0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
... cred că efectul cel mai mare e dat de cuplul suplimentar introdus de creșterea razei roții (cuplul = forța X brațul forței).
Citat din: hugbear din 17.Mai.2018, 08:08:20 p.m.... cred că efectul cel mai mare e dat de cuplul suplimentar introdus de creșterea razei roții (cuplul = forța X brațul forței).cuplul ramane constant (vine de la motor>cutie>lanetara>roata nu invers)
Citat din: rzv din 17.Mai.2018, 09:15:56 p.m. @rzv, dragule, chiar nu prea inteleg de ce nu ti se spune clar : din 2015 de cand mi-am cumparat eu masina, n-a mentionat niciun propietar de new Vitara ca ar fi montat alta dimensiune de anvelope decat cele prevazute in carte/talon ! Aici toata lumea a respectat legea. Cel mult s-au montat allseason-uri. Cu exceptia lui @shpeedy ("Da, pe SX4."), altcineva n-a facut inca modificari de acest gen. Dar tu nu ai Sx4. Asta e ! Vrei sa faci teste? Urca cinci persoane in masina, mergi cu rigla intre roata si caroserie si adauga(rotii) acel centimetru. Daca preconizezi ca nu te vei "incarca" astfel niciodata, atunci ...tu decizi !