Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166286 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline emil_greus

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #450 : 26.Ian.2017, 06:47:14 p.m. »
Asa ar fi logic sa fie.
Cred ca sunt cablaje comune.

Cred ca senzorii originali sunt cei mai indicați fiindcă în mod sigur ei se vor integra perfect cu precablajele și calculatorul mașinii.

Eu zic sa ii montezi pe cei originali. In afara de prețul puțin mai mare nu cred ca sunt alte dezavantaje, ci doar avantaje  :good:

Offline zongor

« Răspuns #451 : 26.Ian.2017, 09:23:44 p.m. »
Deci practic noi cei care am achizitionat echipare passion sau cool,nu avem nici-o alternativa ?.
Bineinteles ca exista alternative. Doar ca nu este suficient sa pui acolo niste senzori, acestia comunica pe CANBUS asa ca trebuie sa stie si masina ca exista acolo. La Spirit indicatia este pe afisajul central din bord - vezi ce senzor(i) fac scandal si distanta fata de obstacol.
Nu te impiedica nimeni sa pui un kit complet de senzori fata-spate cu afisaj propriu.

Offline enicky

« Răspuns #452 : 26.Ian.2017, 10:23:16 p.m. »
.... senzorii sa fie achizitionati,....iar functionalitatea lor sa fie ca la echiparea Spirit...tot incerc sa caut un sfat in legatura cu aceasta achizitie si nu am gasit un raspuns sau o persoana care a facut asta...
             Pai cumpara si tu senzori pt. echiparea....Passion !
      Eu am senzori "echiparea Cool" montati la Radacini cand a venit masina, +ecran discret deasupra oglinzii, functioneaza ok de aproape 2 ani (sonor+vizual).  Ce-i asa mare problema ??! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline huminiuc_radu

« Răspuns #453 : 27.Ian.2017, 10:31:52 a.m. »
Mie mi-a spus dealerul ca montajul after - market al senzorilor de parcare da erori in computerul de bord . Asa o fi ?
  • Vitara 1,6 VVT AllGrip Passion MT

Offline Vali D

« Răspuns #454 : 27.Ian.2017, 11:34:48 a.m. »
Mie mi-a spus dealerul ca montajul after - market al senzorilor de parcare da erori in computerul de bord . Asa o fi ?

Era sub influenta bauturiilor alcoolice.......

Offline Danciu Paul

« Răspuns #455 : 28.Ian.2017, 01:46:21 p.m. »
             Pai cumpara si tu senzori pt. echiparea....Passion !
      Eu am senzori "echiparea Cool" montati la Radacini cand a venit masina, +ecran discret deasupra oglinzii, functioneaza ok de aproape 2 ani (sonor+vizual).  Ce-i asa mare problema ??! :)

Singura varianta pe site-ul suzuki sunt cei pentru echipare glx,precum si reprezentatul vanzari a raspuns.Ceea ce dvs a-ti montat sunt aftermarket,senzorul original nu are nevoie de "ecran discret",prqctic ar trebuii sa faca ce face pe varianta spirit sunet /vizual la bord,dar nu sunt persoane competente care sa intrebe(in ungaria) daca fac sau nu aceeasi treaba ca pe varianta spirit(ma refer la dealer sau pers de la vanzari accesorii) ei pur si simplu au raspuns ca e singura varianta si sunt competenti doar cu echiparea glx.Nu stiu ce sa spun inca mai caut rasp la intrebarile mele este sau nu prezenta instalatia electrica pt senzori,unitate si buton acestia adauganduse doar prin simpla mufara.....inca caut raspunsul acesta.Am sa caut adresa mail de la reprezentanta din ungaria...poate gasesc raspuns
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #456 : 28.Ian.2017, 02:27:32 p.m. »
@Danciu Paul: sper ca accepti un sfat de la un om patit, care a trebuit sa-si schimbe bara din spate din cauza unui contact neprevazut.

Vad ca vrei neaparat senzori de parcare "originali", care sa se potriveasca cu sistemul multimedia al masinii. Am doua comentarii:
1. Daca ti-i cumperi, neaparat sa mergi la asigurator si sa-i treci in polita CASCO. Daca nu-i ai trecuti, la un eventual accident nu-ti va fi decontata inlocuirea lor.
2. In opinia mea, senzorii de parcare aftermarket dotati cu semnal audio si minidisplay isi fac cu prisosinta datoria si au raport calitate pret >= cu cei "originali".

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #457 : 28.Ian.2017, 05:12:10 p.m. »
@Danciu Paul: sper ca accepti un sfat de la un om patit,.... senzorii de parcare aftermarket dotati cu semnal audio si minidisplay isi fac cu prisosinta datoria si au raport calitate pret >= cu cei "originali".
              De acord intru-totul dar scoatem egalul ! Cred ca cei "originali"(China) sunt mult  mai scumpi. Si inca ceva care nu e de neglijat : ecranul lor se monteaza deasupra oglinzii(de regula) ocazie cu care urmaresti in acelasi timp si oglinda si ecranul. Faptul ca ai senzori nu inseamna ca nu te mai uiti in retrovizoare !
      Dar fiecare cu gustul lui ! :)
  P.S. Iar sfat n-o sa primesti pt. ca nu am obs. sa mai fi facut cineva "imbunatatirea" asta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Danciu Paul

« Răspuns #458 : 28.Ian.2017, 06:46:54 p.m. »
Enichy,poti spune tipul senzorilor montati de dvs ?Cu garantia masinii este problema?
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline aleksanders

« Răspuns #459 : 29.Ian.2017, 02:53:59 p.m. »
una din cele doua vitara passion are senzori montati de dealer cu afisaj separat.... o sa ma interesez si de cealalta vitara;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea