Autor Subiect: Moto Suzuki si nu numai  (Citit de 4168 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: Moto Suzuki si nu numai
« Răspuns #20 : 10.Iun.2021, 06:10:03 p.m. »
@shpeedy, multamn de parere.
Nu reprosez nimanui nimic, imi asum ceea ce fac, asta e clar. Nici nu arat pe altul cu degetul ca o incalcat vreun marcaj, semn. Toti le incalcam mai mult sau mai putin zilnic. A, si canalul meu de youtube e setat sa nu fie disponibil pentru persoane sub 18 ani, cel putin asta a fost setarea mea la fiecare film publicat.
Mersul pe doua roti e clar mai riscant decat cel pe mai multe, dar e un risc asumat ca oricare altul in viata. :)
Is curios ce motor de 50 cc din Austria ai gasit, poti sa-mi dai pm cu modelul. Si chiar si topul celorlalte 4 dinaintea Van Van-ului. :)

@FritzVonSpritz multamn de vizita si ma bucur c-ai vazut Ural-ul live! :)

The following users thanked this post: ntire2000, FritzVonSpritz

Offline enicky

« Răspuns #21 : 10.Iun.2021, 08:10:42 p.m. »
@Kristian K si mie imi plac motoarele, dar am ramas la stadiul de admirator.
  In viziunea mea o motocicleta inseamna o masina mai putin si un loc in plus pe carosabil.
Intotdeauna m-am "pus" in locul motociclistului si de cate ori pot, trag de volan sa-i fac loc, sau pliez oglinzile.
  Raportat la traficul de la noi din oras, as zice ca tu ai condus chiar pasnic(te-au depasit "n" masini), diferenta e ca noi avem artere mai largi si nu este obligat sa iasa pe contrasens sa depaseasca, dar tu te-ai repliat fara a creea cuiva panica, nimeni n-a franat sau claxonat din cauza ta.
  Si la urma-urmei, tu esti la "mansa", nu eu, tu stii ce e periculos si ce nu, tu stii cat poate motorul, ca sa poti aprecia daca te "bagi" sau nu, motorul fiind un risc asumat de cand te-ai urcat in sa !
   Drumuri bune sa ai!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #22 : 10.Iun.2021, 08:22:15 p.m. »
@enicky , multamn fain si de parerea ta.
Un motor ca acesta in discutie de 125 cc, desi are 6 viteze, este limitat constructiv la o viteza maxima de 80-90 km/h. Este lent la plecare si nu are acel zvac al motocicletelor mari, dar e suficient sa imi fac treaba cu el. Daca e sa recomand asa ceva, o fac cu mana pe inima. E chestie de practica si kilometri cum spunea si @shpeedy , apoi e optiunea de a ocupa un loc mic in trafic si de a avea bunul simt sa nu abuzezi de bunavointa lui, ba chiar sa facilitezi fluidizarea lui. Cel putin eu asta fac, nu fortez pe nimeni la nimic si multumesc absolut la fiecare ce-mi faciliteaza inaintarea. :)

Offline enicky

« Răspuns #23 : 10.Iun.2021, 08:48:18 p.m. »
  Da, npc, am si eu colegi cu Intruder(parca 1800), Yamaha, Suzuki.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #24 : 10.Iun.2021, 09:00:45 p.m. »
  Da, npc, am si eu colegi cu Intruder(parca 1800), Yamaha, Suzuki.
Intruder de 1800 cc e M108 sau 109 Boulevard si mai sunt ceva variatii. Autobuz, nu gluma... :)

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #25 : 11.Iun.2021, 09:00:52 p.m. »
@shpeedy ,poti sa-mi spui despre ce marca este vorba? Pm. :)

Offline shpeedy

« Răspuns #26 : 11.Iun.2021, 10:06:15 p.m. »
Marca ?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #27 : 11.Iun.2021, 10:14:11 p.m. »

Offline shpeedy

« Răspuns #28 : 11.Iun.2021, 10:57:32 p.m. »
Aaa, in Austria este cel mai apropiat dealer de vinde marca respectiva...

Este vorba de o marca mica frantuzeasca, cu productia in China - Mash...

Asta e modelul - http://www.mash-motors.fr/en/50cc-motorcycles/48787-mash-fifty-50-cc.html

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #29 : 11.Iun.2021, 11:10:41 p.m. »
Am auzit de firma, dar nu am vazut live niciuna. Pare ok cu starter electric si pedala, se incadreaza ca norma Euro 5 dar nu am retinut daca are sau nu ABS. Pretul si aspectul ok dpmdv. Daca nu are ABS nu se incadreaza. Legislatia...