0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@marconeNu se folosește șmirghel (cred a ai glumit cu șmirghel) cauți un atelier care are o mașină de rectificat și într-o ora le rezolvi.Îți trebuie o scula cu un magnet puternic în virf ca să scoți pastilă din ghidaj
Nu chiar o problema, mai degraba o chestiune de mentenanta, dar nu deschid un topic nou.In weekend am verificat pentru prima data jocul supapelor, masina are 6 ani si 38.500km si rezultatele nu arata prea bine, cilindrul 4 e total in afara specificatiilor, cilindrii 2 si 3 sunt la limita. In total 11 din
Planul de intretinere prevede verificarea jocului supapelor la 40.000km, masina are 38.500km.
Am facut revizia de 2 ani la doar 15700 km la Marshal Valcea. Operatiuni:1. Schimbat ulei (Mobil 3000 - 5 W-40)2. Schimbat filtru ulei3. Schimbat lichid frana si verificat placutele si sabotii.4. Suflat filtru aer (nu necesita inlocuire, desi eu am cerut la inceput asta)5. Suflat filtru polen (idem)6. Verificat ulei in diferential7. Verificat lichidul de racire8. Tras de fiare pe dedesubt9. Verificat jocul la culbutori10. Verificat luminile.
Am terminat operatiunea, pastilele au ajuns mult mai repede decat ma asteptam, comandate luni, ridicate joi.Motorul imi pare un pic mai zgomotos fata de inainte dar pana la urma am crescut jocul la 11 dintre cele 16 supape.Voi pune un anunt de vanzare pentru pastilele ramase, daca va avea cineva nevoie.
Ai desfacut de doua ori capacul de la culbutori, o data ca sa iei masurile si a 2-a oara sa schimbi pastilele? De unde ai comandat pastilele, se dau la bucata sau la kit?