Autor Subiect: Problema Infotainment  (Citit de 26013 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vitarabc

Re: Problema Infotainment
« Răspuns #70 : 25.Apr.2017, 07:20:07 p.m. »
Salutare tuturor si multumesc pentru raspunsuri!
La mine unitatea display are 4 zone, dar niciuna legata de GPS. Imi poate spune cineva mai multe detalii legate de update ul de soft (reprezentante care fac, cat costa, etc).
Cu multumiri!  ;-)
  • suzuki vitara

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #71 : 25.Apr.2017, 07:22:43 p.m. »
Caută cu funcția search update 850. Este pus un link de download. Dacă nu găsești, da un pm și ți-l dau maine pe wetransfer. Îl am la serviciu pe comp
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline shpeedy

« Răspuns #72 : 25.Apr.2017, 08:10:21 p.m. »
@vitarabc - intreb si eu: ce nivel de echipare ai? cardul de navi e bagat in unitate?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #73 : 25.Apr.2017, 08:31:21 p.m. »
Si pentru ca tot vei vorba despre electronice, o intrebare: am varianta de Vitara Passion, cu Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi. Nu am GPS, se poate face un update de soft?

:)

Offline ariciul

« Răspuns #74 : 25.Apr.2017, 08:34:53 p.m. »
Daca citea pe forum mai inainte sau macar manualul de utilizare ar fi aflat ca ii trebuie doar cardul de navigatie! Sau daca are telefon compatibil mirrorlink are posibilitatea de a folosi Sygic. Dar de, mai trebuie sa ai rabdare sa citesti!  :(
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline vitarabc

« Răspuns #75 : 25.Apr.2017, 08:56:59 p.m. »
Subiectul pe care il abordasem era asta:
La varianta Spirit, pe siteul oficial, la punctul 115, sunt enumerate: Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi + Navigație
La varianta Passion, pe care o am eu, e trecut asa: 102. Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi
Lipseste optiunea navigatie. Despre asta era vorba...
  • suzuki vitara

Offline aleksanders

« Răspuns #76 : 25.Apr.2017, 09:21:34 p.m. »
optiunea navigatie se activeaza cu un card - odata introdus cardul iti apare in stanga jos navigatia si radioul se muta in stanga sus;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: vitarabc

Offline shpeedy

« Răspuns #77 : 25.Apr.2017, 09:40:18 p.m. »
Dupa cum observi, @vitarabc, raspunsul iti este la indemana, trebuie doar citit... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #78 : 25.Apr.2017, 09:56:23 p.m. »
@vitarabc
Si la mine arata display-ul tot ca al tau, dar dupa ce am bagat cardul de navigatie a trecut radio in stanga sus cu multimedia
tot echipare Passion
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #79 : 25.Apr.2017, 10:01:46 p.m. »
Cu scuzele de rigoare, era vorba despre "dacă se poate face update". Update să ai navigație? Eu am înțeles update de soft.
Totuși, ar fi preferabil să citești forumul și apoi să întrebi ce nu e clar. Așa, ne chinuim să îți răspundem și nici tu nu știi ce vrei.

Salutare tuturor si multumesc pentru raspunsuri!
La mine unitatea display are 4 zone, dar niciuna legata de GPS. Imi poate spune cineva mai multe detalii legate de update ul de soft (reprezentante care fac, cat costa, etc).
Cu multumiri!  ;-)
Subiectul pe care il abordasem era asta:
La varianta Spirit, pe siteul oficial, la punctul 115, sunt enumerate: Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi + Navigație
La varianta Passion, pe care o am eu, e trecut asa: 102. Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi
Lipseste optiunea navigatie. Despre asta era vorba...

:-/ :dknw: