0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Se auzea tare suieratul acela ? (la mine pe la 100 km/h parca incepe sa se auda ceva ... insa se prea poate sa mi se pare mie)
Reparatul mașinii, chiar și în Ungaria, e departe de fi încheiat. Deși miercuri, 27.02.2019 am plătit din buzunarul personal către Limuzin Autohaz Debrecen peste 1 milion de forinti (HUF), adică cei aproape 3400 euro, aflu azi, 05.03.2019 că după ce le-au intrat banii în cont, probabil ieri sau azi, au comandat abia după aceea short engine block-ul (dacă o mai fi disponibil pe undeva prin Franța, Europa, sau aiurea). Suzuki România, îmi spuneau pe e-mail la 25.02.2018 că: "In urma comunicarii dumneavoastra, am facut demersurile necesare pentru a opri reparatia vehicului mentionat prin inlocuirea unor repere independente si folosirea short block-ului agreat de catre dumneavoastra." Adică le-au cerut ungurilor un deviz cu short block-ul că în rest ce demersuri să fi făcut de vreme ce ungurii au comandat blocul motor abia după ce le-au intrat banii în cont, adică ieri sau azi. Suzuki România au considerat cerutul devizului drept mare compensație și realizare, nici vorbă de urgentare aprovizionare, urgentare reparație, să nu mai vorbim de plată.
AO variantă minimă de deviz trimisă de unguri ce prevede înlocuirea doar a arborelui cotit, a bielelor, a cuzineților, a bolțurilor, fără pistoane, fără bloc motor, se apropie de 3000 de euro.