Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166299 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #560 : 12.Mai.2017, 11:37:01 a.m. »
Există pe youtube un filmuleț (două părți, de fapt) cu montarea (aproape a) tuturor accesoriilor pentru Vitara. E în nemțește, dar asta n-ar fi o problemă așa mare.
Youtube
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #561 : 12.Mai.2017, 11:39:00 a.m. »
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline Bobcat134

« Răspuns #562 : 12.Mai.2017, 02:10:42 p.m. »
mie mi-a spus dealer-ul (Auto Cobalcescu) ca masina nu se poate comanda din fabrica cu nimic, ci doar ulterior la service. (Ideea e ca ei au dat precomanda pentru aceste masini, si probabil ma mint frumos ca sa nu se complice)
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #563 : 12.Mai.2017, 02:57:01 p.m. »
Nu cred că te-a mințit dealer-ul. La Suzuki accesoriile se montează la vânzător.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #564 : 12.Mai.2017, 08:31:40 p.m. »
mie mi-a spus dealer-ul (Auto Cobalcescu)
     Eu stiu ca asta nu mai e dealer de vreo 2 ani, nici Suzuki.ro nu-l mentioneaza....
   La comandarea masinii, daca nu exista deja la dealer, poti comanda toate accesoriile dorite, iar la pregatirea masinii pt. vanzare se monteaza.
   Colegu' @Danciu Paul vad ca ai ramas tot la idea de senzori "originali" : probabil ti-am mai spus ca eu am senzorii pusi de Radacini si la ridicarea masinii erau montati. Astea cu pierderea garantiei este o mare vrajeala ! Eu unul am "pierdut-o" de mult : led-uri, xenon, drl-led, multimedia, alarma. Totusi nu ne-ai spus ce anume doresti sa afli(ca poti primi in raspuns cu da sau nu), daca si-a pus senzori.

Anti-lovituri usi am gasit niste bandouri mult mai solide ca cele de Vitara aici. A se verifica lungimea si grosimea lor. Se pot monta chiar langa cuta de pe usa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #565 : 12.Mai.2017, 10:49:49 p.m. »
  Astea sunt dimensiunile :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: giovanni_sym

Offline Danciu Paul

« Răspuns #566 : 14.Mai.2017, 07:59:05 a.m. »
     Eu stiu ca asta nu mai e dealer de vreo 2 ani, nici Suzuki.ro nu-l mentioneaza....
   La comandarea masinii, daca nu exista deja la dealer, poti comanda toate accesoriile dorite, iar la pregatirea masinii pt. vanzare se monteaza.
   Colegu' @Danciu Paul vad ca ai ramas tot la idea de senzori "originali" : probabil ti-am mai spus ca eu am senzorii pusi de Radacini si la ridicarea masinii erau montati. Astea cu pierderea garantiei este o mare vrajeala ! Eu unul am "pierdut-o" de mult : led-uri, xenon, drl-led, multimedia, alarma. Totusi nu ne-ai spus ce anume doresti sa afli(ca poti primi in raspuns cu da sau nu), daca si-a pus senzori.

Anti-lovituri usi am gasit niste bandouri mult mai solide ca cele de Vitara aici. A se verifica lungimea si grosimea lor. Se pot monta chiar langa cuta de pe usa.

Tinand cont ca vreau sa am aceasta garantie activa,cei de la RoyalMotors mi-au spus ca daca montez after market risc sa pierd garantia pt ca montez cv care nu este produsul lor...Vreau sa montez seznorii dar inca nu este nimeni care sa fi montat pe passion,cei de la Radacini au zis ca ei au montat originali pe Passion,cei de la Autonet au spus la fel ca RoyalMotors ca nu sunt compatibili.Ce ai montat u a fost alegerea ta si riscul tau,tocmai de aceea eu nu vreau sa risc ca pt un senzor aftermarket sa pierd garantia masinii,vrajeala sau nu asa au spus.Intrebarea mea este :Cineva pe aici a montat senzorii varianta glx pe un passion,daca da ,unde si cum functioneaza?
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #567 : 14.Mai.2017, 08:54:38 a.m. »
Dacă îţi pui becuri after-market ce zici... pierzi garanţia? Pe toată sau parţial? Dar oare bateria o fi voie să o schimbi în afara dealer-ului?
Mai lăsaţi, oameni buni, fricile astea cu garanţia....
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline emil_greus

« Răspuns #568 : 14.Mai.2017, 09:14:49 a.m. »
@bekxy : Sa speram ca nu o sa fie nevoie sa apelam niciodata la garantie... dar in cazul in care un reper va trebui schimbat pe garantie, poti sa fi sigur ca vor incerca sa gasesca toate motivele posibile ca sa evite inlocuirea piesei respective. In mod sigur se vor lega de toate modificarile facute masinii cu piese care nu sunt de origine sau nu au fost facute in service autorizat.
Binenteles ca POATE vor fi dealeri la care vei gasi intelegere si vor inchide ochii, dar nu iti garanteaza nimeni asta....
Atunci cand ai 7 ani garantie parca nu iti vine sa ii dai cu piciorul, pentru a economisii 500-600 de lei (ca in cazul senzorilor).

@Danciu Paul : In cel mai rau caz, la montarea senzorilor respectivi nu vor fi afisati pe ecran, dar de bipait vor bipai si poti sta linistit referitor la garantie. Totusi, parearea mea e ca dupa montaj, ei se vor integra cu sistemul masinii si cu un update la soft (niste optiuni bifate) ar trebui sa se comporte identic cu cei de pe Spirit.
Nu cred ca vei reusi sa gasesti pe cineva pe forum care sa fi montat senzorii originali.

Offline enicky

« Răspuns #569 : 14.Mai.2017, 11:56:54 a.m. »
   La comandarea masinii, daca nu exista deja la dealer, poti comanda toate accesoriile dorite,.... probabil ti-am mai spus ca eu am senzorii pusi de Radacini si la ridicarea masinii erau montati.
             Vad ca ciatatele se dau sa fie date, continutul nu mai coonteaza : de aceea am subliniat ca senzorii au fost montati de Radacini, nu s-a specificat nicaieri in contract, si eu zic ca n-are nicio legatura cu garantia. Ca unii vor sa aiba legatura, ok. Iar daca doresti senzori, iti faci comanda. N-ai condus niciodata o masina cu senzori de parcare? Cand mergi cu spatele scot in sunet sacadat al carui ritm creste odata cu scaderea distantei fata de primul obstacol intalnit in spatele masinii, ritm care va fi disparea si sunetul va fi continuu la dist de 20cm. Sezorii de fabrica n-au ecran.