Autor Subiect: Problema Infotainment  (Citit de 26021 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Problema Infotainment
« Răspuns #10 : 19.Nov.2015, 12:17:57 p.m. »
Astazi am intrebat la Autonet daca a aparut un update pentru unitatea infotainment
legat de functionarea in MirrorLink cu diverse modele de telefoane sau noi harti GPS.
Nu a fost lansat un update, deci mai avem de asteptat.

La mine nu functioneaza in MirrorLink cu telefonul Samsung Galaxy S4 deci nu pot afisa imaginea
de pe telefon pe display-ul unitatii infotainment. Nici in mod parcare cu frana de mana trasa,
cum am inteles ca la alti colegi ca ar functionea MirrorLink, din motive de securitate.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Mesmer

« Răspuns #11 : 19.Nov.2015, 02:28:21 p.m. »
Speram sa apara un upate macar pentru Carplay, functie valabila pe Vitara S.
Legat de Mirrorlink sunt mai multe probleme la mijloc. De exemplu pe Android 5 nu este suportat, deci trebuie sa fie compatibil si telefonul.
De exemplu la mine mergea perfect Mirrorlink cand am vazut prima data masina la dealer (prin Mai), pe Xperia Z1. Pana a ajuns (Octombrie) am facut update la telefon si acum nu mai merge.

Offline newah

« Răspuns #12 : 02.Dec.2015, 08:37:28 p.m. »
La mine nu functioneaza in MirrorLink cu telefonul Samsung Galaxy S4 deci nu pot afisa imaginea
de pe telefon pe display-ul unitatii infotainment.

Din pacate doar Sony este acceptat la Mirror Link de unitatea de navigatie ptr sistemele cu Android.
Pe IPhone 6 am incercat si merge perfect insa pe al meu Note 3 nope

Offline AT

« Răspuns #13 : 03.Dec.2015, 11:20:37 a.m. »
Pana la urma, trebuie sa urmarim /solicitam informatii despre:

1. Cum efectuam update-ul hartilor GPS .  Am intalnit cateva drumuri care nu figurau pe actualele harti.
2. Carplay / Mirrorlink.   Idealul ar fi posibilitatea afisarii in mers a imaginii de pe telefon pe display-ul Vitarei.
    De exemplu, pentru afisarea aplicatiei interactive Waze - program navigatie (necesita GPS si acces internet pe telefon)
    Aplicatia ofera si informatii in timp real despre trafic (radare, ambuteiaje, gropi in asfalt , accidente, drum blocat ) deci
    informatii foarte utile despre traficul din fata, propunand chiar rute alternative in timp util daca traficul tinde sa devina blocat.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline bluegucci

« Răspuns #14 : 04.Dec.2015, 10:39:01 a.m. »
1. Cum efectuam update-ul hartilor GPS .  Am intalnit cateva drumuri care nu figurau pe actualele harti.

Am intrebat la dealer si versiunea oficiala e ca si ei asteapta acest update de la producator, sunt multi care intreaba de el, nu a aparut inca si nici instructiuni cum se va efectua exact nu au (te duci cu cardul la ei, va fi pe un site, etc...)

Offline cristiA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 04.Dec.2015, 12:10:41 p.m. »
La mine, pe Passion produsă pe 1 Octombrie, merge CarPlay direct din fabrica. Nu a fost nevoie de un update.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT 4WD MT, 2015

Offline AT

« Răspuns #16 : 04.Dec.2015, 12:30:44 p.m. »
La mine, pe Passion produsă pe 1 Octombrie, merge CarPlay direct din fabrica. Nu a fost nevoie de un update.

Ne poti spune cu ce telefon ai incercat?    Pana acum,  din ce s-a comunicat pe forum , Samsung (Galaxy S4  / S5 / Note 3)  nu au fost recunoscute.
Poti afisa si in timpul mersului imaginea de pe telefon?

Offline newah

« Răspuns #17 : 04.Dec.2015, 09:52:18 p.m. »
pe autostrada cu GPS activ am vazut un mesaj care cerea sa imi updateze POI. Pana sa reactionez a disparut, probabil luase de la sateliti ceva informative ca la Internet nu era conectat.
A mai avut cineva manifestarea asta?

Offline TVS

« Răspuns #18 : 04.Dec.2015, 10:25:46 p.m. »
Da, eu si inca vreo doi colegi . Daca apuci si dai ok îți va da eroare , ceva de genul Download failed.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline newah

« Răspuns #19 : 04.Dec.2015, 10:28:21 p.m. »
exact, am crezut ca nu am apucat sa dau ok
inseamna ca incearca periodic update