Autor Subiect: POLITIA RUTIERA S-A INNOIT !!!!!  (Citit de 48076 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: POLITIA RUTIERA S-A INNOIT !!!!!
« Răspuns #60 : 18.Feb.2010, 11:41:19 a.m. »
Tocmai de asta ar fi bine ca romanii sa reia bunul obicei de a semnaliza cu farurile orice masina de garcea vazuta pe drum

Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care pe autostrada in Macedonia mi-a facut cu farurile ca e radar ... eu am scapat, da' pe ala cu BMW negru din fata mea l-a oprit  >:D<

Si tot de sanatate sa aiba parte si nenea cu basculanta Roman Diesel care, pe undeva intre Sibiu si Sebes Alba, acum vreo 2 ani, facea si cu farurile si cu mina sa o las mai langsam ca e radar ...
« Ultima Modificare: 18.Feb.2010, 02:27:17 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

« Răspuns #61 : 18.Feb.2010, 02:12:45 p.m. »
http://ziuadecj.ro/action/article?ID=38393

De multe ori ma minunez de imbecilitatea unor pierde-vara care avand vid in loc de creier isi inchipuie ca gazetaria e un lucru usor.
Citez din artricolul de mai sus: "ultima generaţie de aparatură pentru sancţionarea vitezomanilor ", "Veşti proaste pentru maniacii cailor-putere."
N-am inteles, daca pe mine m-a luat radarul in curba cu 84km/h in loc de 70, fiind cu Loganul MCV, inseamna ca sunt vitezoman sau ca sunt mainac de cai-putere?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline body

« Răspuns #62 : 18.Feb.2010, 02:17:07 p.m. »
Esti un adevarat maniac al vitezei , sa-ti fie rusine ! =))
Si pe mine ma minuneaza prostia acestor asa zisi jurnalisti , dar totodata ma minuneaza si cei care sustin ca ei nu depasesc niciodata viteza legala . Hai sa fim seriosi , chiar niciodata ? Dar fii fara grija , amenzile vor fi luate tot de fraieri , jmecherii vor scapa fara probleme .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

« Răspuns #63 : 18.Feb.2010, 02:26:27 p.m. »
...amenzile vor fi luate tot de fraieri , jmecherii vor scapa fara probleme .
Poate ca taxa de smecher va fi foarte consistenta macar la RADAR:
Citat
-noile aparate radar inregistreaza/salveaza datele/imaginile pe un hard disc intern, informatiile putand fi accesate doar cu parola, la care care agentii de politie nu au acces (deci datele nu pot fi sterse … decat de catre persoana care detine parola cu care poate vizualiza datele de pe hard disc !)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #64 : 18.Feb.2010, 02:36:36 p.m. »
Update: văzut încă 2 maşini Logan MCV de Poliţie cu noile radare. Pe la Bacău şi în zona Focşani. Detectorul le-a simţit de la ceva distanţă, suficientă pentru a intra în legalitate (una dintre maşini nici nu era în câmpul meu vizual). Probabil că încă învaţă cum să le mânărească... :(
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline adrian_r5

« Răspuns #65 : 18.Feb.2010, 05:17:50 p.m. »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #66 : 19.Feb.2010, 10:51:58 p.m. »
ref la radare" vor fi spaima soferilor?" intrebarea de reporterului. =)) Raspunsul meu: Nu mi-e "spaima" de radar, mi-e "spaima" de cine si cum le foloseste :baston:
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #67 : 25.Feb.2010, 02:58:23 p.m. »
Câteva informaţii care circulă pe mail, însă nu prea ştiu la ce ar folosi... E vorba de numerele de înmatriculare ale unora dintre Daciile Logan cu radare de generaţie nouă... Cu ce mă ajută să îi ştiu numărul, dacă el mă poate vedea (în condiţii ideale) de la 1.2km?  :dknw:

Pentru a ştii de cine să te fereşti în trafic, vezi lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier Constanţa dotate cu radere nedetectabile.

Facem precizarea că toate au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z.

B 18 ZCK - B 18 ZCA - B 18 ZBU - B 18 ZBW - B 18 ZCI - B 18 ZCJ - B18 ZBZ - B18 ZBS - B 18 ZCN - B 18 ZCH - B 18 ZBV - B 18 ZCF

Noile maşini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârşit infracţiunea sau contravenţia, până la echipamentele de radiocomunicaţii, sistemele de avertizare optico-acustică şi aparatul etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaţi în trafic trebuie să ştie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maşinile de mai sus.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #68 : 25.Feb.2010, 03:25:55 p.m. »
pai si alea vechi erau cu B 51 (52) whatever (logan de culoare rosie sau galbena)

te ajuta daca vrei sa o depasesti :)

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #69 : 25.Feb.2010, 03:33:09 p.m. »
Apropo de mult prea lăudatele radare noi - astă-noapte erau "la datorie" la Piaţa Alba Iulia, pe la ora 02.30am. Eram 3 maşini pe 3km, iar ei stăteau cu radarul... în zona cu gropi...  :dknw:  :-q