0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Poate ma lamureste cineva......Daca garantia Suzuki e valabila pe tot teritoriul UE, nu poti sa iti repari masina in Ungaria, Germania, Austria, sau mai stiu eu unde ? Ori intai trebuie sa te adresezi celor din Romania si daca nu se rezolva sa mergi mai departe ? Eu aveam impresia ca faci reparatia unde ai chef......Daca la Cracovia vreau sa o repar, acolo ma duc (cu anuntare prealabila, bineinteles)
Conform celor spuse de Suzuki Romania , doar cat timp este valabila garantia de producator poti face acest lucru. Din momentul cand ai intrat in garantia extinsa , aceasta este valabila doar pe teritoriul Romaniei. Dar binenteles ca nimeni nu-ti spune treaba asta cand cumperi masina , o afli pe parcurs daca ai ghinionul sa fi nevoit sa apelezi la garantie.Oricum , tot respectul pentru colegul @remarque , are o tarie rar intalnita. Eu nu puteam sa trec prin asa ceva. Cred ca le duceam masina in curte si ii dadeam foc acolo sa le arda tot service-ul.
Într-adevăr în carnetul de garanție extinsă pe ultima pagină (pag. 8) scrie, citez:”ÎN CAZUL UNEI DEFECȚIUNI: .... B. Dacă vehiculul dumneavoastră se defectează în afara României: 1. Adresați-vă celui mai apropiat Reparator Autorizat Suzuki. 2. Cereți acestuia să identifice defecțiunea si să estimeze costurile reparației. 3. Dacă aveți posibilitatea, sunați Distribuitorul Autorizat Suzuki de la care ați cumpărat Garanția Extinsă pentru a vă sfătui în privința soluționării problemei. 4. Factura de reparare o plătiți dumneavoastră. Pe factură trebuie să menționați în rubrica «cumpărător» numele și adresa Distribuitorul Autorizat Suzuki de la care ați cumpărat Garanția Extinsă. 5. După întoarcerea în România vă rugăm să duceți factura pe care ați plătit-o împreună cu Certificatul de Garanție Extinsă și datele de revizie periodică - Caietul de Service, la Distribuitorul autorizat Suzuki de la care ați cumpărat Garanția Extinsă pentru ca acesta să trimită documentația la prelucrare la Centrul de Administrare a Garanțiilor. 6. După prelucrarea documentației de garanție extinsă și autorizarea reparației de către Centrul de Autorizare a Garanțiilor, Distribuitorul autorizat Suzuki va obține un număr de autorizare ceea ce-i va garanta plata respectivei reparații. Distribuitorul va returna costurile reparațiilor pe garanție extinsă în contul dumneavoastră. Se va despăgubi costul pieselor și manoperei practicate in România.”
Conform celor spuse de Suzuki Romania , doar cat timp este valabila garantia de producator poti face acest lucru. Din momentul cand ai intrat in garantia extinsa , aceasta este valabila doar pe teritoriul Romaniei. Dar binenteles ca nimeni nu-ti spune treaba asta cand cumperi masina , o afli pe parcurs daca ai ghinionul sa fi nevoit sa apelezi la garantie....