De aratat , arata bine nu putem spune ca nu sa fim seriosi. Dar doar atat.....motorizare de tot r....ul , culmea si premiata de 70 de ori in lume....oare dupa ce criterii? Si in rest ca de obicei , balanta raportului dotari / pret este ca si in cazul majoritatii producatorilor ( cel putin din EU) grav debalansata. Pe romaneste , primesti putin pe bani multi si prost facut in unele cazuri. Deja la pretul pentru o astfel de masina dam in alta clasa auto. La banii aia imi iau altceva mult mai ok. Cum este cu pichineata de Polo sau Golf , astea ajung si la 22.000 euro. Pai in 22.000 euro deja intram in alta categorie superioara deci debalansare totala.
Si app de Fiesta , am la munca un coleg care si-a luat o Fiesta noua cu motor 1.0 Ecoboost in primavara. Dotari mult sub Baleno la acelasi pret de achizitie. Are 8000 km cu ea si intamplator intr-o dimineata cand am ajuns la munca s-a nimerit si el. Vreau sa va zic ca motorul ala se auzea execrabil , parca era diesel comparativ cu a mea. Si tinem cont ca motorul era cald deci venise de pe drum cu ea.