Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166284 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline katalanu

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #830 : 19.Mai.2019, 08:04:52 p.m. »
Si-a pus vreunul dintre voi acele bandouri laterale largi? Sau ati cumparat-o cu ele montate? Ma bate gandul sa le achizitionez in ideea ca ar putea sa protejeze la eventualele pietricele care pot sa sara pe drumuri mai proaste sau sa protejeze de lovituri ale usilor prin parcari. Ce ziceti? Merita achizitia? Sunt vreo 145 euro cele originale. Se mai gasesc si pe la chinezi cu vreo 100 euro dar de proasta calitate.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline MBL

« Răspuns #831 : 19.Mai.2019, 08:20:42 p.m. »
Eu le am montate și pot să spun că au doar rol estetic. NU te feresc cu niciun chip de lovituri în parcări. Nici de la alte portiere deschise, nici către alte portiere ale mașinilor alăturate. Iar la pietricele este doar loterie...
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline enicky

« Răspuns #832 : 19.Mai.2019, 08:56:47 p.m. »
    Daca vrei bandouri anti-usi vezi la mine in jurnal.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dacbuc

« Răspuns #833 : 04.Iun.2019, 04:42:27 p.m. »
A aparut un nou modul OBD pentru Vitara; in plus fata de cel vechi pare a avea aprinderea avariilor la mersul cu spatele.

• Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000, enicky, Meltdown

Offline enicky

« Răspuns #834 : 04.Iun.2019, 04:57:37 p.m. »
  Interesant ! Tocmai voia un coleg sa i se inchida usile automat... L-as lua !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dthem

« Răspuns #836 : 05.Iun.2019, 10:31:44 a.m. »
Poate fi configurat sa nu faca unele chestii? Alea cu incuierea automata cand bagi in D si descuiere cand bagi in P mi se par foarte bune. Functia cu avarii cand dai cu spatele mi se pare insa inutila.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline razordan88

« Răspuns #837 : 07.Iun.2019, 01:50:24 p.m. »
Am si eu un modul asemanator. Ce e enervant rau la el este ca nu poti dezactiva functia de avarii la deschidere usi ( chinezul da o secventa care chipurile ar dezactiva dar nu functioneaza) asadar ori de cate ori deschizi usile sau portbagajul ea da avarii vreo 15 sec sau pana inchizi usa.
De asemenea, are vreo 10 sec in care nu functioneaza semnalizarile. De exemplu dai cu spatele sa iesi din parcare laterala si se activeaza automat avariile, cand pui in drive si dai semnal stanga sa pleci, constati ca nu semnalizeaza. Dupa 10 sec isi revine.
Eu am de 1 an modulul si desi ma enerveaza chestiile de mai sus, merita functia de blocare a usilor in mers si deblocare in P. Daca as putea, as pastra doar functia de blocare usi.
  • Vitara S Allgrip AT

The following users thanked this post: toma

Offline dandoru

« Răspuns #838 : 14.Iun.2019, 01:39:23 p.m. »
Am mutat tava portbagaj jos și vine perfect. Când am comandat nu am fost atent că este pentru low. Am comandat de la Rigum pentru sus.

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Offline dacbuc

« Răspuns #839 : 14.Iun.2019, 06:16:09 p.m. »
Si? Cum se potriveste cea de la Rigum?
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip