Chiar admir efortul tau
@remarque si sincer ma bucur ca ai reusit sa obtii dreptatept tine !
In alta ordine de idei, la acelasi "condamnat" de acum service, am intampinat o situatie foarte aiurea si nu mi-e clar daca as putea face ceva sau ...
In toamna anului 2016, am dus masina la reparat usa sofer + usa din spate (pe asigurarea RCA a neatentului). La ridicarea masinii am observat ca in locul in care sa intalnesc cele 2 usi, a ramas o fisie pe fiecare usa unde vopseaua se vede in cu totul alta culoare ... Raspunsul lor pe loc a fost, sa ma bucur ca nu e pe mijlocul unei usi .. ca asa se intampla la culoarea turcoaz ...
Am vorbit apoi telefonic cu directorul lor de la acea vreme, am dus masina s-o vada ... a minimalizat el defectul ... dar mi-a promis ca la urmatoarea intrare in service a masinii, vor revopsi si cele 2 usi.
Ca sa fiu sigur de asta, le-am trimis si e-mail cu poza "ororii"
In 2022 cand a fost cazul de o lucrare de vopsitorie (alte neatent .. nu acelasi
), noul director m-a anuntat pe un toin arogant, ca el nu poate acoperi acel cost din bugetul pe care il administreaza ... trebuia sa fi rezolvat cu vechiul director ...
Ar fi multe de ce-uri legate de situatie ... insa pe mine m-ar interesa, cum ati proceda voi ?