Autor Subiect: Probleme motor 1.6 VVT  (Citit de 93794 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #400 : 18.Apr.2019, 06:31:57 p.m. »
Dpdv legal s-a mai miscat ceva?
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline remarque

« Răspuns #401 : 18.Apr.2019, 06:59:52 p.m. »
Vreau să la fac o surpriză, așa că momentan nu pot dezvălui stadiul legal. Surpriză că tot vin sărbătorile.

Momentan mingea e la ei. Îi las  să o joace. Dar e evident că surpriza lor va fi cu atât mai mare cu cât cuantumul despăgubirilor la care sunt dispuși e mai mic.

Poate joc la cacialma. Poate nu. E ca la poker.

Sunt 100% convins că cei de la Suzuki România citesc cu regularitate acest topic, am informații în acest sens. De aceea îmi permit cu această ocazie să îi salut călduros și să le urez de sărbători ca din orice mi-au oferit mie, ei să aibă parte dublu.
« Ultima Modificare: 18.Apr.2019, 07:10:55 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

« Răspuns #402 : 18.Apr.2019, 07:10:31 p.m. »
Ok
E mai bine sa nu dezvlui strategia
Eram curios de anpc daca a miscat ceva
De instanta nu intreb pana nu depui cererea de chemare in judecata
Daca citesc f bine, sa fie convinsi ca nu scapa usor
Bafta si nu-i ierta ca sunt magari, puteau sa o rezolve elegant pana acum

The following users thanked this post: Soimu

Offline remarque

« Răspuns #403 : 18.Apr.2019, 07:19:19 p.m. »
Cu ANPC-ul treaba e clară. Rezultat zero barat. Atâta de bine le-au cântat în strună celor de la Suzuki RO încât am niște bănuieli, știți voi care.  Deocamdată se mai joacă o rundă și cu ANPC-ul. Vă zic mai multe de ANPC când am un pic de timp.
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

« Răspuns #404 : 18.Apr.2019, 07:22:44 p.m. »
Intra tare si in aia, nu au mare rezistenta la stres 👍

The following users thanked this post: Soimu

Offline remarque

« Răspuns #405 : 18.Apr.2019, 08:28:16 p.m. »
Off-topic:
Na' că am comis-o, în general scriu de pe mobil, că mă dau om activ. Cacealma nu cacialma. 90% din timp scriu de pe mobil, mă mai faultează și corectorul automat, mă mai faultează și ochii, ce mai, sunt obișnuit cu faulturile. Dacă e cazul, rog moderatorii să mute postul la păcălici, dar am vrut să vă spun că țin la limba română.

.

The following users thanked this post: NicNic, toma

Offline ntire2000

« Răspuns #406 : 18.Apr.2019, 08:55:13 p.m. »
Eu tot nu reusesc sa pricep un lucru: daca aceste probleme au aparut pe perioada cat masina a fost in garantie, de ce acum cand s-au inlocuit piesele defecte (+ cele stricate in acest timp), se apeleaza la garantia extinsa si nu la garantia de 3 ani ? Ca doar problema a fost raportata si rasraportata in perioada celor 3 ani ... iar toate stricaciunile au aparut pt. ca nu s-a intervenit la timp pt. remedierea problemei. Pana mea, parca e un film plin cu prosti, furnizati de Suzuki RO ... de fapt nici nu prosti, cat marlani.

e buna întrebarea, cel mai probabil instanta de judecata va da raspunsul la ea.
un raspuns cu zerouri + cheltuieli de judecata.
eu zic ca aia habar n-au ca ies mai ieftin daca-i dau colegului cât cere acuma, decât atunci când o sa dea dublu la final.
ca la poker, cum zicea colegul.
cheltuielile de judecata + imaginea terfelita costa cam tot pe atâta, daca nu mai mult.
mai ales ca anumite publicatii (rechinii presei) o sa faca reclama pe bani ca sa nu zica de rau, cum ca X i-a bagat în rahat pe Suzuki.
daca au un om de marketing competent asa ar trebui sa gestioneze "situatia".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #407 : 18.Apr.2019, 09:24:35 p.m. »
N-au ei atâția bani pentru reclamă câte sesizări la publicațiile online pot eu să fac.

Are Word-ul o facilitate super, trimiterea automată de e-mailuri personalizate prin îmbinarea  corespondenței. Cel mai comod e să le trimit în calupuri de câte 20. Nu contează așa mult că nu le publică. Jurnaliștii - cu excepțiile de rigoare - sunt profitori. La cum au înflorit reclamele Suzuki la ziarele la care am scris deja, probabil Suzuki RO e intrat deja în banii de provizioane.

Capu' face, capu' trage.

Offline NicNic

« Răspuns #408 : 19.Apr.2019, 05:46:30 a.m. »
[...]
Capu' face, capu' trage.

Sau "O mana spala pe alta, si amandoua pe cap".

Asa ca nu m-as baza prea tare pe jurnalisti/presa.

Importante sunt actiunile in administrativ, apoi in justitie, pentru recuperarea prejudiciului.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline remarque