Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166274 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #490 : 22.Feb.2017, 08:16:55 p.m. »

Am cumparat si eu ceasul de bord... si cotiera...

Sa le stapanesti sanatos !  :good:
Cum vi se pare vitara cu bullbar ???
              Cum altfel decat super ! Trebuia sa scri la plural :). Ai pus si scari ! Sa le porti sanatos ! :good: Da-ne detalii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: dan_wolf

Offline mariusl82

« Răspuns #491 : 23.Feb.2017, 10:32:25 a.m. »
Cat timp ti-a luat sa montezi cotiera?descrie in instructiuni cum sa demontezi plasticurile de langa schimbator?
Atentie mare,in fata schimbatorului de viteza e controller airbag,sa nu scapati scule sau alte lucruri pe el,si sa mai aveti si contactul pus,o sa aveti o surpriza neplacuta...si somn de voie cateva minute....
« Ultima Modificare: 23.Feb.2017, 10:44:08 a.m. de mariusl82 »
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline dan_wolf

« Răspuns #492 : 23.Feb.2017, 12:40:06 p.m. »
Cotiera a venit fara instructiuni de instalare. Este foarte simplu de montat, ia maxim o ora toata operatiunea.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline emil_greus

« Răspuns #493 : 23.Feb.2017, 01:40:11 p.m. »
Pentru ceas ai intampinat ceva probleme?

Cu ce ai scos capacelul din bord? A iesit usor?

Fiindca suntem in sectiunea "Accesorii" : antifurturile pentru roti le-a montat cinvea? Ceva sfaturi? Stiu ca sunt doua modele in catalog (diferente destul de mari de pret).  Am intles ca se pot monta doar pe un anumit prezon (unul din cele 5)...  :-?  ciudat...Stie cineva mai multe detalii?

Offline aleksanders

« Răspuns #494 : 23.Feb.2017, 01:47:33 p.m. »
capacul in locul caruia pui ceasul se scoate foarte usor chiar si cu mana libera prin miscare stanga/dreapta dar pentru o mai buna eficienta foloseste levierele speciale

- eu am pus antifurtul mai ieftin si este foarte ok - faza cu doar pe un prezon e poveste de adormit copiii - a intampinat cineva problema asta doar pentru ca a pus antifurtul mai scump (cel putin modelul si nu luat de la suzuki) in combinatie cu cxapace ce nu erau de origine... - deci pentru cel ieftin si capoace suzuki nu exista vreun risc sa bajbai o anumita gaura;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: emil_greus

Offline emil_greus

« Răspuns #495 : 23.Feb.2017, 01:52:28 p.m. »
Stii cumva care e diferenta intre SICUSTAR (40 euro) si SICURIT(25 euro) ?

Chestia cu lovitul in capac nu ma afecteaza, fiindca as vrea sa merg tot pe jante de aliaj si iarna.

Offline aleksanders

« Răspuns #496 : 23.Feb.2017, 01:59:43 p.m. »
chestie de securitate - capul are alte caneluri - eu cred ca antifurtul nu este pentru hoti  :)
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Vali D

« Răspuns #497 : 23.Feb.2017, 02:12:44 p.m. »

Sa le stapanesti sanatos !  :good:              Cum altfel decat super ! Trebuia sa scri la plural :). Ai pus si scari ! Sa le porti sanatos ! :good: Da-ne detalii !

Detalii : Nu este masina mea, sunt doar poze preluate. ( :D)

Offline aleksanders

« Răspuns #498 : 23.Feb.2017, 02:34:19 p.m. »

The following users thanked this post: emil_greus

Offline dan_wolf

« Răspuns #499 : 23.Feb.2017, 03:35:04 p.m. »
Pentru ceas ai intampinat ceva probleme?
Cu ce ai scos capacelul din bord? A iesit usor?

Nu am folosit nici o scula speciala cu toate ca am asa ceva:

https://www.magazinulcuscule.ro/scule/scule-auto/extractoare/plastic/yato/yt-0844-kit-demontare-tapiterie-auto-11buc

Am schimbat filtrul de habitaclu cu cel discutat pe forum, Mann FP1919. Am bagat mana pe interior, am ajuns la capacul obturator unde vine montat ceasul de bord si l-am impins "afara" cu un deget. A iesit foarte usor.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip