0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...Senzorii montati ulterior au doar alerta acustica.....
Ok !.... Deasupra retrovizoarei mi-au montat ecranul care afiseaza distanta pana la obstacolul detectat si zona st/dr unde se afla acesta. Totodata emite si un zgomot al carui ritm creste odata cu apropierea de obstacolul respectiv, pana la nivel continuu la dist. de 0,3m.....
Nope, uite-i aici pe cei originali, ce pot fi montaţi şi ulterior: http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/vitara/protectie/page/4/M-am lămurit acum, vin şi cu bâzâitoare şi probabil şi cu montaj OE-like, deci vor afişa mesajul în bord.Şi... da, costă o groază.
No comment !
Salut!Detin o vitara echipare passion,dorsec sa stiu de la posesorii de vitare spirit sau luxus cum anmne au sistemul de senzori originali(daca au si afisare distantei + acustic),ma interseaza sa montez doar pe fata senzorii si pe spate sa ma folosesc de camera(o consider suficienta).Cine mai are passion si a facut acesta investitie ma poate indruma unde si cum a facut (am observat ca atat pe fata cat si pe spate nu au gauri in bara) banuiesc ca instalatia electrica sigur este existenta....Astept sfaturi de la dvs.Multumesc!