Autor Subiect: service pt 1.3 ddis  (Citit de 1902 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rhadoo14

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
service pt 1.3 ddis
« : 24.Sep.2015, 04:10:22 p.m. »
Salutare tuturor! Avem si noi un familie un Wagon R+, model 2004, pe care il detinem de nou. Am ajuns la 116.000 km si sunt necesare cateva reparatii. Kit ambreiaj, tot sistemul de racire reconditionat, curatare egr+admisie si daca tot ma inham la treaba vreau verificata si distributia si daca este nevoie, schimbata. Pana acum am apelat la Auto Cobalcescu, insa au fost necesare doar revizii si cate ceva pe la suspensie. Acest service nu ma lasa sa folosesc piese aftermarket si nici nu prea sunt familiarizati cu operatiuni la acest motor, asa ca va rog sa imi recomandati si mie un service/mecanic care are experienta pe aceste motoare si ma poate ajuta si pe mine cu niste servicii ca la carte pentru problemele enumerate mai sus. Sunt din Bucuresti. Va multumesc!

Radu

Offline migabi

Re: service pt 1.3 ddis
« Răspuns #1 : 05.Oct.2015, 08:57:02 p.m. »
1.3 ddis e motor de la fiat, pe wiki cica ar fi un  z13dt. Daca te duci pe un service care lucreaza cu fiat, e posibil sa-l "recunoasca" mecanicii.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #2 : 05.Oct.2015, 09:18:50 p.m. »
Motoarele sunt intradevar cele de la Fiat, dar Suzuki Wagon R = Opel Agila.
Pentru asta, daca esti din Bucuresti, recomand eds-opel service, langa Auchan Pallady.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #3 : 05.Oct.2015, 09:30:19 p.m. »
Motoarele sunt intradevar cele de la Fiat, dar Suzuki Wagon R = Opel Agila.
Pentru asta, daca esti din Bucuresti, recomand eds-opel service, langa Auchan Pallady. Accepta si piese aduse de client.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline shpeedy

« Răspuns #4 : 05.Oct.2015, 11:26:19 p.m. »
Eu as zice ca operatiunile de care e nevoie la masina se pot etapiza:
- kitul de ambreiaj se poate face la orice service generalist, ca doar vorbim de o cutie manuala, nu de cine-stie-ce robotizata, cu doua ambreiaje si n-shpe trepte;
- AC-ul se poate diagnostica/reconditiona la un service specializat pe AC-uri;
- pentru distributie, eu as zice sa apelezi la reteaua de dealeri Suzuki/Fiat/Opel - scrie-le tuturor si vezi cu ce entuziasm/preturi raspund.

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X