Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166273 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #90 : 23.Oct.2015, 09:22:04 a.m. »
Vezi ca exista un filmulet facut de niste germani in care arata cum se demonteaza si remonteaza plasticele din bord... Era chiar pe aici pe forum, poate chiar la Accesorii noua Vitara.

Dintre toate accesoriile prezentate anterior si cele din Australia, eu mi-as pune pe masina doar acel plastic de protectie capota si mi-as cumpara o geanta pliabile pt portbagaj, aia prezentata tot pe site-ul din Australia.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #91 : 23.Oct.2015, 10:37:48 a.m. »
Dar eu nu vad preturi ... Au f multe accesorii interesante.
Oare unde am putea vedea si cat costa?
Macar in euro sau dolari si facem noi aproximarile in lei...:)

O lista de accesorii si preturi o gasesti pe site-ul Suzuki Romania, dar gama prezentata este limitata, iar unele sunt nepretuite.
O lista mult mai cuprinzatoare o gasesti pe siteul Suzuki Austria. Lista asta n-are poze, asa ca necesita un pic de exerciutiu a limbii germane sau a lui Google Translate. De asemenea, cunoscand codul accesoriului se poate identifica usor pretul.

Referitor la preturile din .at versus cele din .ro, nu va ia mult sa ghiciti care sunt mai mari/mici. :)

Unele accesorii de la antipozi nu sunt disponibile pe batranul continent. Poate vor aparea mai tarziu la reprezentantele de pe aici, sau aftermarket.

Protectiile alea pentru botul masinii le-am vazut foarte la moda prin Rusia. La ei sunt ofertanti aftermarket pentru toate marcile de masini si este posibil sa fi aparut deja si pentru Vitara. Sunt si pe la noi oferte si clienti, de exemplu pt Duster.
Vorbind in nume personal, eu nu le vad utilitatea functionala, iar estetic mi se par "de pork".

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline shpeedy

« Răspuns #92 : 23.Oct.2015, 10:39:41 a.m. »
Utilitatea functionala - protectia la insecte/pietricele...

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Cosmin09

« Răspuns #93 : 23.Oct.2015, 10:45:43 a.m. »
Da, pt pietricele mi se par utile...iar despre cum arata, nu avem aceeasi parere :)

Cunosc lista de accesorii de pe site-ul romanesc al Suzuki. O vizionez frecvent ca sa vad daca apar cumva preturi la cele care nu au sau daca au mai aparut unele noi.

Dar cele pe site-ul din Australia, prezentate mai sus, chiar imi plac. Si imi place ca acolo au o varietate mai mare :) Sper sa se poata comanda totusi chiar daca nu sunt listate si la noi. Voi intreba asta dar doar dupa ce vine si masina ca altfel, sa tot cumpar inainte pt masina nu are rost mai ales ca nu stiu cand o veni.....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Leutz

« Răspuns #94 : 23.Oct.2015, 10:48:25 a.m. »
Partea buna la site-ul din Aus. este ca dau si codurile accesoriilor (Nu m-am uitat la celelalte site-uri, posibil sa fie la fel). Deci chiar daca ele sunt disponibile doar pentru piata din Aus., tot din mama China vin => oricine poate sa ia codul si sa se bage in seama cu fabricantii/furnizorii chinezi ... si le are apoi acasa rapid si la pret mai mic.

Referitor la plasticul de pe capote, intr-adevar e foarte folosit p-aici si se zice ca are rol de deflector de aer => indeparteaza insectele de parbriz. Nu situ cat de eficient e, dar lumea il foloseste cu drag si spor ... deci o fi bun de ceva.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #95 : 23.Oct.2015, 10:53:44 a.m. »
Personal, in locul protectiei respective as alege oricand o folie transparenta aplicata pe capota; asta daca as fi atat de sensibil la protectia capotei...

Ca o parere personala, accesoriile respective imi par a fi specifice Australiei - acolo se simte nevoie, datorita drumurilor si specificului natural - unor protectii suplimentare la nivelul capotei/farurilor...

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline tyamathis

« Răspuns #96 : 23.Oct.2015, 02:49:37 p.m. »
Salut,
Găsiți aici lista completa de accesorii pentru Vitara, insotite de preturile pentru fiecare produs in parte. Nu am facut-o eu, asa am primit-o de la deler si este meritul lui. Sper sa va fie de folos
https://drive.google.com/file/d/0BwNtr51IGRjWTldCTlNCNnJCeF83cXBGRU1pUFJHcTdxMlE0/view?usp=docslist_api

The following users thanked this post: tau, rexkrokiDAU, danyepz, vladvvv, newah, magicoolje, Cosmin09

Offline danyepz

« Răspuns #97 : 23.Oct.2015, 07:29:12 p.m. »
Foarte util...atentie totusi, preturile cred ca sunt fara TVA.
  • Swift 1.2 2019

The following users thanked this post: cydul79

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #98 : 23.Oct.2015, 07:47:47 p.m. »
Salut,
Găsiți aici lista completa de accesorii pentru Vitara, insotite de preturile pentru fiecare produs in parte. Nu am facut-o eu, asa am primit-o de la deler si este meritul lui. Sper sa va fie de folos
https://drive.google.com/file/d/0BwNtr51IGRjWTldCTlNCNnJCeF83cXBGRU1pUFJHcTdxMlE0/view?usp=docslist_api

Poti cere cumva dealerului liste asemanatoare si pentru alte modele ce le are la vanzare? Cred ca ar putea prezenta interes pentru posesorii de Swift sau S-Cross de exemplu.  :)

Offline Bar

« Răspuns #99 : 15.Nov.2015, 10:23:33 a.m. »
Cred ca am gasit ceva interesant pentru foarte multi dintre noi.
Oferă protecție la pietricelele din trafic si arată foarte bine.
Sunt făcute pentru orice model Suzuki.
Singura problema este ca se găsesc la vânzare doar in Australia si Noua Zeelanda.
- http://www.suzuki.co.nz/Automotive/Accessories/Accessory-Category/Exterior+Protection/Page/1/
- http://www.autowarehouse.com.au/suzuki/s-cross/2014/s-cross-gl/suzuki-s-cross-bonnet-protector-black-smoke/
Cod S-cross: 990AA-00323-SMK
Cod Vitara: 990AA-00325-SMK
Am încercat sa fac comanda singur, dar nu livrează in Romania.
Cred ca daca ne strângem mai multi, 20 de ex., si formulam o astfel de comanda ferma este imposibil sa nu o onoreze.
A doua varianta ar fi sa găsim pe cineva care petrece de revelion la Sydney sau asemanator si prin el sa cumpăram produsele dar cred ca este mai greu cu transportul lor.
Ce ziceți, ne asociem, dar acum nu dupa ce apar problemele la capota ?
  • X