Autor Subiect: Probleme motor 1.6 VVT  (Citit de 93824 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #310 : 04.Mar.2019, 07:00:21 p.m. »
Deci povestea a ajuns pe unul din cele mai citite bloguri din Romania... rau pentru Suzuki ca brand!
E mentionat SCR, deci bine pentru forum - reclama gratis  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gelum

« Răspuns #311 : 04.Mar.2019, 08:15:37 p.m. »
Comentariile de acolo...pfui te doare inima  :-? Ultimul, cel putin pana acum, m-a durut ..."Bine ca am aflat. Oricum nu intentionam sa cumpar o asa marca, dar da se confirma joasa valoare atat a marcii cat si a oamenilor care lucreaza pt ei. O sa transmit si la prieteni patania ca sa se fereasca bine de brandul asta de kko"
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip

Offline remarque

« Răspuns #312 : 04.Mar.2019, 08:23:48 p.m. »
Am spus-o de 1 milion de ori: îmi place  Suzuki, îmi place Vitara, îmi place M16A, nu-mi plac țeparii de la la service-urile Suzuki și patronii lor de de la Suzuki România. Rămâne pentru mine o enigmă cum a putut să iasă din fabrica din Ungaria un motor cu așa problemă. Mama, Dumnezeu s-o ierte, îmi spunea: " Băiete, dacă într-o oală de ciorbă de 10 litri se sinucide o muscă, la tine în farfurie nimerește."
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ...

« Răspuns #313 : 04.Mar.2019, 08:27:02 p.m. »
Mulți avem tendința de a generaliza când e vorba de aspecte negative. Și eu râdeam de colegii cu Passat chiar rămași în drum... Ideea e că nu prea are cu ce se lăuda Suzuki România în ultimii ani, iar la nivel de dealeri știm cu toții ce experiențe am avut.

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma, remarque, Myhay

Offline solymir

Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #314 : 04.Mar.2019, 09:05:01 p.m. »
Off topic: "Marca de kko" ce amuzanți mi se par oamenii care dacă nu e nemțească, fie și o tigaie de Opel de 20 ani, e de kko. L-am văzut azi pe unul cu un Audi, din primii ani 90, vopsită în galben cred că la tub de spray ( serios ), cum tura bietul hârb și ce mândru era... Mai de cacao mi se pare Ford, de exemplu, cel puțin în ultima vreme...

On topic: era clar că zoso/cetin te vor cita, e rost de scandal și afișări multe, deci îi convine și lui, ne convine și nouă că expunem măgăriile mai mult. Oricum, ți-am citit tărășenia fir-a-par și sunt atât de mulți factori la mijloc... Practic au fost 2 probleme distincte... Plus mecanici jenanți.... Listă lungă. Frumoasă țară păcat că-i locuită, așa și reprezentanțele noastre. Mă așteptam la mai mult de la Autonet. Poate e cazul să mă orientez spre DAB. Sau Pitești, am uitat cum îi cheamă.
Îmi pare rău și sper să rezolvi cât mai repede in favoarea ta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: remarque

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #315 : 04.Mar.2019, 09:12:10 p.m. »
Fara sa fiu avocatul lor, cei de la Autonet n-au văzut masina ci doar au zis ca nu se pot pronunța pe analiza fișierului multimedia care descria fenomenul.
Pe forum au mai fost cazuri de motoare defecte pe care le-au rezolvat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #316 : 04.Mar.2019, 09:38:50 p.m. »
Am spus-o de 1 milion de ori: îmi place  Suzuki, îmi place Vitara, îmi place M16A, nu-mi plac țeparii de la la service-urile Suzuki și patronii lor de de la Suzuki România. Rămâne pentru mine o enigmă cum a putut să iasă din fabrica din Ungaria un motor cu așa problemă. Mama, Dumnezeu s-o ierte, îmi spunea: " Băiete, dacă într-o oală de ciorbă de 10 litri se sinucide o muscă, la tine în farfurie nimerește."

Ma bucur sincer pentru optimismul tau, @remarque.
Si cred la fel de sincer ca iti vei rezolva problema cu Suzuki.
Primul pas l-ai facut: masina e functionala.

Daca nu erau atatea "moase" (adica reprezentante/service-uri Suzuki) la masina ta, cred ca ar fi fost deja si partea de decontare rezolvata.
Mai e speranta la Suzuki Romania sa intervina pentru o solutie total corecta, finala...  Bafta!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #317 : 04.Mar.2019, 09:41:18 p.m. »
din pacate....tarziu s-a ajuns la Debrecen, la "mama lor"
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline kellogs

« Răspuns #318 : 04.Mar.2019, 11:14:17 p.m. »
Idem si eu. Sa nu generalizam.

Totusi in 4 ani...de new vitara...sunt cam 2-3 cu probleme majore.

Si asta doar pe aici pe forumul local.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ASZ

« Răspuns #319 : 05.Mar.2019, 08:47:58 a.m. »
Am scris un mesaj  pe pagina celora de la Suzuki Ungaria ... poate ca ajuta.
(legat de patimile lui @remarque ... insistand pe faptul ca publicitatea negativa din jurul cazului acesta, poate indeparta potentialii cumparatori romani ai marcii Suzuki ...)