Autor Subiect: POLITIA RUTIERA S-A INNOIT !!!!!  (Citit de 48077 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: POLITIA RUTIERA S-A INNOIT !!!!!
« Răspuns #90 : 01.Mar.2010, 10:06:08 a.m. »
Nu cred ca mai putem sa le evitam...doar cu ajutorul soferilor de pe frecventele statiilor.
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #91 : 01.Mar.2010, 10:14:09 a.m. »
... detectorul lui le-a simtit.
Le simte dar, problema primordiala e TIMPUL in care o face. Deja cind radarul este simtit, e prea tirziu pt a frina si a nu fi prins cu viteza peste limita.

E relativa problema. Depinde de cat de bun e detectorul tau si de viteza cu care circuli. Eu zic sa nu ne alarmam prea mult pana nu avem date concrete.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #92 : 01.Mar.2010, 10:16:37 a.m. »
Romania este oricum tara solutiilor , sa vedem in perioda urmatoare "antidotul" :D
Go Terios!!!:)

Offline Gringo

• Full Member
  • Mesaje postate: 125
« Răspuns #93 : 02.Mar.2010, 08:22:08 p.m. »
Salutare concetateni,
Imitial m-am speriat si eu cu faimoasele radare.Mai zilele trecute insa a aparut detaliat si ce stiu sa faca .Stiu sa functioneze in modul POP ,adica sa stea in  stand by si sa ne ia banii exact cand nu ne asteptam. Totodata prietenul google ne spune ca noile radare sint modelul Bee III cu instant-on sau POP mode. Cautand mai departe gasesc  baietii astia http://www.radartest.com/article.asp?articleid=9080 care in 2004 analizau tipul asta de radar . Deci nu e chiar nou radarul minune. Sapand mai departe aflu ca sint destul de multe detectoare care stiu sa combata modul POP printre care si prietenul meu Beltronics 940. Ca sa concluzionez , presa e de tot rahatul cu titlurile ei senzationaliste, Politia Romana a cumparat tehnologie veche de 6 ani si care poate fi totusi contestata in instanta iar noi vom merge linistiti mai departe.
Saptamana viitoare in drumul bilunar spre Oradea o voi arde corespunzator si va voi transmite impresii.Pe buzunarul si anti radarul meu :))
1.6 GS, 4x4, Sunlight Cooper, AG-60-BCC

Offline Laurentiu

« Răspuns #94 : 02.Mar.2010, 08:42:15 p.m. »
...prietenul google ne spune ca noile radare sint modelul Bee III cu instant-on sau POP mode... sint destul de multe detectoare care stiu sa combata modul POP...
:D E geniala asta cu radarul care "prevede". Trebuie sa fi avansat tare mult tehnologia asta; se uita radarul la drum si se gandest: localitate, semnalizata prost, drum drept sa-i tot dai talpa, curba usoara; io daca as fi polititst aici as pune un radar.... bip bip bip posibil radarrrr !!!!  :-j
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline bogdanb

« Răspuns #96 : 02.Mar.2010, 11:46:05 p.m. »
Zicea azi la radio ca politia din Bucuresti s-a pus ... pe noi  :baston:
Mai exact, in urmatoarele doua saptamani au program de razii in trafic (ca in fiecare an dealtfel) urmarind in special (ne)purtarea centurii de siguranta.
E o masura normala pentru un trafic cu fabuloasa viteza medie de 10km/h... doar nu era sa faca o campanie de semnalizare a trecerilor de pietoni. Sau de marcare a strazilor. Sau macar semnalizare a gropilor, sa nu iti mai rupi masina prin ele... Nu, ei trebuie sa iasa la panda, sa te pandeasca ca nu porti centura cand stai in trafic. X-(
Sau am inteles gresit si ei de fapt sunt ecologisti si vor sa ne incurajeze sa mergem cu tramvaiul?!  >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #97 : 03.Mar.2010, 09:33:06 a.m. »
doar nu era sa faca o campanie de semnalizare a trecerilor de pietoni. Sau de marcare a strazilor. Sau macar semnalizare a gropilor...
Vor face si ceea ce doresti tu dar intii sa adune cotizatia de la nepurtarea centurii ;).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #98 : 03.Mar.2010, 04:58:09 p.m. »
lasa ca ei isi iau radare noi :) si noi ...

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #99 : 03.Mar.2010, 05:45:11 p.m. »
Aveti grija ca nenorocitii astia sunt pusi pe treaba rau,semn ca e foame mare..
Sora prietenei mele a ramas ieri dimineata fara carnet ca vezi doamne n-a acordat prioritate la pietoni. Dupa ce ca i-au vorbit (militienii) ca ultimii tarani (ea are un C Classe si se pare ca oamenii erau cam frustrati),au mai si urmarit-o pana sa o traga pe dreapta cu girofar,sirene..de parca era ultimu criminal..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI