Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 170446 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mariusl82

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #500 : 23.Feb.2017, 03:50:24 p.m. »
e tutorial si pe youtoube cum se scoate capacul si se pune ceasul in locul sau
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #501 : 23.Feb.2017, 10:58:43 p.m. »
Din experienta proprie cu aparatorile de noroi (cel putin cele de pe aliexpress luate pentru SX4), eu as recomanda montarea doar a celor pe spate.
Dupa aceasta iarna, in care am intrat (si iesit) cu SXu' prin troiene mai mici sau mai mari de zapada/gheata, status-ul aparatorilor de noroi fata este urmatorul: partea dreapta rupa complet (a ramas doar partea prinsa in arcul rotii), iar cea stanga in curs de rupere totala (acum e pe la 55-60%).
Exista si riscul sa fiu eu mai indraznet cu masina si s-o fi bagat in locuri mai vitrege, dar cam asta e recomandarea mea...

Aici http://www.offerany.com/p-531300046660.html este de vanzare un model dintr-un material mai flexibil.

Pretul lor este ~120Lei incluzand costul expedierii prin posta.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline dan_wolf

« Răspuns #502 : 23.Feb.2017, 11:41:55 p.m. »
Din oferta de accesorii originale pentru Vitara:

Set 2 sorturi noroi rigide roti fata 72210-54P00
Set 2 sorturi noroi rigide roti spate 72230-54P00
Set 2 sorturi noroi flexibile roti fata 990E0-54P13
Set 2 sorturi noroi flexibile roti spate 990E0-54P14
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline toma

« Răspuns #503 : 26.Feb.2017, 06:00:01 p.m. »
Am incercat astazi fara succes montarea aparatorilor de noroi. De ce fara succes? Pe scurt:

- cele din spate se prind in 3 suruburi autofiletante.Unul din ele nu-l pot prinde fara a scoate roata sa fara o surubelnita de forma unui inbus din lipsa de spatiu. Cu astea cred ca voi rezolva cel mai usor.

- cele din fata au gaurile de prindere (3) exact in dreptul unor braduti care fixeaza izolatia din pasajul rotii de aripa. Folosirea suruburilor autofiletante nu mai este posibila deoarece gaurile in care se prind bradutii au diametrul mult mai mare. Nici bradutii existenti nu pot fi folositi pentru ca odata adaugata aparatoarea devin prea scurti. Accesul este spatios prin bracarea rotilor in directia potrivita.

Intrebare: sa caut braduti mai lungi sau nu sunt o modalitate suficient de solida pentru a prinde aparatorile?

Ce e important este ca se potrivesc foarte bine ca forma.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #504 : 26.Feb.2017, 07:51:00 p.m. »
Bradutii (clipsurile) de care vorbesti arata asa:

Scoate-le piesa centrala si bagi suruburile autofiletante ptin gaura ramasa.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline toma

« Răspuns #505 : 26.Feb.2017, 08:02:20 p.m. »
Am impresia ca sunt prea scurte si partea care ar trebui sa opuna rezistenta nu depaseste toate straturile astfel incat sa lucreze cum ar trebui...
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline emil_greus

« Răspuns #506 : 26.Feb.2017, 08:04:15 p.m. »
Dacă poți, atașează niște poze.

Știe cineva ce sistem de prindere au apărătorilor originale?

Este posibil sa îți trebuiască alți brăduți- mai lungi.

Offline toma

« Răspuns #507 : 26.Feb.2017, 08:07:13 p.m. »
O sa fac poze cand o sa reusesc sa le montez...

Ramane intrebarea daca bradutii (clipsurile) sunt o modalitate suficient de rezistenta.

Si da, ar fi util de stiut cum se pind cele "originale", in special cele din fata. Cele din spate cred ca tot cu autofiletante se prind.

Offline ciocoiconstantin

« Răspuns #508 : 26.Feb.2017, 09:28:15 p.m. »
Trebuie prinse suruburile autofiletante neaparat prin gaurile din aparatoare? Nu le poti infileta langa acele acele gauri sa nu afectezi clipsurile?
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007

Offline enicky

« Răspuns #509 : 26.Feb.2017, 09:30:24 p.m. »
    Pana una-alta, sa le ...porti sanatos ! :) :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip