Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166266 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #890 : 04.Mai.2020, 08:09:25 p.m. »
pff...folie pentru butonul de start...ala care a conceput asa ceva cred c-ar trebui sa-si bage masina in casa si sa n-o mai scoata niciodata...inteleg s-o protejezi...dar unele lucruri sunt de-a dreptul penibile
  • Suzuki Vitara S

The following users thanked this post: Lerua07

Offline perfidus

« Răspuns #891 : 09.Mai.2020, 01:11:07 a.m. »
M-am prins destul de tarziu ca desi am luat covorase originale Vitara de la dealer, din acelea de pâslă pe care le-am înlocuit apoi cu unele din cauciuc mai practice, nu am prinse in podea (la sofer) cele doua carlige de plastic care sa tina covorul in loc .
Intr-o poza pe net am vazut ca arata cam asa:

Voi le-ati primit la delaer? Le gasesc separat pe undeva? Am tot gugalit la ele si nimic.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline ...

« Răspuns #892 : 09.Mai.2020, 09:39:14 a.m. »
Ale mele au piesele acestea, dar au fost de cauciuc originale, tu pentru pasla nu cred ca ai avut din start.

Offline teutzue

« Răspuns #893 : 09.Mai.2020, 09:56:33 a.m. »
Confirm și eu ca am primit prinderile la presurile din cauciuc.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Valentin.Bartolomeu

« Răspuns #894 : 09.Mai.2020, 10:11:50 a.m. »
Am primit asa ceva pentru covorasele originale din mocheta. Erau prinse pe acolo. Era cat pe aici sa le arunc in prima faza. S-au dovedit a fi foarte utile. Oricum am inlocuit imediat covorasele date de ei cu unele din cauciuc. https://ptc-auto.ro/
  • Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet MT Spirit 2019

Offline tac

« Răspuns #895 : 09.Mai.2020, 01:17:58 p.m. »
Cele originale de cauciuc mie nu mi-au fugit niciodata si nu am acele "carlige" din plastic.
Au "velcro" pe spate si nu aluneca.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline Ruhestand

« Răspuns #896 : 09.Mai.2020, 03:28:36 p.m. »
Voi le-ati primit la delaer? Le gasesc separat pe undeva? Am tot gugalit la ele si nimic.

initial nu mi le-au dat nici mie...am inrebat la revizia de 2 ani si a primit un set. problema e ca trebuie sa gauresti mocheta asinii pentru a le fixa asa ca au ramas aruncate prin portbagaj de atunci  :D
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #897 : 10.Mai.2020, 05:57:08 p.m. »
@Valentin.Bartolomeu ai luat pe cele normale sau tip tavita?
  • Suzuki Vitara S

Offline Valentin.Bartolomeu

« Răspuns #898 : 10.Mai.2020, 06:21:42 p.m. »
@Ruhestand Le-am cumparat pe cele tavita pentru ca asta era ideea. Sa nu lase apa sau noroiul sa iasa de pe suprafata lor. Covorasul de la sofer are integrat suport pentru piciorul stang si cele doua gauri pentru fixare cu clemele originale. Tot de acolo am luat si tava pentru portbagaj. Foarte buna si aceea.
  • Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet MT Spirit 2019

Online Catalln

« Răspuns #899 : 11.Mai.2020, 02:05:43 p.m. »
M-am prins destul de tarziu ca desi am luat covorase originale Vitara de la dealer, din acelea de pâslă pe care le-am înlocuit apoi cu unele din cauciuc mai practice, nu am prinse in podea (la sofer) cele doua carlige de plastic care sa tina covorul in loc .
Intr-o poza pe net am vazut ca arata cam asa:

Salut,
Pe Suzuki nu am gasit dar sunt aceleași de la Nissan.
Genuine Nissan Bracket-Carpet Front 74985-40U00
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: perfidus