Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166337 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #670 : 22.Mar.2018, 12:08:21 p.m. »
  Cautand una, am gasit alta ! Sa vedem daca va place :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #671 : 22.Mar.2018, 02:41:35 p.m. »
  Am gasit si vanzatorul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bgd

« Răspuns #672 : 22.Mar.2018, 03:46:37 p.m. »
Foarte interesant, mi-ar fi placut daca ar fi gandit din fabrica sa puna acolo semnalizarea (pe modelele care nu au in oglinda).
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #673 : 22.Mar.2018, 06:09:05 p.m. »
super!  Cautam si alternative mai ieftine:
https://www.olx.ro/oferta/semnalizre-aripa-led-becuri-led-semnalizare-si-marsalier-ba15s-1156-IDalazF.html
sau
semnalizatoare aripa mondeo mk4

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline Danciu Paul

« Răspuns #674 : 15.Apr.2018, 03:04:36 p.m. »
Hai să ne întoarcem de unde am plecat:

Salut!Detin o vitara echipare passion,dorsec sa stiu de la posesorii de vitare spirit sau luxus cum anmne au sistemul de senzori originali(daca au si afisare distantei + acustic),ma interseaza sa montez doar pe fata senzorii si pe spate sa ma folosesc de camera(o consider suficienta).Cine mai are passion si a facut acesta investitie ma poate indruma unde si cum a facut (am observat ca atat pe fata cat si pe spate nu au gauri in bara) banuiesc ca instalatia electrica sigur este existenta....Astept sfaturi de la dvs.Multumesc!

Salut,

Eu am intrebat la reprezentanta din Pitesti si cei de la Radacini(Buc) au spus ca acei senzori nu sunt compatibili pt GL+(passion)  eu doresc sa montez doar pe fata pt ca pe spate consider camera destul de eficienta.

Daca cineva a montat va rog sa i-mi scrieti un PM !

Senzorii originali de pe GLX (Spirit sau Luxus în RO) afişează indicaţiile în bord (între turometru şi vitezometru, arată care dintre senzori detectează ceva şi cât e de apropiat obstacolul) şi transmit un semnal acustic (cu intensitate crescătoare) printr-o bâzâitoare montată undeva pe sub bord (pentru faţă) şi prin portbagaj (pentru spate).
Se pot monta pe GL+ (Passion în RO), cei pentru faţă costă 234 euro, au codul 990E0-54P56(-000) şi vin cu tot cu bâzâitoare: http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/vitara/protectie/page/4/ Sunt destul de sigur că vor face ce fac şi pe GLX.

Acum... doar singur poţi aprecia dacă suma respectivă (+ manoperă) e rezonabilă pentru un montaj (ca) de fabrică sau dacă pui un set (doar faţă sau complet) after-market şi îţi rămâne pentru muultă bere după montaj. :)

LE: Pot spune că, pentru moment, nu-mi mai ajung ochii pentru mersul cu spatele: oglinda interioară, oglinzile laterale, display-ul central (pentru cameră), afişajul din bord (pentru senzori) şi un eventual cap întors pentru privit prin lunetă şi/ sau geamurile laterale spate.... Cam multe, încerc să-mi ajustez metoda. :D
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline enicky

« Răspuns #675 : 15.Apr.2018, 06:50:59 p.m. »
  Deja ai de privit in vreo 5(cinci) directii ! Dupa mine ai mari sanse sa (te) lovesti (de) ceva ! :)
  Doar senzori si oglinda centrala(dispuse in acelasi loc) imi este suficient...

Offline jupanul1

« Răspuns #676 : 15.Apr.2018, 06:53:39 p.m. »
Eh... Camera permite și niște finețe la manevre în marșarier. Doar senzorii... nu!

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #677 : 15.Apr.2018, 08:59:45 p.m. »
.. Camera permite și niște finețe la manevre în marșarier. Doar senzorii... nu!
   Nu-mi dau seama care ar fi(daca n-am avut si am folosit ocazional), dar pt. mine senzori+oglinzi= finete  :)

Offline jupanul1

« Răspuns #678 : 15.Apr.2018, 09:11:19 p.m. »
Finețe = poți să te apropii foarte mult (gen 5-10 cm) de cel din spate/perete, fără frică. E foarte utilă când nu ai spațiu mult de manevră (de ex: când ieși dintre mașini parcate foarte aproape de a ta).

Dar, evident, se poate trăi și fără.

P.S. - sunt anumite obstacole "invizibile" pentru senzori și chiar și pentru oglinzi (din cauza poziționării).

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #679 : 15.Apr.2018, 09:31:20 p.m. »
  Da, ar putea fi un crlig de remorcare de ex., invizibil pt. senzori, sau un gardulet mic. Dar si camera are o problema daca e murdara. Chestii si ...chestii :).