Autor Subiect: Moto Suzuki si nu numai  (Citit de 4166 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Moto Suzuki si nu numai
« Răspuns #10 : 09.Iun.2021, 08:02:15 p.m. »
Sa inteleg ca nu e varianta 2wd?

Oricum e interesant cum au facut ce au facut si au venit cu versiunea Euro5, in conditiile in care de abia de la inceputul anului acesta s-a facut trecerea. Acum cativa ani reusisera sa omologheze si vechea Lada Niva 1.7 ca Euro6. Te doare mintea cum scot astia omologari...

Auzi, ca fapt divers, ceva motor de 50cm³ care sa fie mai inspre motocicleta, nu scuter sau moped, gasesc prin oferta voastra?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
« Ultima Modificare: 09.Iun.2021, 08:20:37 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #11 : 09.Iun.2021, 08:24:53 p.m. »
Da, e 1x3, varianta 2x3 e Ranger, cea ce am avut-o anul trecut:

Interesant este ca e omologata fara ABS, caci nu este vreo varianta ABS pentru motocicletele cu atas. Cel mai interesant e ca 80% din totalul productiei merge in Australia si SUA, caci e cerere mare. :)

Din pacate, nici Ural si nici Royal Enfield nu au variante de 50 cc. De ce nu faci A-ul si iei ceva de genul Suzi-ului RV 125 Van Van ce-l am eu?

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #12 : 09.Iun.2021, 08:33:06 p.m. »
Cam asta face Van Van-ul:

La minutul 14:18 se vede pe stanga Ignis-ul meu. :)

« Ultima Modificare: 09.Iun.2021, 08:53:50 p.m. de Kristian K »

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #13 : 09.Iun.2021, 08:57:11 p.m. »
Drumul asta are 6 km si cu masina il fac in 40-50 de minute, cu Van Van-ul e 15 minute si 3 l/100 km in oras. De aia merita. :)

Offline enicky

« Răspuns #14 : 09.Iun.2021, 09:55:32 p.m. »
  Merita oricum. Te descurci :good:.
Dar mi-a placut si "domnul" cu Audi rosu care parca, singur in masina, dar cu masca pusa !":good:"
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #15 : 09.Iun.2021, 09:57:19 p.m. »
  Merita oricum. Te descurci :good:.
Dar mi-a placut si "domnul" cu Audi rosu care parca, singur in masina, dar cu masca pusa !":good:"
Multamn de apreciere.
In stanga domnului e Scoala de Politie. :)

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #16 : 10.Iun.2021, 08:14:06 a.m. »
@gabineg, imi permit o sugestie: acest topic sa se renumeasca "Moto Suzuki si nu numai", caci nu e alt topic unde sa se posteze despre motocicletele membrilor, ca-s Suzuki sau alte marci. :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #17 : 10.Iun.2021, 08:40:43 a.m. »
Rezolvat
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Re: Moto Suzuki
« Răspuns #18 : 10.Iun.2021, 08:55:17 a.m. »
Din pacate, nici Ural si nici Royal Enfield nu au variante de 50 cc. De ce nu faci A-ul si iei ceva de genul Suzi-ului RV 125 Van Van ce-l am eu?

Verificasem inainte si am vazut ca nu au asa ceva, dar ma gandeam ca poate mai aveti si alte marci...

Referitor la A, motivele ar fi mai multe:
- resursele de timp si chef pentru scoala destul de mici spre inexistente;
- bugetul aferent scolii as prefera sa-l bag in echipament;
- este vorba de o solutie pentru deplasarea strict urbana - la o adica prefer sa inlatur tentatia data de posibilitatea de a rula cu o viteza mai mare decat limitele legale pe care ti-ar oferi-o un 125;
- costul aferent unei 125 - mai mare fata de cele ale uneia de 50 - ma refer la moto noi; nu mai zic ca in cazul unui 125, cu toata admiratia pe care o am pentru Van Van, acesta ar fi de abia pe locul 5 intr-un top referitor la decizia de achizitie.

Acuma nu e bai, ca am gasit un motor de 50 care-mi place - atata doar ca cea mai apropiata reprezentanta e in Vestul Austriei... In fine, sanatosi sa fim!

Referitor la filmulet, recunosc ca am fost in dilema daca sa-mi dau cu parerea sau nu... Dar, fiind deja vazut ca omu' negru de unii si de altii in aceasta comunitate, o sa zic totusi - recomandarea mea ar fi ca daca nu-l dai jos de pe YT, macar sa nu-l mai popularizezi. Inteleg crosetatul benzilor (si-l incurajez si eu pentru motociclisti, incercand sa le fac loc cand vin pe stanga sau pe dreapta mea), dar - dincolo de respectul pentru marcajele rutiere - mi se pare ca te pui in niste situatii destul de riscante cand depasesti coloana, fara a avea vizibilitate ori loc de repliere in caz de ceva (asta ca sa zic doar de ce mi s-a parut cel mai gresit). De acord, poate vei argumenta pe de-o parte ca nu am permis moto ca sa-mi dau cu parerea, ori pe de alta parte ca tu ai permis de multi ani si multi km pe moto fara a ti se intampla nimic grav. Da, asa o fi, dar cu bicicleta in trafic mai ies si eu ca sa am o vaga idee cu privire la vizibilitatea pe doua roti, iar legile fizicii (si ale probabilisticii) cam raman general-valabile, indiferent de ce consideram noi. Nu cred  ca o programare pierduta la tuns poate fi mai importanta decat ajunsul cu bine acasa, la cei dragi. Parerea mea...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #19 : 10.Iun.2021, 12:52:14 p.m. »
I-am facut o vizita la job lui Cristi de Cluj si am 2 poze pt voi......una cu 6 roti Suzuki si alta cu moto Van Van, al lui.....
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....