Autor Subiect: Probleme motor 1.6 VVT  (Citit de 93806 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Re: Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #560 : 15.Dec.2023, 12:17:45 p.m. »
Da, am tot respectul pentru cei de la Suzuki Limuzin Autohaz din Debrecen, sunt buni profesioniști și oameni corecți.
« Ultima Modificare: 15.Dec.2023, 12:31:43 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline NicNic

« Răspuns #561 : 15.Dec.2023, 03:50:46 p.m. »
Bună ziua stimați colegi.

Am revenit.

Ca urmare a deciziei instanței de judecată si a anunțului făcut de avocatul meu că urmează executarea silită, miercuri 13.12.2023 mi-au intrat în cont peste 5000 euro de la Premium Cars Cluj, banii pentru înlocuirea blocului motor defect al fostei mele Suzuki Vitara All Grip 1,6 VVT benzină, cumpărată de nouă în august 2015.
[...]

Cele bune să se adune!

Felicitari pentru rezultat. Il consider absolut normal, pentru o socitetae civilizata.

Mai urata este atitudinea celor de la Suzuki Romania.
Ma intreb si cat de mult ii poate constrange producatorul Suzuki sa isi revizuiasca atitudinea lor fata de clientii finali ai Suzuki.

Sa speram ca va avea efecte si asupra altora aceasta istorie a ta.

Sa ciocnim pentru succesul tau!
 :cheers:
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: remarque

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #562 : 15.Dec.2023, 09:17:52 p.m. »
Foarte ciudata toată povestea asta, mi se pare așa de penibil sa refuzi corectarea unui defect major pentru ca ai nu știu ce targeturi... preferând sa îți faci firma de ras... In primul rand este faptul ca statistic defectele majore apar orice ar face un constructor. Si cred ca nu exista constructor care sa nu aibă procedurile de urmat când apare o astfel de situație... Îmi pare rău ca astfel de lucruri se întâmplă. De altfel nu este singulara, sunt foarte multi posesori auto care  s-au plâns de relația lor cu dealerii când au avut un defect serios la mașinile lor noi... cam la toate mărcile...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #563 : 15.Dec.2023, 10:25:16 p.m. »
@remarque Eu zic sa ii fac de ras si pe la ziare, ca merita 8 ani!!!!!! de asteptare
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Răspuns #564 : 16.Dec.2023, 12:38:44 a.m. »
Foarte ciudata toată povestea asta, mi se pare așa de penibil sa refuzi corectarea unui defect major pentru ca ai nu știu ce targeturi... preferând sa îți faci firma de ras...

Mai degraba e o problema de educatie a samsarilor patronilor de reprezentante.
Aia care au ajuns în vârful corcodusului luând cu ambele mâini.
Suzuki RO este la o adica tot o adunatura de indivizi cu aceleasi lacune de educatie, eu unul refuz sa cred ca japonezul Osamu Suzuki are o astfel de mentalitate fata de client, de oriunde ar fi acesta.

Cu atât mai jenanta a fost toata aceasta poveste prin prisma faptului ca vorbim de o suma de 5000 de euro, banii astia cred ca reprezinta fondul de cumparat betigase pentru mâncarea japoneza a boardului Suzuki Corporation.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #565 : 16.Dec.2023, 07:25:36 a.m. »
Concluzia?
Nu vă lăsați călcați în picioare. Merită!
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline sfichiu

« Răspuns #566 : 16.Dec.2023, 09:33:47 a.m. »
Concluzia?
Nu vă lăsați călcați în picioare. Merită!

Felicitari @remarque pentru curaj perseverenta si rabdarea pe care ai avut-o! cazul tau ar trebui sa devina un exemplu pentru noi toti care ne lovim de aceste probleme cu oameni incopetenti,si-ar trebui mediatizat cat mai mult l!!..........poate le vine mintea la cap celor care reprezinta ZUZUKI!
  • VITARA S ,Matiz

Offline teutzue

« Răspuns #567 : 16.Dec.2023, 09:38:08 a.m. »
Admir si eu determinarea si felicitari pt rezultat. Eu nu as face reclama negativa insa din situatia ta reiese clar ca cei de la reprezentante s-au sustras de la responsabilitate. Prin urmare acum platesc mai mult si isi si pateaza numele prosteste. Asta au dorit, cam asta au primit. Pacat.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: ntire2000, remarque

Offline ntire2000

« Răspuns #568 : 16.Dec.2023, 09:51:09 p.m. »
Da, din pacate o reclama negativa este prost înteleasa de analfabetii functionali - unii dintre ei ajunsi chiar dealeri auto - asta daca nu sunt moderatori pe forumuri de profil.
Nu merita patata imaginea unei marci care dealtfel face masini fiabile - eu sunt la a doua si nu ma pot plânge absolut deloc, Suzuki fabrica masini corecte la pretul potrivit.

Riscul de a mânji imaginea marcii este mare, atâta timp cât aproape 50% dintre noi nu pot extrage ideea principala dintr-un text.**
Adica aproape jumatate nu vor întelege ca nu marca japoneza e problema ci samsarii care o comercializeaza la pachet cu serviciile de tepuit clientii.

PS: ** chiar niste moderatori - unii absenti de multa vreme au dat dovada de zel excesiv atunci când unii dintre noi au îndraznit sa critice serviciile de kko din reprezentante - eu personal am stat banat cumulat câteva luni.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ASZ

« Răspuns #569 : 18.Dec.2023, 08:35:04 a.m. »
Chiar admir efortul tau @remarque si sincer ma bucur ca ai reusit sa obtii dreptatept tine !

In alta ordine de idei, la acelasi "condamnat" de acum service, am intampinat o situatie foarte aiurea si nu mi-e clar daca as putea face ceva sau ...
In toamna anului 2016, am dus masina la reparat usa sofer + usa din spate (pe asigurarea RCA a neatentului). La ridicarea masinii am observat ca in locul in care sa intalnesc cele 2 usi, a ramas o fisie pe fiecare usa  unde vopseaua se vede in cu totul alta culoare ... Raspunsul lor pe loc a fost, sa ma bucur ca nu e pe mijlocul unei usi .. ca asa se intampla la culoarea turcoaz ...
Am vorbit apoi telefonic cu directorul lor de la acea vreme, am dus masina s-o vada ... a minimalizat el defectul ... dar mi-a promis ca la urmatoarea intrare in service a masinii, vor revopsi si cele 2 usi.
Ca sa fiu sigur de asta, le-am trimis si e-mail cu poza "ororii"
In 2022 cand a fost cazul de o lucrare de vopsitorie (alte neatent .. nu acelasi  :fluier: ), noul director m-a anuntat pe un toin arogant, ca el nu poate acoperi acel cost din bugetul pe care il administreaza ... trebuia sa fi rezolvat cu vechiul director ...
Ar fi multe de ce-uri legate de situatie ... insa pe mine m-ar interesa, cum ati proceda voi ?