina ... la autonet nu au gasit nimic cu testerul, dar pe alt tester mi-au zis de immobiliser si EGR, 2 coduri de eroare.
Inca nu am rezolvat nimic cu problema asta, o sa merg din nou la autonet sa se uite baietii mai de aproape la ea.
Ar fi indicat sa schimbi EGR-ul.Risti sa distrugi catalizatorul si costurile  sunt mult mai mari.Eu l-am schimbat la 105.000.
Cei din TM au zis doar ca e problema cu EGR.,in Hungaria au complectat :e problema grava defectarea lui .
Musai schimba-l 

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #17 : 16.Aug.2009, 02:16:34 p.m. »
multam de sfat. Stii cumva cat m-ar costa schimbarea lui? si daca e defect nu ar fi trebuit sa apara in momentul in care i s-a facut diagnoza?

Offline M_TM

« Răspuns #18 : 16.Aug.2009, 06:46:17 p.m. »
Eu am facut schimbarea in Hu. 170eu.Catalizatorul nu pica imediat.Cu cat schimbi mai repede EGR-ul cu atat mai bine. Cati km are  masina?
Si la mine se mai stingea ..se aprindea martorul de la bord.Cam o luna am mers cu el asa.
« Ultima Modificare: 16.Aug.2009, 06:47:55 p.m. de M_TM »

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #19 : 16.Aug.2009, 11:04:58 p.m. »
Acum 129.000 km. As incerca si varianta curatatului EGRului am auzit ca se practica. O sa vad saptamana asta. Revin cu amanunte dupe