Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166318 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #770 : 14.Ian.2019, 11:00:55 a.m. »
eu ziceam numai de capota si eventual praguri.
eu am zgariat asta vara pragurile, la mare, m-am tot urcat pe ele sa umblu la portbagajul extern
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8231.10
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Blitzu

« Răspuns #771 : 15.Ian.2019, 01:53:12 p.m. »

eu ziceam numai de capota si eventual praguri.
Si eu ziceam că,daca infoliezi doar,sa zicem,capota,peste x ani cand vei îndepărta folia,vei avea o diferenta de culoare intre capota si restul elementelor de caroserie. Capota va fi 98% la fel ca si cand a iesit din fabrica iar restul caroseriei va fi poate 80-90% la fel,functie de timpul scurs până la îndepărtarea foliei.
Vopseaua va fi mai mată iar culoarea va "pierde" 1-2 nuanțe. (Spălari,UV etc).Asta se va observa in timp chiar si daca nu indepartezi folia.
Din cauza asta eu am abandonat ideea de a infolia doar capota. Iar ca sa fac toata masina,ar fi costat 2000+ €, pretul unei revopsiri la modul profesional.
Succes in luarea unei decizii corecte

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: Florin25

Offline Florin25

« Răspuns #772 : 15.Ian.2019, 02:13:38 p.m. »
Ma gandeam acum la o varianta de compromis, nici deflectorul (care, intr-adevar nu arata ca un element firesc pe capota si inrautateste estetic masina, dar probabil si-ar face treaba ca protector) nici folie pe intreaga capota, din motivele pe care le-a explicat @Blitzu, ci o bucata de folie (transparenta) la dimensiunile deflectorului, adica in zona cea mai vulnerabila la pietricele. Stiu, este foarte posibil sa nu tina la fel de mult ca o infoliere completa si sa inceapa sa se dezlipeasca marginea superioara, dar la cat presupun ca ar costa, nu cred ca este chiar o problema. Ceva pareri?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip 2018
Omul are doua vieti. A doua viata incepe atunci cand realizeaza ca are doar una.

Offline Blitzu

« Răspuns #773 : 15.Ian.2019, 02:20:01 p.m. »
Varianta cu o fâșie pe capota e mai rau decat infolierea întregii capote.  Vei ramane cu o dungă pe capota,cu aceleași probleme cum am zis mai sus.
Deflectorul nu arata atât de horror daca tii neaparat sa protejezi capota . Dacă masina e de culoare deschisa,poti sa cauti transparent,daca e închisă,merge si negru. Cui nu-i place,sa nu se uite!
 Nici mie nu îmi sta bine cu căciulă cu urechi si blană dar la  -20 grade mi se fâlfâie de asta.

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: Florin25

Offline Florin25

« Răspuns #774 : 15.Ian.2019, 05:32:19 p.m. »
Am reusit sa fac si poze. Ceea ce ma intriga mai tare, este faptul ca din cate se poate observa in poze, nu stiu daca tabla este tratata anticoroziv inainte de vopsire. "Incidentul " s-a intamplat cu doua zile in urma si deja a aparut rugina. Acum, ma gandesc tot mai serios la o colantare totala, care costa in jurul a 1500 lei si care m-ar scuti de astfel de mici probleme pentru vreo 5 ani.
Omul are doua vieti. A doua viata incepe atunci cand realizeaza ca are doar una.

Offline Blitzu

« Răspuns #775 : 15.Ian.2019, 05:34:32 p.m. »
Dacă e 1500 lei (deși ma indoiesc) Go for it !
Foarte horror arata după doar 2 zile

Offline Florin25

« Răspuns #776 : 15.Ian.2019, 05:43:40 p.m. »

Offline Blitzu

« Răspuns #777 : 15.Ian.2019, 05:50:03 p.m. »
Eu ma refeream la folia transparentă cu self-healing prin incalzire de la 3M.
https://www.masterfol.ro/folii-protectie/pachete-de-protectie

Offline Florin25

« Răspuns #778 : 15.Ian.2019, 05:58:11 p.m. »
Da, n-am fost prea atent la material. Mai caut  :-?

Offline Tatallor

« Răspuns #779 : 15.Ian.2019, 08:17:12 p.m. »
Totusi nu mai esti in garantia pentru vopsea sau anticoroziune?
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic