Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166270 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #60 : 17.Oct.2015, 05:42:51 p.m. »
A zis cineva p'aici de trapa cu becuri si semnalizare? :)
Chiar vroiam sa atrag si eu atentia asupra off topicului (alimentat chiar de unii care, in alte circumstante ar fi atras de mult atentia)  insa mi-ai luat-o inainte.  :)  :clap:
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #61 : 17.Oct.2015, 09:28:39 p.m. »
Un exercitiu decorativ:
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline enicky

« Răspuns #62 : 18.Oct.2015, 01:45:40 a.m. »
    Sa stii ca m-am gandit si eu la colantarea asta ! aveam si prin casa o bucata de material ca al tau, dar s-o gasesc.... si merge si la pasager. Apropos de off topic,am avut 7 ani masina cu trapa, si cand am luat fara trapa,parca eram in cutie de conserva ! Cea mai tare senzatie este iarna, sa urci la cota, sa fie soare, zapada, caldura in masina si trapa deschisa !! Nu pot sa explic, dar trapa iti da o anumita senzatie, nu stiu, cred ca de libertate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #63 : 18.Oct.2015, 01:53:56 a.m. »
Asa cred si eu, poate ne lamureste el la ce se refera. Dar cele amintite de tine mai sus, din cate stiu eu, nu vin montate din fabrica ci se monteaza de catre dealer inainte de livrare.

Sunt prea multe ca sa le insir : da serch "accesorii vitara" si sunt multe pagini, incepand cu ornamente grila motor, pana la ornamente lampi spate. Si am observat ca si pe volan se poate monta cruise control. Si inca n-a inceput bine after market-ul. Deja vad c-au aparut in vest inaltatoarele, arcuri mai mari, deci se gasesc. Bani sa fie ! A,  era sa uit : aceste accesorii se pot monta oricand, si pana la livrare, si dupa livrare (cand ai bani) asa mi-a comunicat dealer-ul : "cand va hotarati"
« Ultima Modificare: 18.Oct.2015, 01:56:59 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline georgeek

« Răspuns #64 : 19.Oct.2015, 12:26:45 p.m. »
Pentru cheie (Passion: Keyless-less) stiti vreun toc, capac, husa? Sau stiti vreo solutie cheie-briceag de la un alt model Suzuki, ce poate fi adaptat?

Singura mea dezamagire cu Passion este cheia care sigur imi va gauri buzunarele. Nu am bani de Keyless, dar mi-as dori o solutie briceag.
Am cautat in tot forumul - si la modelele mai vechi - vreo solutie pt cheie. Nu am gasit.
Pe net exista cateva oferte cu cheie briceag. De ex: Cheie briceag 3 butoane, 315 Mhz, cip ID48. Eu ce sa caut? Trebuie o anume frecventa? Probabil ca ulterior trebuie codata la Reprezentanta.
Inca nu stiu daca merita toata povestea cateva sute lei.
De aceea intreb aici, poate are cineva vreo idee.

• Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline shpeedy

« Răspuns #65 : 19.Oct.2015, 12:39:12 p.m. »
Pai ai cam doua posibilitati:
- iti iei de pe okazii o cheie-briceag blank cu 100RON pe care treci electronica de pe cheia normala si te duci la un centru de chei sa-ti faca si tiparul cheii;
- dai comanda pe aliexpress de aceiasi cheie-briceag blank cu ~30RON, iar cand iti ajunge procedezi ca mai sus.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline georgeek

« Răspuns #66 : 19.Oct.2015, 01:08:32 p.m. »
Multumesc.
Inteleg ca Suzuki nu a folosit modelul briceag pe nici o masina pana acum?

Offline georgeek

« Răspuns #67 : 19.Oct.2015, 01:09:35 p.m. »
Acum am vazut linkul cu briceag pt Ignis.
Multumesc

Offline shpeedy

« Răspuns #68 : 19.Oct.2015, 01:11:27 p.m. »
Din ce stiu, nu, Suzuki nu foloseste chei-briceag...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #69 : 19.Oct.2015, 01:48:37 p.m. »
Singura mea dezamagire cu Passion este cheia care sigur imi va gauri buzunarele.

Si eu o tin in buzunar de 6 ani si nu mi-a gaurit inca niciunul. Dar schimb zilnic buzunarele  :D

Anuntul de pe okazii pare expirat de mult. Poate reusesti cu aliexpress...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice