Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166293 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #570 : 14.Mai.2017, 12:35:35 p.m. »
Dragii mei, colegul Paul ii vrea musai pe aia "originali", cu afisare in multimedia Bosch. Nu insistati cu alte sugestii! ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #571 : 14.Mai.2017, 01:18:07 p.m. »
   Gabi cu masinile care am facut drivetest, pe ecran apare camera(imagini din spate) iar zgomotul senzorilor se auzea dar n-am vazut ceva afisat. Acum daca s-o fi modificat intre timp tehnologia de fabricatie..., nu mai stiu.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline emil_greus

« Răspuns #572 : 14.Mai.2017, 01:35:32 p.m. »
Daca un coleg cu Spirit poate pune o poza/link cu afisajul senzorilor de parcare, cred ca ar lamuri o parte din semnele de intrebare.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #573 : 14.Mai.2017, 01:43:06 p.m. »
Sistemul de senzori de pe Spirit e compus din:
- senzori faţă
- buzzer senzori faţă;
- senzori spate;
- buzzer senzori spate;
- buton (dez)activare;
- ecranul multifuncţional din zona "ceasurilor".

Parcă spunea cineva pe aici că ecranul respectiv ar fi diferit la Spirit faţă de celelalte echipări şi de asta nu s-ar face integrarea completă a sistemului montat ulterior. Am dubii că ar fi aşa, nu văd de ce ar face două tipuri de ecran multifuncţional. Ar fi total ne economic.

Faptul că dealer-ii nu prea ştiu de capul lor nu mă surprinde. Dar eu cred că senzorii OE (care vin cu tot cu buzzer-e) pot fi montaţi pe versiunile care nu îi au, în cel mai rău caz nu vor afişa pe ecran. Asta înseamnă doar că nu vei şti care dintre ei dă alarma (stânga, centru, spate). Dacă-i faţă sau spate, aproape sau departe vei învăţa după tonalitatea sunetului. La fel şi distanţa, după frecvenţa sunetului.

Dar, după părerea mea, cu camera din spate, dacă nu eşti lipsit de experienţă la volan şi nu ai istoric în belit maşina pe la colţuri, poţi trăi liniştit fără senzori.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: gabineg, SuViPa, emil_greus, mariusracean

Offline enicky

« Răspuns #574 : 14.Mai.2017, 03:09:36 p.m. »
   La Vitara scrie in manual la pag. 3-68 - 3-70 despre senzori. Acum imi explic de ce nu am vazut afisajul la drivetest : au afisajul chiar intre ceasuri, ultimul loc la care te uiti cand mergi marșarier. Un buzer in fata(in bord) si unul in spate(in spatele banchetei).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Danciu Paul

« Răspuns #575 : 15.Mai.2017, 10:55:21 a.m. »
Ce este scris in manual am citit,dar fiind pt varianta glx nu stiu daca pt varianata mea gl vor fi compatibili la fel .Intradevar cei de la showroom nu sunt pregatiti profesional suficient pt a-mi acorda aceasta info.Enichy multumesc pentru raspuns,stiu ca dvs a-ti montat varianta aftermarket dar banuiesc ca au tras alte cabluri si au pozitionat acel afisaj deasupra oglinzii,tocmai de asta nu vreau sa montez aftermarket pt a nu oferi motive in cazul unui incident din cauza montarii lor,am achizitionat ceasul.knji dupa,si cablurile erau in pozitie,posibil sa fie si pentru senzori la fel decat sa mufezi buzzer,senzor si unitatea lor...posibil nu stiu,de asta caut informatii aici si la showroom am intrebat dar fara succes. Multumesc,cred totusi ca afisajul in panoul central este ok pt ca oricum ai tendinta sa te uiti in camera in acelasi timp in care aruncii ochii si in oglinzi,parerea mea.
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline jupanul1

« Răspuns #576 : 26.Mai.2017, 10:04:10 a.m. »
Am deschis lista ”de crăciun”. (link la magazinul din UK)

(poza e luată din catalogul de accesorii pentru noul Swift - adică versiunea 2017)
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: shpeedy, Cosmin09

Offline shpeedy

« Răspuns #577 : 26.Mai.2017, 10:13:45 a.m. »
Asa te faci si cu cotiera... :good:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #578 : 26.Mai.2017, 10:17:05 a.m. »
O umpli cu nisip să poți să-ți sprijini cotul și să stea fermă.

Anyway, super idee.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

« Răspuns #579 : 26.Mai.2017, 10:22:00 a.m. »
Prima impresie a fost: wooow ce tare. Urmatoare a fost: si daca iti sparge masina crezand ca e o geanta plina cu "bunataturi"? Acum sunt nehotarat  :-S
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain