0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Probabil se refera la accesoriile care modifica aspectul masinii: ceasul din plansa de bord, inelele de la aeratoare, alte elemente decorative asemanatoare pentru bord, volan, schimbatorul cutiei de viteze, fete de usi sau cele de la exterior.... Sunt listate pe site-ul Suzuki....
@ shpeedy inteleg ca nu ai suzuki vitara . Iti propun sa-ti rupi 1-2ore intr-o zi si sa faci un drive test, cu oricare , benzina sau motorina. Va fii o experienta cel putin placuta (o spun cu modestie), arunci o privire mai atenta pe site-ul vitarei (cu caracteristici si accesorii) si dupa aceea discutam despre ea. N-o sa-ti para rau, te asigur. Totul e sa fii impartial.
Probabil ca este o premiera,eu n-am mai avut japoneze ! Cauti 'suzuki accesorii' si au f.multe accesorii atat de interior cat si de exterior, pe de-o parte dar pe de alta parte instalatia electrica (ca de lumini vorbim) este permisiva, de fapt unica, si in locurile unde passion sau spirit au un bec sau buton, la cool sau passion gasesti un capacel sau buton fals, cablarea exista si deci poti monta ce doresti. Cred ca singurul loc unde nu poti umbla este pe volan sa montezi cruise-control (care lipseste la cool).
Dar poti: http://www.webasto.com/ro/piete-si-produse/autoturisme/trape-webasto-pentru-montaj-ulterior/
Fara nici o baza acum, de ce va doriti o trapa pe masina? Dupa parerea mea, trapa isi gasea utilitatea practica in lunile de vara, in urma cu ceva ani cand nu toate masinile aveau aer conditionat. Imi scapa mie ceva?