Autor Subiect: Oferta Suzuki pentru cauciucuri iarna  (Citit de 7214 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vladut

• Full Member
  • Mesaje postate: 105
  • Gen: Bărbat
  • Swift Violet Edition <3
    • Swift
Oferta Suzuki pentru cauciucuri iarna
« : 17.Sep.2015, 04:56:11 p.m. »
Buna ziua, in cazul in care a mai fost deschis un topic imi cer scuze pentru duplicat. Am citit astazi oferta celor de la Suzuki pentru anvelope de iarna. Intrebarea mea este daca se merita sa o investitie sau pot sa gasesc mai ieftin anvelopa + janta de tabla?

http://www.suzuki.ro/autoturisme/promotii/roti-de-iarna/
  • Suzuki

Offline shpeedy

Re: Oferta Suzuki pentru cauciucuri iarna
« Răspuns #1 : 17.Sep.2015, 11:02:41 p.m. »
Nu-mi dau seama daca Janta originala Suzuki inseamna aliaj sau otel. Daca e aliaj, imi pare destul de buna oferta. Daca e otel, e de cautat ori un set de jante de ocazie, ori de vazut ce jante noi de otel Kfz gasesti pe piata.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 18.Sep.2015, 06:27:24 a.m. »
Pana anul trecut au fost jante de tabla...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Vladut

• Full Member
    • Swift
« Răspuns #3 : 23.Oct.2015, 01:46:37 p.m. »
Imi poate recomanda cineva un site / magazin (daca nu este din iasi care sa faca si livrari) pentru cauciucuri de iarna + jante tabla? Cauciucuri de iarna am auzit ca cele de la Michelin fac treaba super buna dar poate mai sunt si altele.
  • Suzuki

Offline ff_2004_06

« Răspuns #4 : 23.Oct.2015, 03:16:14 p.m. »
Poti incerca pe http://www.anvelopejantepromotii.ro/.
La anvelope daca mergi pe gama premium nu poti da gres foarte tare. :)
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline Bar

« Răspuns #5 : 23.Oct.2015, 09:35:40 p.m. »
Jantele din tabla, echipare fabrica, pt Swift, S-cross, Vitara sunt fabricate la Drăgășani. Oferte găsiți pe olx la fiecare din ele, de ex pt S-cross cca 180 lei, eu zic superoferta fata de alte variante 250 - 300 lei.
 La fel pt. echiparea din fabrica la Dacia si Ford Craiova.
  • X

The following users thanked this post: Vladut

Offline sirsefu

« Răspuns #6 : 24.Oct.2015, 02:38:28 p.m. »
eu mi-am comandat de la gumi7. preturile pareau mai mici decat pe restul site-urilor de vanzari anvelope. imi ajung abia saptamana viitoare (cica vin din depozit din germania). ei spun ca, in principiu vor avea dot 2015, in nici un caz mai vechi de semestrul 2, 2014. si ca le pot refuza la primire, daca nu sunt ok. acu...sa vedem cand vin. sper sa fie in regula.
eu am optat sa nu merg pe gama premium si sa imi iau ceva ok pe mediu+, asa ca am comandat toyo s943 (au review-uri foarte bune pe site-urile din uk)
jante de tabla am comandat si eu de pe olx de la domnul din vedea, mi-au sosit si pot confirma ca sunt nou-noute si cu eticheta de suzuki :)

Offline Vladut

• Full Member
    • Swift
« Răspuns #7 : 27.Oct.2015, 01:32:41 p.m. »
Am tot studiat piata + site'uri primite de colegi sau gasite pe google. Am fost totusi multumit de review'urile pe care le au cei de la Toyo pentru S943 XL 175/65 R15 ( aparent astea sunt pe Suzuki Swift). Probabil le voi comanda de pe Gumi7 cum a sugerat sirsefu mai jos iar pretul este destul de avantajos.

Avand in vedere ca multumita anuntului de pe OLX imi voi cumpara si 4 jante pentru masina http://olx.ro/oferta/jante-tabla-noi-pentru-suzuki-new-swift-5x15-4x100-et40-ID4yD3O.html#cf0bca9d93 care recomanda anvelope 175/65 R15.

Intrebarea mea este : Sa optez pentru Toyo S943 XL sau S943 normal? Care este diferenta daca imi poate explica cineva?
  • Suzuki

Offline shpeedy

« Răspuns #8 : 27.Oct.2015, 01:36:04 p.m. »
Normal!

XL se traduce printr-o intaritura a peretelui lateral a anvelopei, intarire ce inseamna o greutate mai mare a anvelopei -> solicitari in plus la nivelul puntilor. Nu cred ca incarci masina sa ai nevoie de anvelope ranforsate.

Esti sigur cu acea dimensiune de 175/65R15 ?! Asa se prezinta in cartea de identitate a masinii ?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Vladut

• Full Member
    • Swift
« Răspuns #9 : 27.Oct.2015, 01:52:06 p.m. »
Avand in vedere ca initial am vrut sa imi iau de la reprezentanta (esti asta recomanda la vanzar doar ca au cauciucuri cu review'uri mai putin bune fata de cele de la YOKO), iar dimensiunile de la ei sunt 175/65R15. In CIV apare aceasta dimensiune drept cea medie, cea maxima admisa fiind 185/55/R16 care le am acum incaltate pentru sezonul de vara :).

Presupun ca daca apar aceste dimensiuni (175/65R15) atat la ei pe site cat si in CIV sunt recomandate pentru a le cauta pe timp de iarna. Daca folosesti alte dimensiuni poti sa imi spui si mai caut pe net.
  • Suzuki