Autor Subiect: Probleme motor 1.6 VVT  (Citit de 93832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #290 : 26.Feb.2019, 12:02:04 a.m. »
inspectorul pro?

trimite-le detalii despre cazul tau, ca asta sigur e un domeniu putin explorat de ei.
astia fac audienta din asa ceva.

parca vad ca din cazul tau o sa faca miezul reportajului, si restul o sa-l asezoneze cu ceva cazuri mai "soft".
ca sigur mai au sesizari.
vorba aia, "the way of life".... ce te costa sa le trimiti un mail cu cazul tau?

PS: sa înteleg ca ai discutat cu acel avocat ?
« Ultima Modificare: 26.Feb.2019, 12:24:00 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #291 : 26.Feb.2019, 06:07:02 a.m. »
PS: sa înteleg ca ai discutat cu acel avocat ?
Nu numai că am discutat cu avocatul dar mi-a întocmit notificarea trimisă cu adresant Premium Cars și spre știință la Suzuki România. Că doar cei de la Suzuki România n-au nici o obligație, nu așa le-au zis în prima fază celor păgubiți de Sara Motors ?

Asta a fost etapa de mediere, premergătoare unui proces, care nu e obligatorie. Evident încerc să-mi recuperez mașina reparată și pentru asta o să decartez cei aproape 3500 euro. Dacă și în ce cuantum îi recuperez, rămâne de văzut. Pentru orice pretenție va trebui intentată acțiune în instanță. În general firmele mari, gen multinaționale, nu sunt sensibile decât la bani, iar cel mai eficient sunt sensibilizate de afectarea imaginii că și asta tot la bani are efect. Chestia cu valorile firmei și principiile morale înalte sunt doar așa, pentru norod.
De aceea apreciez orice sugestie de ziar online unde să le fac publicitate.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #292 : 26.Feb.2019, 06:46:12 a.m. »
Vezi in cadrul discutiilor despre sara ce ziare au publicat stirea si contacteaza-i
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline remarque

« Răspuns #293 : 26.Feb.2019, 07:48:59 a.m. »
Vezi in cadrul discutiilor despre sara ce ziare au publicat stirea si contacteaza-i
Exact asta am făcut dar n-am apucat să-i contactez. Sunt multe publicații locale acolo.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #294 : 26.Feb.2019, 07:51:21 a.m. »
Erau si vreo 2 centrale care i-au preluat
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

« Răspuns #295 : 26.Feb.2019, 08:14:10 a.m. »
Eu zic sa incerci si pe WhatsApp la Digi24, au pe site un nr. de contact. Sunt destul de impartiali, dar nu cred ca ar rata sansa unei stiri cu potentiale urmari jurnalistice. https://www.digi24.ro/digi-vox

The following users thanked this post: remarque

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #296 : 26.Feb.2019, 09:16:05 a.m. »
Partea finală cu mediatizarea cazului e un capitol distinct, ce nu se încadrează la probleme tehnice.
Eu cred că o împărțire în topicuri separate a celor două aspecte (problema tehnică și soluția de remediere pe de o parte și problemele birocratice și mediatizarea cazului pe de altă parte) e binevenită.  Fiecare parte poate fi utilă altora separat, în funcție de propria situație.

Offline ntire2000

« Răspuns #297 : 26.Feb.2019, 10:27:42 a.m. »
din contra, este o problema care trebuie lasata sa mearga pâna la final.
omul mai are probabil de scris vreo 2-3 postari pâna i se rezolva cazul (cel mai sigur în favoarea lui)

o sa aflam pe parcursul postarilor si ce anume schimba la masina, poate la final schimba masina cu totul.

împartirea problemei în mai mute topicuri separate ar da senzatia de împrastiere a rahatului cât mai fragmentat ca sa nu para atât de mare.
problema e ca mirosul oricum persista si e în ograda celor care doar comercializeaza aceasta masina fara a-si mai bate ulterior capul si cu satisfactia clientilor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, remarque, Myhay

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #298 : 26.Feb.2019, 10:40:53 a.m. »
Poate ma lamureste cineva......Daca garantia Suzuki e valabila pe tot teritoriul UE, nu poti sa iti repari masina in Ungaria, Germania, Austria, sau mai stiu eu unde ? Ori intai trebuie sa te adresezi celor din Romania si daca nu se rezolva sa mergi mai departe ? Eu aveam impresia ca faci reparatia unde ai chef......Daca la Cracovia vreau sa o repar, acolo ma duc (cu anuntare prealabila, bineinteles)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Myhay

« Răspuns #299 : 26.Feb.2019, 10:59:34 a.m. »
Conform celor spuse de Suzuki Romania , doar cat timp este valabila garantia de producator poti face acest lucru. Din momentul cand ai intrat in garantia extinsa , aceasta este valabila doar pe teritoriul Romaniei. Dar binenteles ca nimeni nu-ti spune treaba asta cand cumperi masina , o afli pe parcurs daca ai ghinionul sa fi nevoit sa apelezi la garantie.

Oricum , tot respectul pentru colegul @remarque  , are o tarie rar intalnita. Eu nu puteam sa trec prin asa ceva. Cred ca le duceam masina in curte si ii dadeam foc acolo sa le arda tot service-ul.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: ntire2000, Marci, ambmihai, FritzVonSpritz