Autor Subiect: Probleme motor 1.6 VVT  (Citit de 93825 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #330 : 06.Mar.2019, 09:35:44 a.m. »
ce stii tu ce departe e Franta de Ungaria.
în plus de asta, cine stie ce cârpeala li s-o fi propus alora din Debrecen sa-ti faca la masina ca sa fie cât mai în buget.
în bugetul astora de aici.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline aavii

« Răspuns #331 : 06.Mar.2019, 12:27:42 p.m. »
Doamne fereste! Acum pe langa problema efectiva cu motorul apare si problema incopetentei / prostiei dealerilor nostrii. Parerea mea este sa mergi pana la capat cu cei din Ungaria (sa nu mai lasi loc de interpretari pana nu iti vezi masina rezolvata) si apoi vom vedea cati eroii se vor arata Imi pare ca cel mai sifonat tu o sa iesi daca ii lasi sa mai "intermedieze" ei lucrurile.
Povestea ta sigur va fi transmisa si retransmisa pentru a avea impactul cuvenit asupra mizeriilor din romania
  • Suzuki Vitara S grade

The following users thanked this post: ntire2000, Myhay

Offline remarque

« Răspuns #332 : 14.Mar.2019, 09:45:45 a.m. »
Vineri seara am primit un mesaj de la service-ul din Debrecen că le-a ajuns noul bloc motor. Probabil săptămâna asta s-au apucat de lucru.

Azi m-am consultat cu avocatul cum să procedăm în continuare. Un aspect al discuției mi s-a părut interesant și vi-l zic și vouă. Mi-a zis avocatul: ”Eu și soția mea am pus ochii pe un Suzuki, am vrut să-l cumpărăm pentru ea, după ce am avut de-a face cu detaliile din cazul dvs. am renunțat. Viitoarea noastră mașină NU va fi un Suzuki !”

Una din să zicem o mie de mașini a avut un defect major la motor la ieșirea de pe bandă. Se întâmplă și la case mai mari. Problema e cum a fost tratată rezolvarea defectului.

Postare editata de moderator:
@remarque. Am decupat ultima parte a postarii tale deoarece:
Era la limita offtopic-ului dar si samanta pentru offtopic de soi, care n-a ezitat sa rasara imediat
Ai dublat informatia postand si in alt topic
« Ultima Modificare: 14.Mar.2019, 02:05:40 p.m. de yeti »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim

Offline remarque

« Răspuns #333 : 14.Mar.2019, 05:14:33 p.m. »
@yeti
Am înțeles, ai decupat chirurgical link-ul cu articolul despre incompetența, miserupismul și tâlhăria din două service-uri Suzuki. Foarte probabil alte service-uri decât cele trei ce m-au țepuit pe mine. Din punctul meu de vedere ce n-ai înțeles e că în afară de faptul că am postat două comentarii cu un conținut asemănător în două topicuri diferite, ai eludat o problemă de FOND (țepele constante din service-urile Suzuki, problemă pe care am demonstrat-o atât cu exemplul personal, 3 bucăți, cât ȘI CU exemplul de pe promotor.ro) luând în considerare probleme de FORMĂ, că am postat la limita off-topic-ului cu posturi asemănătoare în secțiuni diferite.  D.p.d.v. personal nu e deloc off-topic să vă spun că pe majoritatea celor ce veți avea un defect, fie el mic sau mare vă așteaptă foarte probabil aceeași soartă ca și pe mine. În general cei care au apreciat poziția mea au fost pățiții.
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

The following users thanked this post: ntire2000, Myhay

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #334 : 14.Mar.2019, 05:27:35 p.m. »
Cât timp partea subiectivă se află în simbioză cu cea obiectivă e bine. Problema e că relația dintre cele două poate aluneca foarte ușor spre alte forme de conviețuire, nu neapărat ancorate în realitate.

Offline remarque

« Răspuns #335 : 14.Mar.2019, 06:46:30 p.m. »
@rexkrokiDAU
Hai să vorbim la concret:
1) Ți se pare subiectiv faptul că Premium Cars Cluj. Hinode Service Târgu-Mureș și Rubin Bistrița n-au recunoscut că motorul meu avea o problemă în timp ce 14 useri de pe acest forum ce au ascultat înregistrarea cu sunetul motorului au spus că el sună anormal ?

2) Ți se pare subiectiv faptul că Ooran Mărculescu.spunea în 2017 pe promotor.ro ce țepe babane a luat de la două  service-uri Suzuki, intitulându-și articolul "Service-urile din România: incompetenţă, miserupism, tâlhărie" ?

3) Ți se pare subiectiv faptul că cei de la Autonet după ce au auzit înregistrarea cu trăncănitul motorului și mai ales după ce au discutat cu service-managerul Suzuki România mi-au zis și ei că e foarte posibil ca motorul meu să nu aibă nici o problemă ?

Nu ți se pare că sunt prea multe coincidențe ?

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim, Soimu

Offline Soimu

« Răspuns #336 : 14.Mar.2019, 07:04:54 p.m. »
Nu as vrea sa fiu in pielea ta...timp, sanatate, nervi si bani consumate aiurea...
Eu te inteleg perfect; pt. cine nu a avut astfel de ghinioane e mai greu sa empatizeze ("satulu' nu crede flamandului"....proverbul e adevarat!)...una e sa vezi ca I se intampla altuia si altceva sa patesti chiar tu.
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, remarque, ambmihai

Offline remarque

« Răspuns #337 : 14.Mar.2019, 07:24:12 p.m. »
Am înțeles, regulamentul primează, off-topicul și subiectivismul sunt prohibite.
« Ultima Modificare: 14.Mar.2019, 07:55:39 p.m. de remarque »

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #338 : 14.Mar.2019, 08:56:03 p.m. »
Ce ai patit tu e foarte aiurea, sper sa iti recuperezi o parte din bani, de timp nu se pune problema.
E foarte bine ca ai impartasit patania, restul comentariilor mi se par stupide.
Intotdeauna e cate unul care face pe desteptul daca nu a patit-o pe pielea lui, deh talibanii marcii.
Experinte aiurea cu reprezentantele am avut si eu
- rugina reparata pe garantie dupa un scandal monstru cu suzuki romania
- o distributie rupta, dupa 2000 km,  la cielo dupa ce o schimbasem la reprezentanta (radacini 2009)
- o reparatie de tinichigerie care ruginea in fiecare primavara (radacini) etc
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: ntire2000, remarque

Offline ntire2000

« Răspuns #339 : 14.Mar.2019, 10:07:25 p.m. »
de regula cei care pun mult patos în postari se pot împarti în doua categorii:

1) cei care au luat tzeapa si se mai descarca si ei cum pot ca sa n-o ia razna. (colegul remarque este un caz usor se manifesta superdecent si civilizat, eu în locul lui o aprindeam în service si juram dupa aia ca a luat foc din cauza vreunui mecanic idiot - stiu....sunt malefic, dar m-am saturat sa ma duc în service cu inima strânsa :">)
2) cei carora le "moare" afacerea când apar cu gura mare cei din prima categorie.

pentru un om dezinteresat si obiectiv e usor de stabilit, se vede cu ochiul liber care în ce categorie se încadreaza.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim