Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166251 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #940 : 10.Iun.2021, 11:17:01 p.m. »
  Stiu povestea cu radiatorul "incarcat", dar si la interior se incarca de piatra, chiar daca are antigel. Dupa 7-8 ani se mai si curata sau schimba, dar aici nu e vorba de marimea radiatorului, ci de posibilitatea lui de racire, obturarea deschiderii lui. Ti-am dat exemplele (Cool versus Spirit) si scutul...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #941 : 31.Iul.2021, 07:03:34 p.m. »
  Nu stiu daca se potriveste la Vitara, dar stiu ca se discuta la un moment dat subiectul : Saltea gonflabila pentru masina, 86 x 40 x 135 cm
109 Lei
si altele.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #942 : 04.Oct.2021, 01:26:51 a.m. »
  De fapt nu sunt accesorii, este vorba de faimoasele opritoare de usi, pe cale le-am gasit aici pentru amatori :
https://www.aliexpress.com/item/1005002767844937.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26c44c4dxDKAUU    la 19,22$, le-am montat, merg ok, sa vedem cat tin.

The following users thanked this post: teutzue, toma, gxx

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #943 : 09.Oct.2021, 12:16:01 p.m. »
Tot legat de opritoare de la portiera de la generatia pana la facelift, care sunt mai subtiri.
Sunt de foarte fragile si se strica in jumatate de an. Exista vreo alternativa? Merg de la facelift? De la alt model de masina?

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline enicky

« Răspuns #944 : 09.Oct.2021, 08:27:50 p.m. »

Sunt de foarte fragile si se strica in jumatate de an. Exista vreo alternativa? Merg de la facelift?
    Din cate stiu eu (sursa consilier DAB) opritoarele de la usi au fost aceleasi si la S-Cross si la Vitara, pana anul asta cand la Vitara hybrid automata au aparut unele mai groase, de un negru lucios si se spera ca mai fiabile.
    Un coleg de la Iasi mi-a scris ca se potrivesc pe orice model, 2015+, i-ar fi spus cei din service.
Pe mine m-au tinut +- 3 ani, dar la 6luni, ori ai ghinion, ori  ...deschizi de cel putin 20x usa/zi.

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #945 : 09.Oct.2021, 09:55:07 p.m. »
Desi nu deschid usile de 20 ori pe zi, nu mai au opritorul acela spre sfarsitul cursei si portiera se deschide fara a avea acea oprire.
In plus are si un scartîit, desi le ung cu ceva grafitat. O sa caut si eu codul de la cele facelift sau hibrid. Ms!

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Online ntire2000

« Răspuns #946 : 01.Dec.2021, 08:16:44 p.m. »
Vine anotimpul în care drumarii mai gresesc dimensiunea nisipului aruncat din belsug pe carosabil si mai nimeresc si griblura care "ataca" capota "iubitei" noastre.
Am vazut ca exista asa ceva prin comert

Intrebarea mea este urmatoarea: ati montat careva asa ceva (deflector)? Se merita?
Din poza mie mi se pare ca arata ca naiba, eventual ar merge vopsita în culoarea masinii....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Tatallor

« Răspuns #947 : 02.Dec.2021, 12:31:11 a.m. »
Is utile ce-i drept dar tare urate.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline Hoinar

« Răspuns #948 : 02.Dec.2021, 04:47:38 a.m. »
Mai bine infoliezi capota cu folie transparenta si este protejata vreo 10 ani cat are garantie.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Online ntire2000

« Răspuns #949 : 29.Aug.2022, 08:33:43 p.m. »
In concediu, am vizionat asa ceva pe "viu".
Parca nu arata chiar atât de urât....

PS: ce mi-a placut e ca slovacul avea jante exact ca ale mele doar ca pe varianta light, ale mele sunt dark grey.
Omul s-a activat vazând ca-i pozez masina, dar când i-am aratat-o pe a mea, am devenit instant frati de marca.  >:D<
A devenit brusc interesat de bara de inox din spate.
Fiecare cu ce-l doare.  :">

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Don Napoleon