Autor Subiect: Carlig remorca  (Citit de 18936 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline razvancostea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Brasov
Re: Carlig remorca
« Răspuns #40 : 17.Apr.2016, 12:03:22 a.m. »
Salutari.
Imi poate spune cineva daca a cumpara si a montat de aici?
http://www.pieseauto.ro/carlig-remorcare/suzuki/sx4/carlig-remorcare-suzuki-sx-2wd-4wd-2006-omologat-507333971.html
Multumesc anticipat.
  • Suzuki SX4

Offline radud

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Bucuresti
« Răspuns #41 : 29.Apr.2017, 11:09:13 p.m. »
Puteti sa imi spuneti va rog pe unde se poate scoate instalatia electrica dinspre stopuri spre priza carligului de remorcare?
  • Seat Leon 5F, Suzuki SX4 1.6 VVT 2008

Offline Leutz

« Răspuns #42 : 30.Apr.2017, 04:04:00 a.m. »
Prin interiorul barei de protectie din spate. Cand o dai Jos o sa vezi ca e loc sufficient pentru  fire. Cateva postari mai sus sunt poze cu bara si stopurile date Jos.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: radud

Offline radud

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #43 : 30.Apr.2017, 08:16:57 a.m. »
Multumesc frumos pentru raspuns. Am studiat intens acest topic si altele inainte sa ma apuc de operatiune. Multumiri lui @shpeedy pentru poze. Fara acele poze nu cred ca ma incumetam sa ma apuc singur de montajul carligului.
Totusi, ce voiam sa intreb este daca la voi exista vreo gaura tehnologica prin care se poate scoate instalatia electrica sau e nevoie de o gaura in plan orizontal care sa scoata firele in spatele barii spate?

Offline NicNic

« Răspuns #44 : 30.Apr.2017, 10:18:04 a.m. »
Eu am dat o gaura in pasajul spate pentru a trece instalatia electrica (am cumparat instalatie OEM, cu conectorii deja montati). Nu mai imi aduc aminte dar parca gaura a trebuit sa fie destul de mare.
Un element definitoriu la mine a fost lungimea cablurilor instalatiei de priza. Chiar daca as fi cautat o gaura tehnologica existenta, nu imi permitea lungimea cablurilor sa o folosesc fara o prelungire a lor (innadire).
O alta recomandare este sa aveti grija cu traseul firelor la exteriorul masinii. Dupa ce se trece de tabla, in zona centrala exterioara, dedesubt, se afla toba de esapament. Daca nu e fixat cablajul bine, el poate atnge toba si se topeste izolatia. Am patit-o eu.  :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: radud

Offline LeonardSZK

« Răspuns #45 : 30.Apr.2017, 08:07:56 p.m. »
In partea dreapta - spate este o gaura astupata cu un dop. Vezi figura.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, NicNic, radud

Offline radud

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 30.Apr.2017, 10:09:52 p.m. »
Multumesc frumos. Dupa ce am dat jos si plasticul din portbagaj din partea dreapta, l-am gasit. Ramane sa vad maine daca ajunge cablul elec tric pana la stopul din stanga sau ma lovesc de problema descrisa de @NicNic.

Offline radud

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 02.Mai.2017, 08:45:42 a.m. »
Multumesc frumos tuturor pentru sfaturi si ajutor. Instalatia electrica a venit impartita in doua, firele pentru partea stanga izolate separat de firele pentru partea dreapta. Drept urmare am folosit pentru partea dreapta (partea pasagerului) gaura prin care ies firele pentru antena keyless si pentru partea stanga (partea soferului) am dat o gaura simetric cu cea pentru antena keyless. Rezultatul in pozele de mai jos.

Offline BigAir

« Răspuns #48 : 04.Nov.2017, 01:36:14 p.m. »
eu carligul l-am montat in felul urmator:

- 1 bucata carlig golf 4 cu instalatie electrica
- 30 min lucru manual

dat bara spate jos, dat armatura bara jos, decupat sub prinderea armaturii pentru a trece cu carligul in lonjeroane, dat 4 gauri in lonjeroane pentru suruburi, decupat bara spate, scos dop portbagaj pentru trecere cablaj, conectat fire pe stopuri spate, remontat bara.

cost total 150 lei
  • Skoda Octavia 3 combi