0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
mie mi-a spus dealer-ul (Auto Cobalcescu)
Eu stiu ca asta nu mai e dealer de vreo 2 ani, nici Suzuki.ro nu-l mentioneaza.... La comandarea masinii, daca nu exista deja la dealer, poti comanda toate accesoriile dorite, iar la pregatirea masinii pt. vanzare se monteaza. Colegu' @Danciu Paul vad ca ai ramas tot la idea de senzori "originali" : probabil ti-am mai spus ca eu am senzorii pusi de Radacini si la ridicarea masinii erau montati. Astea cu pierderea garantiei este o mare vrajeala ! Eu unul am "pierdut-o" de mult : led-uri, xenon, drl-led, multimedia, alarma. Totusi nu ne-ai spus ce anume doresti sa afli(ca poti primi in raspuns cu da sau nu), daca si-a pus senzori. Anti-lovituri usi am gasit niste bandouri mult mai solide ca cele de Vitara aici. A se verifica lungimea si grosimea lor. Se pot monta chiar langa cuta de pe usa.
Eu stiu ca asta nu mai e dealer de vreo 2 ani, nici Suzuki.ro nu-l mentioneaza.... La comandarea masinii, daca nu exista deja la dealer, poti comanda toate accesoriile dorite,.... probabil ti-am mai spus ca eu am senzorii pusi de Radacini si la ridicarea masinii erau montati.