0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Domnilor, la voi la cât vă stă la relati motorul de 1.6 VVT când este cald? De când am făcut un drum Baia Mare - Oradea am observat că relantiul la Vitara mea stă puțin cam jos, variază între 580 și 610 rpm uitându-mă în aplicația Torque. Simt o oarecare virbrație mică în volan și în habitaclu când e la relati. Se poate să fii nimerit ceva benzină mai proastă sau să am vre-o problemă undeva și să tragă aer fals? Mașina în rest merge în parametrii, de tras, trage iar consumul este normal.
Citat din: Steve din 25.Sep.2018, 03:21:04 p.m.Domnilor, la voi la cât vă stă la relati motorul de 1.6 VVT când este cald? De când am făcut un drum Baia Mare - Oradea am observat că relantiul la Vitara mea stă puțin cam jos, variază între 580 și 610 rpm uitându-mă în aplicația Torque. Simt o oarecare virbrație mică în volan și în habitaclu când e la relati. Se poate să fii nimerit ceva benzină mai proastă sau să am vre-o problemă undeva și să tragă aer fals? Mașina în rest merge în parametrii, de tras, trage iar consumul este normal.Domnule, bun venit in universul Suzuki. Pardon, detii Swift mai vechi ce poti sa faci in cazul acesta: 1) dai volanul in pozitia "lipit de bord" si daca ai noroc nu mai face2) dai o semnatura la petitie - http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7847.msg239726#msg239726 - bineinteles fara nici o asteptare